In goed overleg uit elkaar

Tijdens een echtscheiding spelen natuurlijk allerlei gevoelens, emoties en praktische zaken een rol. Voorkom dat je scheiding een vechtscheiding wordt en vraag tijdig om hulp. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die van een mediator hulp bij scheiden krijgen, vaak beter uit elkaar gaan en beter in staat zijn om in de toekomst weer een gezonde band met elkaar te hebben.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Hulp bij scheiden nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze mediators bieden je graag hulp bij echtscheiding en staan graag voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat het verleden goed wordt afgesloten en er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. Het maakt niet uit of je bijvoorbeeld mediation zoekt in Arnhem of Steenwijk, of in contact wilt komen met een mediator in Deventer. Dé ScheidingsMediator heeft namelijk gesprekslocaties door heel Nederland, dus ook altijd bij jou in de buurt.

Professionele hulp bij scheiding

Kies je voor hulp bij echtscheiding van onze mediators, dan ontvang je gedurende het hele proces hulp. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt jullie situatie besproken en stellen we een stappenplan over de te maken afspraken op.

Zodra er op alle gebieden afspraken zijn gemaakt, worden deze vastgelegd in het convenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden in het ouderschapsplan vastgelegd. Onze deskundige scheidingsbemiddelaar begeleidt je gedurende het proces van A-Z en geeft ruimte voor emoties en onderlinge communicatie. Daarnaast worden alle praktische zaken doorgenomen zodat er voor beide partners (en eventuele kinderen) goede afspraken worden gemaakt.

Hulp bij scheiding nodig? Dé ScheidingsMediator

Wanneer je kiest voor Dé ScheidingsMediator, dan kies je voor een kwaliteitskeurmerk. Alle aangesloten mediators zijn MfN geaccrediteerd, en hebben daarnaast veelal nog eigen gespecialiseerde accreditaties. Tevens zijn alle mediators verplicht tot na- en bijscholing, om hun kennis en kunde optimaal te houden.

Veel van onze aangesloten scheidingsmediators hebben daarnaast ook nog een juridische of financiële opleiding genoten, waardoor ze je van A tot Z kunnen begeleiden in het scheidingsproces. Je hebt t géén andere deskundigen meer nodig wanneer je kiest voor hulp bij je scheiding van Dé ScheidingsMediator.