Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E [email protected]

Hulp bij scheiding

Een goede basis voor de toekomst

Hebben u en uw partner besloten om uit elkaar te gaan? Dan kunnen jullie uiteraard goede hulp bij de scheiding gebruiken. In deze emotionele, ingewikkelde en moeilijke periode is het van belang dat er voldoende ruimte voor jullie emoties is, maar er dienen ook praktische zaken te worden geregeld. Door te kiezen voor mediation bent u ervan verzekerd dat de scheiding zo soepel en goed mogelijk verloopt.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode

In goed overleg uit elkaar

Tijdens een echtscheiding spelen natuurlijk allerlei gevoelens, emoties en praktische zaken een rol. Voorkom dat uw scheiding een vechtscheiding wordt en vraag tijdig om hulp. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die van een mediator hulp bij scheiden krijgen, vaak beter uit elkaar gaan en beter in staat zijn om in de toekomst weer een gezonde band met elkaar te hebben.

Professionele hulp bij scheiding

Kiest u voor hulp bij echtscheiding van onze mediators, dan ontvangt u gedurende het hele proces hulp. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt jullie situatie besproken en stellen we een stappenplan over de te maken afspraken op.

Zodra er op alle gebieden afspraken zijn gemaakt, worden deze vastgelegd in het convenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden in het ouderschapsplan vastgelegd. Onze deskundige scheidingsbemiddelaar begeleidt u gedurende het proces van A-Z en geeft ruimte voor emoties en onderlinge communicatie. Daarnaast worden alle praktische zaken doorgenomen zodat er voor beide partners (en eventuele kinderen) goede afspraken worden gemaakt.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Hulp bij scheiden nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze mediators bieden u graag hulp bij echtscheiding en staan graag voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat het verleden goed wordt afgesloten en er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst. Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld mediation zoekt in Arnhem of Steenwijk, of in contact wilt komen met een mediator in Deventer. Dé Scheidingsmediator heeft namelijk gesprekslocaties door heel Nederland.

Hulp bij scheiding nodig? Dé ScheidingsMediator

Wanneer u kiest voor Dé ScheidingsMediator, dan kiest u voor een kwaliteitskeurmerk. Alle aangesloten mediators zijn MfN geaccrediteerd, en hebben daarnaast veelal nog eigen gespecialiseerde accreditaties. Tevens zijn alle mediators verplicht tot na- en bijscholing, om hun kennis en kunde optimaal te houden.

Veel van onze aangesloten scheidingsmediators hebben daarnaast ook nog een juridische of financiële opleiding genoten, waardoor ze u van A tot Z kunnen begeleiden in het scheidingsproces. U heeft géén andere deskundigen meer nodig wanneer u kiest voor hulp bij uw scheiding van Dé ScheidingsMediator.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode