Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Peter Wesche

Nadat ik jarenlang werkzaam ben geweest in de wereld van pensioenen, hypotheken, verzekeringen en financiële planningen, vond ik het tijd voor wat anders. Ik besloot een andere weg in te slaan en wilde mediator in Deventer worden. Hiervoor heb ik een gedegen mediationopleiding door The Lime Tree te gevolgd, aangevuld met de specialistische opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur. Toen ik eenmaal in het bezit was van de benodigde papieren, ben ik mijn eigen mediationpraktijk gestart. Sinds 2010 ben ik MfN geaccrediteerd familiemediator, RvR geregistreerd High Trust familiemediator en rechtbankmediator.

Gezamenlijk gedragen afspraken door mediation in Deventer

Als scheidingsmediator in Deventer kan ik jullie helpen bij alle financiële als juridische vragen die betrekking hebben op een echtscheiding. Bovendien regel ik de processuele afhandeling van de scheiding bij de rechtbank, inclusief convenant, ouderschapsplan, alimentatieberekening en de vermogensopstelling. Hierdoor wordt jullie huwelijk op de juiste manier afgesloten.
Tijdens mediation in Deventer is het mijn doel om de communicatie en onderhandelingen tussen jullie te begeleiden. Op deze manier wil ik vanuit jullie werkelijke belangen tot een gezamenlijk gedragen en voor alle betrokken partijen optimale besluitvorming komen. We bespreken vragen als ‘hoe redden jullie het financieel?’, ‘wat gebeurt er met de kinderen’ en ‘waar gaan jullie wonen?’. Het bespreken van deze vragen met en het bemiddelen tussen jullie maakt dat ik dagelijks veel voldoening haal uit mijn werk als scheidingsmediator in Deventer.

Wat anderen over Peter Wesche zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!
Charissa uit Deventer
10 december 2023

Scheiden in Deventer met kinderen

In heel Nederland krijgen jaar in jaar uit ongeveer 70.000 kinderen te maken met een scheiding. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan hun gedachten en gevoelens, maar helaas gebeurt dit lang niet altijd. Zo zijn ouders soms drukker met ruzie maken. Dit maakt het voor kinderen vaak moeilijker om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Daarom staan kinderen centraal bij mediation in Deventer. Ik help jullie onder meer om harmonieus ouderschap te bereiken. Dit doen we bijvoorbeeld door samen een ouderschapsplan op te stellen. Verder begeleid ik jullie bij het maken van afspraken over de verdeling van de zorgtaken en de kinderkosten.

Maak een afspraak met Peter Wesche

Een scheiding is voor de meeste mensen een emotionele rollercoaster. Rationeel denken kan tijdens dit proces lastig zijn, waardoor jullie belangrijke zaken over het hoofd zien of geen duidelijke afspraken maken. Daarom is het verstandig een scheidingsmediator in Deventer in te schakelen. Benieuwd of ik de juiste persoon ben om jullie te begeleiden tijdens dit proces? Ik vertel jullie graag meer over mijzelf en mijn werkwijze tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek. Via Dé Scheidingsmediator maken jullie makkelijk en snel een afspraak met mij.

Ik ben ook werkzaam als mediator in Apeldoorn.