Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Mediator Deventer

Roel Pieterse

  • Bruijnssteeg 28
  • 7411LT Deventer
0570 202 543 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (1km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Apeldoorn (15km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Roel Pieterse is uw mediator in Deventer

Hoe ziet het financiële plaatje er na de scheiding uit? Hoe verdelen we de zorg voor de kinderen? Wie gaat waar wonen? Bij een echtscheiding horen zoveel moeilijke vragen, dat mensen soms door de bomen het bos niet meer zien. Geldt dat ook voor jullie? Dan help ik jullie graag. Als mediator in Deventer zorg ik voor structuur en overzicht. Daardoor krijgen jullie weer grip op de situatie. Ik stel jullie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en een stevige fundering voor een toekomst zonder elkaar te leggen. Maak een afspraak via Dé ScheidingsMediator Deventer voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Deventer

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Een ‘bruggenbouwer’ als mediator in Deventer

Communicatie heeft altijd mijn interesse gehad. Jarenlang heb ik in het bedrijfsleven gewerkt en bij conflicten vielen mij toen al verschillende zaken op. Zo vond ik het opmerkelijk dat de één vaak iets heel anders verstond dan de ander gezegd had. Wanneer de gemoederen hoog oplopen, verstaan mensen elkaar blijkbaar vaak niet meer. 

Mede omdat mensen mij wel eens een ‘bruggenbouwer’ noemden, heb ik in 2010 besloten om een nieuwe carrière als mediator te beginnen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en al snel besloten om mij te specialiseren in familie-mediation. Sindsdien begeleid ik stellen in Deventer die besloten hebben om te gaan scheiden. Ik krijg energie wanneer ik mensen uit een conflictsituatie kan halen en weer met elkaar in gesprek kan brengen om een oplossing voor hun problemen te vinden.

Gelijkwaardigheid voorop bij mediation in Deventer

Als scheidingsmediator in Deventer heb ik oog voor de mens achter de scheiding. Beide partijen hebben hun eigen verhaal en daar is tijdens de mediaton dan ook alle ruimte voor. Ik zorg ervoor dat jullie gehoord worden door de ander en bewaak de gelijkwaardigheid aan tafel. Tegelijk ga ik ook oplossingsgericht te werk. Dat betekent dat jullie onder mijn leiding samen op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen.

We behandelen alles wat er bij een echtscheiding hoort: de financiële, juridische, fiscale en praktische aspecten. Als mediator in Deventer geef ik informatie en stel ik vragen, maar ik geef geen oordeel of advies. De kracht van mediation is dat het beslissingen zijn waar alle betrokkenen achter staan.

Oog voor belang van kinderen bij scheiding in Deventer

Hebben jullie kinderen, dan zorgen we er tijdens de mediation in Deventer samen voor dat hun belangen veilig gesteld worden. Zij hebben er niet voor gekozen dat hun ouders uit elkaar gaan en ze mogen er dan ook niet de dupe van worden. Dat de scheiding vlot en zo soepel mogelijk verloopt is ook in hun belang. Samen gaan jullie in gesprek om afspraken te maken over de zorg voor de kinderen. Ik let erop dat die werkbaar en toekomstbestendig zijn. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan. 

Afspraak met mediator Roel Pieterse

Elke keer opnieuw is het een uitdaging om samen met mijn cliënten te kijken naar de belangen en achtergronden van hun conflict. Lukt dat, dan kunnen mensen vaak ook samen naar een oplossing zoeken, zodat het conflict hun leven niet meer beheerst. Mag ik jullie daar bij helpen? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator in Deventer voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik ben ook werkzaam als mediator in Apeldoorn.

Contact opnemen 0570 202 543
Interessante artikelen
0570 202 543 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse