Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Deventer

Hans Fibbe

  • Dortmundstraat 30
  • 7418BH Deventer
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (0km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Apeldoorn (17km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat mag u van Hans Fibbe als mediator in Deventer verwachten?

Als u problemen hebt in uw relatie, (al dan niet samen) hebt besloten om uw relatie te beëindigen of als u problemen hebt in de relatie met uw ex, dan wil ik u graag helpen. Ik help u (beiden) zoveel mogelijk door u te helpen om het zelf te doen: het is immers úw oplossing waar het om gaat. Komt u er niet aan uit dan kan ik als scheidings mediator in Deventer, als u dat beiden wenst, suggesties geven voor oplossingen. Ik kan desgewenst ook kinder- en partneralimentatie voor u uitrekenen, u helpen bij de contactregeling en voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en die voor u opstellen op basis van uw inbreng. U kan echter ook zoveel mogelijk zelf doen. Dat scheelt u in ieder geval in de kosten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Deventer

Maak kennis met Hans Fibbe

In mijn hele carrière staat de mens, ook met zijn zorgen en problemen, centraal. Ik ben een mediator die vrij vroeg in zijn carrière heel bewust gekozen heeft voor het vak van conflictbemiddeling. Naast andere kwesties heb ik mij meer en meer toegelegd op scheidingsmediaton. Inmiddels heb ik als scheidingsmediator in Deventer vele honderden familiekwesties mogen begeleiden. Ik werk als gespecialiseerd familiemediator en ben een erkend MfN register family-mediator. Omdat er altijd veel op het spel staat, blijkt de betrokkenheid van partijen steeds groot. Mijn betrokkenheid sluit daar helemaal bij aan. Als scheidingsbemiddelaar neem ik uw vragen en wensen uiterst serieus.

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben een mensenmens en vind het erg prettig om iets te betekenen voor mensen. Dat betekent namelijk weer veel voor mij als mediator in Deventer.

Gratis kennismaking met uw mediator in Deventer

Mijn kantoor is gelegen op een goed bereikbare plaats met ruime (gratis) parkeergelegenheid. Omdat mijn kantoor op een bedrijventerrein staat, bent u daar behoorlijk anoniem.

Niemand weet voor welk kantoor u het gebouw binnenstapt en dat biedt u de nodige privacy. U kunt met mij vrijblijvend kennismaken indien u een scheiding wilt aanvragen. Het is belangrijk dat u een klik ervaart. Is die er niet en besluit u om niet verder te gaan met mij, dan is het eerste halfuur gratis en verwijs ik u desgewenst door.

Een duidelijk proces en kostenplaatje

Kiest u wel voor mij, dan wordt de kennismaking in rekening gebracht, maar wellicht heeft u recht op gesubsidieerde rechtsbijstand. Die vraag ik dan graag als scheidingsmediator in Deventer voor u aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van echtscheiding. Echter hoeft dat in andere gevallen ook niet, want ik ben daar heel helder en duidelijk in en kan u op ieder moment een gedetailleerd kostenplaatje geven. Soms is het ook mogelijk om voor een vast bedrag te werken. Ook die mogelijkheid bespreek ik graag met u. Mailt of belt u mij gerust voor meer informatie of advies over mediation in Deventer. 

Ik ben ook werkzaam als mediator in Apeldoorn.

Interessante artikelen