André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator Deventer

André Tolman

  • Pikeursbaan 6
  • 7411GV Deventer
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (1km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Apeldoorn (13km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

 

Wat u van André Tolman als scheidingsmediator in de regio Deventer mag verwachten

Structuur, overzicht en vooral rust: in de chaotische periode die vaak met een echtscheiding gepaard gaat, hebben veel mensen juist dáár behoefte aan. Als scheidingsmediator in de regio Deventer help ik stellen om de ontbinding van hun huwelijk zo goed en prettig mogelijk te regelen. Dat doe ik door alle deelnemers in de mediation de ruimte te geven om hun verhaal te doen en voor hun belangen op te komen. Op die manier voorkomen we samen dat een echtscheiding een ‘vechtscheiding’ wordt. Ik ben gespecialiseerd in de financiële, fiscale en juridische aspecten van een echtscheiding en daarmee de aangewezen gesprekspartner voor afspraken over de verdeling van het vermogen. Daarnaast zeggen klanten dat ik rust uitstraal en oog en oor heb voor de behoeftes, emoties en wensen van beide partijen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis kennismaking. 

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Deventer

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met André Tolman

Als scheidingsmediator in Deventer en omgeving breng ik ruim twintig jaar aan praktijkervaring mee. Toch leer ik nog elke keer iets nieuws. Elke echtscheiding is immers uniek en daarom begeleid ik jullie samen stapje voor stapje door het scheidingsproces. Zorgvuldigheid staat voorop, ik sluit me aan bij het tempo en de behoeftes van de deelnemers aan de mediation. Ik bied ruimte aan de emoties die met een echtscheiding gepaard gaan, maar werk tegelijk oplossingsgericht. Moeilijke vragen ga ik daarbij niet uit de weg. Door kennis te delen en onpartijdig te zijn, zorg ik ervoor dat beide partijen gelijkwaardig aan elkaar blijven. Een scheiding is nooit leuk, maar toch kan een vleugje humor van mijn kant de spanning soms een beetje verminderen. Dat alles om structuur, overzicht en rust in het scheidingsproces aan te brengen. 

Specialist in financiën bij echtscheiding

Een echtscheiding is niet alleen op emotioneel gebied zwaar. Ook de financiële situatie biedt vaak een flinke uitdaging. Wie heeft waar recht op en behoefte aan en hoe zit het met eventuele partner- en kinderalimentatie? Ik ben gespecialiseerd in de financiële, fiscale en juridische aspecten van huwelijksontbindingen en daarmee een prima gesprekspartner bij het verdelen van het vermogen en het maken van de benodigde afspraken. Als mediator geef ik stellen uit Deventer en omgeving de ruimte om voor hun belangen op te komen.

Daarnaast help ik om de financiële situatie voor beide partijen inzichtelijk te maken, zodat duidelijk wordt waar ze na de scheiding van kunnen leven. Dankzij mijn achtergrond als bedrijfskundige ben ik bij uitstek een geschikte mediator voor ondernemers.

 

Heldere afspraken over echtscheiding in Deventer

Wanneer de afspraken over onder meer de verdeling van de goederen, de alimentatie en de pensioenen eenmaal gemaakt zijn, dan leg ik die vast in een echtscheidingsconvenant. Dat gebeurt helder en voorzien van de juiste overwegingen. De afspraken over eventuele kinderen komen in een ouderschapsplan. Die documenten worden voorgelegd aan de rechtbank, zodat de echtscheiding kan worden ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand. Na de scheiding blijf ik beschikbaar om de financiële nazorg te bieden. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Heeft u er allebei vertrouwen in dat ik uw echtscheiding zorgvuldig kan begeleiden? Neem dan contact op met Dé Scheidingsmediator voor een vrijblijvende afspraak. 

Ik ben ook werkzaam als mediator in Apeldoorn.

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman