Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Venlo

Ton Schmitz

  • Kaldenkerkerweg 20
  • 5913AE Venlo
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Venlo (0km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Roermond (23km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Scheidingsmediator nodig in Venlo? Maak kennis met Ton Schmitz. 

U gaat scheiden. De kogel is door de kerk en de keuze is definitief. Het scheidingsproces is iets waar u zelf doorheen zult moeten gaan, met alle emoties die erbij horen. Hier valt helaas niks aan te veranderen. Wel bestaat er zoiets als scheidingsmediation. Een soort coach aan de zijlijn, iemand die je helpt bij alle juridische en financiële veranderingen, vragen en stappen die gezet dienen te worden. Deze vorm van bemiddeling is effectiever en goedkoper dan de stap naar een advocaat. Bent u samen met uw ex-partner nog in staat om met de ondersteuning van een mediator tot oplossingen te komen? Dan kan ik u als scheidingsmediator Venlo zeker van dienst zijn. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Venlo

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Ton Schmitz

Gaan scheiden brengt ontzettend veel veranderingen met zich mee. Veranderingen die gepaard gaan met heel veel emotie. Deze emotie zorgt er soms voor dat er geen overzicht is in de stappen die gezet moeten worden. Alles verandert: uw huis, uw beleggingen en uw pension. Van veel zaken bent u misschien niet op de hoogte. Dit is één, niet gek en twee, niet erg, dit is namelijk mijn werk. Mijn naam is Ton Schmitz en ik werk als scheidingsmediator Venlo. Mijn specialisme is het bieden van echtscheidingsmediation. Ik ben vriendelijk én doortastend. Ik wil ervoor zorgen dat u rust krijgt in deze hectische periode en ik wil structuur aanbrengen. Samen doorlopen we de stappen die gezet moeten worden zoals de aanvraag van een toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand, evenals wellicht het opstellen van een ouderschapsplan.. 

Wees open over uw wensen

U kunt bij mij terecht voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik vind het bieden van een gratis kennismakingsgesprek heel erg belangrijk. Uw scheidingsproces is een erg kwetsbaar stuk uit uw leven, zo niet het kwetsbaarste stuk uit uw leven. Om dit proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt bij mij. Daarnaast moet er een klik zijn. Ik vraag op mijn beurt van u openheid en transparantie. Zodat ik weet wat uw verwachtingen zijn en ik eerlijk kan zijn of ik hieraan kan voldoen. Het laatste wat ik wil, is dat u nog meer teleurstellingen moet verduren.

Bereid u voor op de emotionele rollercoaster 

Wanneer u bij mij op consult komt, dan zorg ik er voor dat u duidelijkheid krijgt in de onrust die er nu bij u heerst. Waar moet u allemaal aan denken, wat moet er geregeld worden? Wanneer dit inzichtelijk is en u weet dat wij samen deze stappen zullen gaan zetten, creëert dat rust. En wanneer er rust komt, maakt u ruimte om ook de emotionele kant van dit scheidingsproces een speelruimte te geven. Ik wil u laten weten dat het heel normaal is dat de emoties hoog oplopen. Met mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator kan ik dit goed opvangen. Als u naar mij komt voor uw scheidingsproces, zal ik dit met zowel gevoel als helderheid vormgeven. U weet precies wat er gedaan moet worden en u heeft ruimte om uw emoties te delen. 

Familie mediator Venlo 

Als u kinderen heeft, zullen deze ook veel aandacht krijgen in dit scheidingsproces. U maakt als ouder de beslissing om te gaan scheiden, maar voor uw kinderen verandert er ook ontzettend veel en maakt dit vaak ook een enorme impact. We zullen samen een ouderschapsplan opstellen, ik help u daarbij als gecertificeerde family mediator Venlo.

Samen tot oplossingen komen 

Als scheidingsmediator Venlo is het mijn doel, om samen met u tot heldere en duidelijke oplossingen te komen. Welke rationeel, weloverwogen en respectvol zijn naar uzelf en uw ex-partner. Het is belangrijk dat u op een passende manier afscheid kunt nemen van elkaar en ieder weer een eigen pad gaat creëren. Eentje waar uw geluk en dat van uw kinderen voorop staan en waarbij er zekerheid heerst dat alles financieel en juridisch goed geregeld en vastgelegd is.

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz