Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Venlo

Ton Schmitz

  • Kaldenkerkerweg 20
  • 5913AE Venlo
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Venlo (0km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Roermond (23km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Ton Schmitz is Dé ScheidingsMediator in Venlo

Bij een scheiding hebben de meeste mensen geen idee wat er allemaal op hen af gaat komen. Het is als een rit in een veel te wilde achtbaan, waarvan je niet weet hoe lang die gaat duren. Ik ga naast jullie zitten en begeleid jullie totdat het wagentje weer veilig tot stilstand is gekomen. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik jullie graag meer over mediation in Venlo. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Venlo

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Ton Schmitz

Elk verhaal heeft verschillende invalshoeken. Al op jonge leeftijd heb ik geleerd dat er in een bepaalde situatie vaak meerdere waarheden zijn. Ik wist dan ook al vroeg dat ik mij het best voel wanneer er ruimte is om daar ook naar te handelen. Dat doe ik nu al jarenlang als mediator in Venlo. Zeker in een scheidingsproces hebben beide partners vaak hun eigen verhaal en hun eigen waarheid over de reden van hun breuk. Daar besteden we tijdens de mediation dan ook uitgebreid aandacht aan.

Overzicht en rust in scheidingsproces in Venlo

Tijdens de mediation in Venlo ga ik met begrip en gevoel én met jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis te werk. Ik voel mij op mijn gemak in conflictsituaties en kan jullie op een vriendelijke, maar toch doortastende manier door het proces leiden. Ik behoud het overzicht en geef uitleg. Ik probeer al jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, domme of rare vragen zijn er tijdens de mediation niet.

Gedurende de gesprekken behandelen we alle onderwerpen die horen bij een echtscheiding. Dat loopt uiteen van de vraag wat er met de (eigen) woning moet gebeuren tot aan de pensioenen en de beleggingen. Onder mijn leiding gaan jullie hier samen over in gesprek en jullie maken uiteindelijk zelf de afspraken. Misschien lijkt het voor jullie nu nog onmogelijk om überhaupt samen in gesprek te gaan. In de praktijk blijkt echter vrijwel altijd dat de communicatie hersteld wordt, de gesprekken weer op gang komen en oplossingen zich op een natuurlijke manier aandienen. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Kinderen bij scheiding in Venlo

Ook al gaan jullie uit elkaar, wanneer jullie kinderen hebben blijven jullie voor altijd vader en moeder. Om hen niet de dupe van de scheiding te laten worden, is het belangrijk om goede afspraken over de zorg voor de kinderen te maken. Natuurlijk hebben zij hun verdriet en hun zorgen over de scheiding, maar ze zullen ook blij zijn wanneer ze merken dat jullie samen met mij de scheiding goed geregeld hebben. Jullie stellen samen een plan op, dat ik voor jullie vastleg als ouderschapsplan. 

Een klik met uw mediator in Venlo

Het laatste wat jullie tijdens een scheiding kunnen gebruiken is een teleurstellende mediator. Daarom vind ik het gratis kennismakingsgesprek erg belangrijk. Jullie – maar ik zelf ook – kunnen kijken of er een klik is en of ik voor jullie de juiste mediator ben. Is dat het geval? Dan gaan we samen het traject in. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Venlo. 

Contact opnemen 0475 20 5594

Veelgestelde vragen

Wat is een mediator?

Wat doet een mediator uit Venlo bij scheidingen?

Hoe ziet een mediation traject eruit?

Wat kost een mediator bij scheidingen in Venlo?

Hoe vind ik een goede mediator in Venlo?

Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz