Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Geleen (11km)
Transportlaan 1
6163 KW Geleen
Mediator Valkenburg (14km)
Vroenhof 116
6301 KJ Valkenburg
Mediator Maastricht (21km)
Boschstraat 25
6211 AS Maastricht

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Jo Augustin

Ik zie mijzelf als een bruggenbouwer en een goede luisteraar. Als faciliterende scheidingsmediator breng ik de communicatie tussen jullie weer op gang. Na een kennismakingsgesprek gaan we samen aan de slag met de mediation. Tijdens dat proces leg ik regelmatig de connectie met het Zuid-Limburgse landschap. Net als de heuvels kent een relatie toppen en dalen en zoals de Maas het landschap in tweeën splitst, kan er ook tussen mensen een scheiding ontstaan. Maar na een dal komt altijd weer een nieuwe top en als je de Maas over wilt steken en de verbinding met de andere kant wil maken, heb je een brug nodig.

In de mediation gaan we niet op zoek naar een winnaar of een verliezer. Het gaat er juist om dat we samen oplossingen vinden waar jullie allebei achter staan. Daarvoor moet er wel wat gebeuren. Tijdens de gesprekken probeer ik samen met jullie alle relevante feiten, verhalen en meningen boven tafel te krijgen. Dat dat gepaard gaat met emoties, is logisch en dat is ook niet iets om je voor te schamen. Integendeel, dat jullie kiezen voor mediation bij echtscheiding laat zien dat jullie de kracht hebben om zelf aan een nieuwe toekomst te bouwen.

Wat anderen over Mediator Heerlen zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Jullie echtscheiding in Heerlen goed geregeld

Met een echtscheiding vallen er veel zekerheden weg. Daarom gaan we tijdens de mediation op zoek naar goede oplossingen op financieel, fiscaal, juridisch en praktisch gebied. Wat moet er bijvoorbeeld met de woning gebeuren, hoe regelen we de alimentatie en hoe verdelen jullie de goederen? En hebben jullie kinderen, dan is het natuurlijk heel belangrijk om daar goede en duidelijke afspraken over te maken. Uiteraard schrijf ik met jullie input het echtscheidingsconvenant en help ik bij het opstellen van een ouderschapsplan. Wellicht hebben jullie bij het begin van de mediation het gevoel dat er geen licht aan het einde van de tunnel is, maar tijdens het proces ontstaat er altijd weer een structuur om een nieuwe toekomst op te bouwen. Om in de termen van het Zuid-Limburgse landschap te blijven: wanneer je de heuvel beklommen hebt, is er altijd weer een mooi nieuw uitzicht.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als scheidingsmediator in Heerlen zeg ik ‘ja’ tegen mediation. Doet u dat ook en zegt u tegelijk ‘ja’ tegen Jo Augustin? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.