Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Best

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (8km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (17km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat mag u van Chris van Gompel als scheidingsmediator regio Best verwachten?

In een scheidingssituatie worden vaak tegenstrijdige belangen uitvergroot. Als mediator treed ik op als neutraal, onafhankelijk maar ook begripvol persoon en is het mijn taak om die belangen te overbruggen door te zoeken naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Om de juiste oplossing te vinden is het eerst nodig om de verschillende mogelijkheden duidelijk te krijgen. Vanuit mijn financiële ervaring en expertise weet ik exact welke opties mogelijk zijn en hoezeer deze zullen bijdragen aan de realisering van uw belangen, alsook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Best

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Het begrijpelijk uitleggen van financiële zaken behoort voorts tot mijn kwaliteiten, waardoor ik ook cliënten met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen kan laten begrijpen. Tevens strekt mijn deskundigheid zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. U komt dus terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Best.

Kennis maken met Chris van Gompel

Na het beëindigen van mijn juridische opleiding ben ik werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. In de praktijk merkte ik als financieel adviseur dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over belangrijke zaken zoals hypotheek, alimentatie en financiën. Ruim 10 jaar geleden begon ik met mijn juridische en financiële ervaring en expertise als scheidingsmediator in omgeving Best. Met mijn juridische en financiële achtergrond zijn zowel de financiële en juridische aspecten, alsook de emotionele kanten van een scheidingsproces bij mij in goede handen. Graag help ik u op weg naar een nieuw begin!

Toekomstige conflicten voorkomen

Wanneer er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik er als scheidingsmediator voor dat deze afspraken waterdicht zijn en worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Als uw scheidingsmediator in Best kan ik u garanderen dat er duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt waarmee toekomstige conflicten worden voorkomen. Ik help u het verleden op een nette manier af te sluiten, zodat u kunt beginnen aan een gelukkigere levensfase. Uiteraard houd ik nadrukkelijk rekening met uw belangen, alsook die van uw (eventuele) kinderen, zodat zij zich op een ongestoorde manier verder kunnen ontwikkelen.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator Best

Neem gerust contact met mij op voor een eerste gratis kennismaking. De eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zullen we de verdere planning betreffende het scheidingsproces in orde maken.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel