Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Eindhoven (8km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Mediator Valkenswaard (17km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Het begrijpelijk uitleggen van financiële zaken behoort voorts tot mijn kwaliteiten, waardoor ik ook cliënten met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen kan laten begrijpen. Tevens strekt mijn deskundigheid zich ook uit over de emotionele kanten van het scheidingsproces. U komt dus terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Best.

Kennis maken met Chris van Gompel

Na het beëindigen van mijn juridische opleiding ben ik werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. In de praktijk merkte ik als financieel adviseur dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over belangrijke zaken zoals hypotheek, alimentatie en financiën. Ruim 10 jaar geleden begon ik met mijn juridische en financiële ervaring en expertise als scheidingsmediator in omgeving Best. Met mijn juridische en financiële achtergrond zijn zowel de financiële en juridische aspecten, alsook de emotionele kanten van een scheidingsproces bij mij in goede handen. Graag help ik u op weg naar een nieuw begin!

Wat anderen over Chris van Gompel zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig goede begeleiding

De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: – er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen – Chris flexibel is – er rekening gehouden wordt met beider belangen – duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies
Fred uit Son en Breugel
10 december 2023

Toekomstige conflicten voorkomen

Wanneer er op alle gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik er als scheidingsmediator voor dat deze afspraken waterdicht zijn en worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Als uw scheidingsmediator in Best kan ik u garanderen dat er duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt waarmee toekomstige conflicten worden voorkomen. Ik help u het verleden op een nette manier af te sluiten, zodat u kunt beginnen aan een gelukkigere levensfase. Uiteraard houd ik nadrukkelijk rekening met uw belangen, alsook die van uw (eventuele) kinderen, zodat zij zich op een ongestoorde manier verder kunnen ontwikkelen.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator Best

Neem gerust contact met mij op voor een eerste gratis kennismaking. De eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zullen we de verdere planning betreffende het scheidingsproces in orde maken.