Chris van Gompel

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Helmond

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617 BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (14km)
Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven
Valkenswaard (18km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Chris van Gompel - Ervaren mediator in Helmond. Wat mag u verwachten?

Als mediator treed ik op als onafhankelijk, neutraal maar ook begripvol persoon en zorg ik ervoor dat de belangen van u en uw (ex-)partner worden behartigd. Samen met u ga ik op zoek naar oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Om de juiste oplossing te vinden is het noodzakelijk om eerst de verschillende mogelijkheden helder te krijgen. Door mijn financiële ervaring en deskundigheid weet ik precies welke opties mogelijk zijn en in hoeverre deze zullen bijdragen aan de realisering hiervan. Bovendien behoort ook het begrijpelijk uitleggen van financiële zaken tot mijn kwaliteiten, zodat ook cliënten die minder ervaring hebben met financiële zaken mijn adviezen kunnen begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Helmond

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Maak kennis met Chris van Gompel

Na het afronden van mijn juridische opleiding ben ik eerst werkzaam geweest als financieel adviseur/planner. In de tijd dat ik werkzaam was als financieel adviseur ervaarde ik in de praktijk dat mensen in een scheiding vaak niet de juiste voorlichting krijgen over belangrijke zaken zoals hypotheek, financiën en alimentatie. Met mijn financiële en juridische deskundigheid begon ik ruim 10 jaar geleden als scheidingsmediator in omgeving Helmond. Zowel de juridische en financiële aspecten van scheiden, alsook de emotionele kanten van het scheidingsproces zijn bij mij als MfN-registermediator in vertrouwde handen.

Het voorkomen van toekomstige conflicten

Zodra op alle gebieden duidelijke afspraken gemaakt zijn, is het zaak dat deze afspraken op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde manier vastgelegd worden in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Als uw scheidingsmediator in Helmond zorg ik ervoor dat deze juridische documenten waterdicht zijn, waardoor toekomstige conflicten voorkomen worden.

Tevens kan ik u garanderen dat er eerlijke, duidelijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt waarmee er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst en het verleden op een nette manier wordt afgesloten. Uiteraard wordt er nadrukkelijk rekening gehouden met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (eventuele) kinderen. 

Maak gratis en vrijblijvend kennis met mediator Helmond

Graag help ik u op weg naar een gelukkigere levensfase waarbij uw eventuele kinderen zich ongestoord en op een gezonde manier verder kunnen ontwikkelen. Neem contact op met uw mediator in Helmond voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Wanneer u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, starten we met het opstellen van een verdere planning voor het scheidingsproces.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Helmond? Belt u mij of vult u het contactformulier in. We plannen het kennismakingsgesprek dan op zo kort mogelijke termijn

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel