Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Helmond

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (14km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (18km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Chris van Gompel is uw mediator in Helmond

‘Het was misschien niet onze beste tijd, maar we zijn er toch in geslaagd om goede afspraken te maken waarmee we de toekomst in kunnen.’ Wanneer mensen dat na afloop kunnen zeggen, is de mediation voor mij geslaagd. Zijn jullie van plan om te gaan scheiden en willen jullie ook een goede basis leggen voor de toekomst, voor zowel jullie zelf als de kinderen? Dan ben ik jullie mediator in Helmond. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Helmond

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Mediator met veel financiële ervaring in Helmond

Ruim 25 jaar ben ik actief geweest in de financiële dienstverlening en in die jaren heb ik regelmatig te maken gehad met echtscheidingen. Door mijn vertrouwensband met klanten die van plan waren om te gaan scheiden, kreeg ik regelmatig de vraag: ‘Chris, wat moeten we nu gaan doen?’ Op die momenten hielp ik mijn klanten en zodoende ben ik langzaamaan in het vak van mediation gerold. Daar haalde ik voldoening uit en op een bepaald moment heb ik besloten om van mediation ook echt mijn werk te maken. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gedaan en sindsdien help ik stellen in Helmond die besloten hebben om te gaan scheiden.

Financiële duidelijkheid bij scheiding in Helmond

Gezien mijn professionele achtergrond zal het geen verrassing zijn dat er tijdens de mediation veel aandacht is voor de financiële en fiscale aspecten van de scheiding. Ik werk bijna altijd volgens een vast stramien dat houvast en duidelijkheid biedt. Ik maak de alimentatieberekeningen en bied inzicht in onder meer verzekeringen en pensioenen. Vanzelfsprekend zorg ik ervoor dat alle belangrijke onderwerpen aan bod komen. Wanneer jullie onder mijn leiding alles besproken hebben en tot overeenstemming zijn gekomen, stel ik voor jullie het echtscheidingsconvenant op. Natuurlijk draait het bij een scheiding niet alleen om de cijfers.

Tijdens de mediation in Helmond is er ook aandacht voor de bijbehorende emoties. Mede dankzij mijn (levens)ervaring en rustige en doortastende houding, weet ik die emoties in goede banen te leiden. Bij mediation in Helmond gaan verstand en gevoel dan ook hand in hand.

Kinderen bij scheiding in Helmond

Hebben jullie kinderen, dan let ik er tijdens de mediation in Helmond scherp op dat zij niet het slachtoffer worden van de scheiding. Ik help jullie om de best mogelijke afspraken voor en over hen te maken. Jullie blijven de rest van je leven verbonden als ouders, dus het is voor jullie zelf en de kinderen van groot belang dat jullie een redelijke verstandhouding behouden.

Afspraak met Chris van Gompel

Als mediator in Helmond vind ik het belangrijk dat mensen mij kunnen vertrouwen, open en eerlijk tegen mij kunnen zijn en dat we het traject zo simpel mogelijk houden. Op die manier draag ik graag bij aan de waardige afronding van een huwelijk in Helmond. Willen jullie meer weten over mij en mijn aanpak? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik jullie er graag meer over. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel