Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Eindhoven (14km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Mediator Valkenswaard (18km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Mediator met veel financiële ervaring in Helmond

Ruim 25 jaar ben ik actief geweest in de financiële dienstverlening en in die jaren heb ik regelmatig te maken gehad met echtscheidingen. Door mijn vertrouwensband met klanten die van plan waren om te gaan scheiden, kreeg ik regelmatig de vraag: ‘Chris, wat moeten we nu gaan doen?’ Op die momenten hielp ik mijn klanten en zodoende ben ik langzaamaan in het vak van mediation gerold. Daar haalde ik voldoening uit en op een bepaald moment heb ik besloten om van mediation ook echt mijn werk te maken. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gedaan en sindsdien help ik stellen in Helmond die besloten hebben om te gaan scheiden.

Financiële duidelijkheid bij scheiding in Helmond

Gezien mijn professionele achtergrond zal het geen verrassing zijn dat er tijdens de mediation veel aandacht is voor de financiële en fiscale aspecten van de scheiding. Ik werk bijna altijd volgens een vast stramien dat houvast en duidelijkheid biedt. Ik maak de alimentatieberekeningen en bied inzicht in onder meer verzekeringen en pensioenen. Vanzelfsprekend zorg ik ervoor dat alle belangrijke onderwerpen aan bod komen. Wanneer jullie onder mijn leiding alles besproken hebben en tot overeenstemming zijn gekomen, stel ik voor jullie het echtscheidingsconvenant op. Natuurlijk draait het bij een scheiding niet alleen om de cijfers.

Wat anderen over Mediator Helmond zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Tijdens de mediation in Helmond is er ook aandacht voor de bijbehorende emoties. Mede dankzij mijn (levens)ervaring en rustige en doortastende houding, weet ik die emoties in goede banen te leiden. Bij mediation in Helmond gaan verstand en gevoel dan ook hand in hand.

Kinderen bij scheiding in Helmond

Hebben jullie kinderen, dan let ik er tijdens de mediation in Helmond scherp op dat zij niet het slachtoffer worden van de scheiding. Ik help jullie om de best mogelijke afspraken voor en over hen te maken. Jullie blijven de rest van je leven verbonden als ouders, dus het is voor jullie zelf en de kinderen van groot belang dat jullie een redelijke verstandhouding behouden.

Afspraak met Chris van Gompel

Als mediator in Helmond vind ik het belangrijk dat mensen mij kunnen vertrouwen, open en eerlijk tegen mij kunnen zijn en dat we het traject zo simpel mogelijk houden. Op die manier draag ik graag bij aan de waardige afronding van een huwelijk in Helmond. Willen jullie meer weten over mij en mijn aanpak? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik jullie er graag meer over. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.