Patricia van der Zande

Vondellaan 154
3521GD Utrecht

T 030 207 3714
E [email protected]

Mediator Leidsche Rijn

Patricia van der Zande

  • Voreneng 34
  • 3452NL Vleuten
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Vleuten (1km)
Voreneng 34, 3452NL Vleuten
Utrecht (5km)
Vondellaan 154, 3521GD Utrecht
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Patricia van der Zande

Wat u van scheidingsmediator Patricia van der Zande mag verwachten

Rondom een echtscheiding komt er veel op u af. In deze heftige periode moet er van alles geregeld worden. Als scheidingsmediator in Leidsche Rijn mag u van mij verwachten dat ik u samen door deze moeilijke periode begeleid. Dat betekent concreet dat ik u wegwijs maak in de mogelijkheden op financieel, fiscaal en juridisch gebied, zodat u weloverwogen beslissingen over de toekomst kunt maken. Vanzelfsprekend kent een echtscheiding ook een emotioneel aspect. Ook daar is tijdens de mediation voldoende ruimte voor. Daarnaast vind ik het belangrijk om stil te staan bij uw rol als ouders en ook de kinderen zelf betrek ik in dat proces. Een solide basis voor de toekomst voor het hele gezin vormt voor mij het uitgangspunt voor elke mediation. Wilt u tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek meer horen over mediation bij echtscheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Patricia van der Zande

Uw mediator in Leidsche Rijn

Maak kennis met Patricia van der Zande

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de communicatiebranche, heb ik een aantal jaren geleden besloten mijn hart te volgen en gekozen voor een carrière als mediator. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en in 2018 mijn eigen praktijk geopend. Sindsdien begeleid ik gezinnen in onder meer Leidsche Rijn tijdens echtscheidingen.

Cliënten omschrijven mij regelmatig als iemand die recht door zee is, van aanpakken weet, gestructureerd en zorgvuldig te werk gaat en zich niet snel van de wijs laat brengen. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel en tijdens de mediationgesprekken doe ik alles met een doel. Voor mij als scheidingsmediator in Leidsche Rijn is het belangrijk dat mensen zich gehoord en gezien voelen. De mediation vindt plaats in een veilige sfeer en in een tempo dat bij de mensen past.

Uw echtscheiding in Leidsche Rijn goed geregeld

Tijdens de mediation komen altijd financiële en juridische aspecten van de echtscheiding aan bod. Ik informeer mijn cliënten altijd uitgebreid over de mogelijkheden op financieel en juridisch gebied en de consequenties van mogelijke keuzes. Desgewenst maak ik een alimentatieberekening of vermogensopstelling. Afspraken waar u allebei achter staat neem ik uiteindelijk in begrijpelijke taal op in een echtscheidingsconvenant.

Daarnaast kent het scheidingsproces emotionele kanten. Een echtscheiding betekent het einde van een vaak langdurige relatie en dat kan grote impact hebben op alle betrokkenen. Daar is tijdens de mediation dan ook voldoende aandacht voor. Wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, vind ik het belangrijk om daar uitgebreid bij stil te staan. Als coach van De Kinderen Scheiden Mee heb ik veel ervaring met kinderen in een echtscheiding.

Samen behandelen we diverse vragen en uitdagingen. Wat vindt u bijvoorbeeld zelf belangrijk en wat verwacht u in de toekomst van elkaar als ouders? Ook de kinderen zelf betrek ik graag bij dit proces. Samen kijken we wat u nodig heeft om als team te kunnen blijven functioneren voor de kinderen. Alle afspraken beschrijf ik uiteindelijk in een op maat gemaakt ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u de keuze gemaakt om te gaan scheiden en wilt solide afspraken maken op financieel, fiscaal en juridisch gebied? En wilt u als ouders nog samen door één deur kunnen? Wilt u samen zoeken naar oplossingen die voor iedereen acceptabel zijn en vindt u het belangrijk dat ook uw kinderen goed door deze heftige periode komen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 030 207 3714
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleutenLeidsche Rijn
030 207 3714 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Patricia van der Zande