Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Nuenen

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (7km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (13km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat kunt u van uw scheidingsmediator regio Nuenen, Chris van Gompel, verwachten?

Als mediator is het mijn taak om de belangen van u en uw (ex-)partner te overbruggen en samen tot oplossingen te komen die voor beide partijen aannemelijk zijn. Maar voordat we tot de juiste oplossing kunnen komen, is het noodzakelijk om eerst alle mogelijkheden helder te krijgen. Vanuit mijn financiële ervaring en expertise weet ik exact welke opties er mogelijk zijn en in hoeverre deze uw belangen zullen behartigen. Overigens behoort het begrijpelijk uitleggen van financiële onderwerpen tot mijn kwaliteiten, zodat ook mensen die minder ervaring hebben met financiële zaken mijn adviezen simpelweg kunnen begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Nuenen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Wie is Chris van Gompel?

Na beëindiging van mijn juridische opleiding ben ik in eerste instantie als financieel adviseur/planner werkzaam geweest. In de praktijk kwam ik geregeld in contact met mensen in een scheiding en merkte ik dat zij lang niet altijd de juiste voorlichting kregen over hypotheken, alimentatie en financiën. Ik begon ruim 10 jaar geleden met mijn financiële en juridische expertise als scheidingsmediator in omgeving Nuenen en kan met mijn financiële en juridische achtergrond een meerwaarde betekenen voor mensen die zich in een scheiding bevinden. Zowel de juridische en financiële aspecten, alsook de emotionele kanten van het scheidingsproces zijn bij mij in goede handen. Graag help ik u naar een gelukkigere levensfase en sluiten we het verleden op een zorgvuldige manier af.

Juridische vastlegging van weloverwogen en duidelijke afspraken

Zodra u en uw (ex-)partner overeenstemming hebben bereikt over alimentatie, wonen, verdeling van bezittingen, pensioenverdeling en dergelijke, stel ik als uw scheidingsmediator in Nuenen een convenant op waarin deze afspraken worden vastgelegd. Afspraken met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Ik zorg ervoor dat al deze documenten waterdicht zijn en op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd, zodat conflicten in de toekomst worden voorkomen. Als uw mediator in Nuenen kan ik garanderen dat er duidelijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen, zodat zij zich onbewogen verder kunnen blijven ontwikkelen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Nuenen?

Graag help ik u op weg naar een nieuwe toekomst waarbij we het verleden op een nette manier afsluiten. Belt u mij gerust of vul het contactformulier in en het kennismakingsgesprek wordt zo snel als mogelijk gepland. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, start ik met het opstellen van een planning voor het scheidingsproces.
Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Nuenen? Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel