Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Eindhoven (13km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Mediator Valkenswaard (23km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Chris van Gompel

Toen ik mijn juridische opleiding beëindigd had, ben ik als financieel adviseur aan de slag gegaan. In de tijd dat ik werkzaam was als financieel adviseur merkte ik in de praktijk dat er veel mensen in een scheiding zijn die lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over alimentatie, hypotheek en pensioen. Mede door mijn opgedane ervaring en deskundigheid kan ik als mediator in Sint-Oedenrode een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Mijn drijfveer is om u na de scheiding naar een gelukkigere levensfase te helpen.

Waterdichte documenten voor het voorkomen van toekomstige conflicten

Zodra u en uw (ex-)partner overeenstemming hebben bereikt over onder andere a3917entatie, wonen, pensioenverdeling en verdeling van bezittingen, stel ik een scheidingsconvenant op waarin alle afspraken op een zorgvuldige manier worden vastgelegd. De afspraken met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Sint-Oedenrode voor dat al deze documenten waterdicht zijn, waardoor er in de toekomst geen discussie kan ontstaan.

Wat anderen over Chris van Gompel zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig goede begeleiding

De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: – er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen – Chris flexibel is – er rekening gehouden wordt met beider belangen – duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies
Fred uit Son en Breugel
10 december 2023

Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen. Ik zorg ervoor dat zij zich op een gezonde manier ongestoord verder kunnen ontwikkelen. U komt dus terecht bij een ervaren en professionele mediator.

Gratis en vrijblijvende kennismaking met uw scheidingsmediator in Sint-Oedenrode

Als uw scheidingsmediator in Sint-Oedenrode help ik u graag het verleden op een nette manier af te sluiten en een goede basis te leggen voor een nieuw begin. Belt u mij of vul het contactformulier in voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Het kennismakingsgesprek zal op zo kort mogelijke termijn worden gepland. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan starten we met het maken van een planning voor het verdere scheidingsproces. Ik help u graag naar een nieuw begin!