Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Sint-Oedenrode

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (13km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (23km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat kunt u van Chris van Gompel, uw scheidingsmediator regio Sint-Oedenrode, verwachten?

Als scheidingsmediator in Sint-Oedenrode is het mijn taak om te zoeken naar oplossingen waarbij de belangen van u en uw (ex-)partner worden behartigd. Om tot de juiste oplossing te komen is het noodzakelijk om eerst alle mogelijkheden duidelijk in kaart te brengen. Met mijn financiële achtergrond weet ik exact welke opties allemaal mogelijk zijn en hoezeer deze zullen bijdragen aan de totstandkoming van uw belangen. Naast mijn juridische en financiële deskundigheid behoren ook de emotionele aspecten van het scheidingsproces tot mijn expertise. Voorts is het mijn kwaliteit om financiële onderwerpen op een zodanig begrijpelijke manier uit te leggen, dat mijn adviezen ook begrijpelijk zijn voor mensen met minder ervaring met financiële zaken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Sint-Oedenrode

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Maak kennis met Chris van Gompel

Toen ik mijn juridische opleiding beëindigd had, ben ik als financieel adviseur aan de slag gegaan. In de tijd dat ik werkzaam was als financieel adviseur merkte ik in de praktijk dat er veel mensen in een scheiding zijn die lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over alimentatie, hypotheek en pensioen. Mede door mijn opgedane ervaring en deskundigheid kan ik als mediator in Sint-Oedenrode een meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Mijn drijfveer is om u na de scheiding naar een gelukkigere levensfase te helpen.

Waterdichte documenten voor het voorkomen van toekomstige conflicten

Zodra u en uw (ex-)partner overeenstemming hebben bereikt over onder andere alimentatie, wonen, pensioenverdeling en verdeling van bezittingen, stel ik een scheidingsconvenant op waarin alle afspraken op een zorgvuldige manier worden vastgelegd. De afspraken met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Sint-Oedenrode voor dat al deze documenten waterdicht zijn, waardoor er in de toekomst geen discussie kan ontstaan.

Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen. Ik zorg ervoor dat zij zich op een gezonde manier ongestoord verder kunnen ontwikkelen. U komt dus terecht bij een ervaren en professionele mediator.

Gratis en vrijblijvende kennismaking met uw scheidingsmediator in Sint-Oedenrode

Als uw scheidingsmediator in Sint-Oedenrode help ik u graag het verleden op een nette manier af te sluiten en een goede basis te leggen voor een nieuw begin. Belt u mij of vul het contactformulier in voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Het kennismakingsgesprek zal op zo kort mogelijke termijn worden gepland. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan starten we met het maken van een planning voor het verdere scheidingsproces. Ik help u graag naar een nieuw begin!

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel