Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Eindhoven (26km)
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
Mediator Valkenswaard (35km)
Schotelmansstraat 2
5553 CN Valkenswaard

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Tevens behoren de emotionele kanten van het scheidingsproces tot mijn expertise. Daarnaast zijn uiteraard de belangen van uw (eventuele) kinderen bij mij in goede handen. Als mediator in Uden help ik u graag na de scheiding op weg naar een gelukkigere levensfase waarbij uw (eventuele) kinderen zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen en waarbij de belangen van u en uw (ex-)partner worden behartigd.

Mijn naam is Chris van Gompel

Nadat ik mijn juridische opleiding beëindigd had, ben ik eerst als financieel adviseur/planner werkzaam geweest. In de praktijk merkte ik dat mensen in een scheiding lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over hun financiën, hypotheek en alimentatie. Met mijn financiële en juridische ervaring en deskundigheid begon ik ruim 10 jaar geleden als scheidingsmediator in omgeving Uden. Door mijn opgedane ervaring en expertise zijn zowel de juridische en financiële aspecten van scheiden, alsook de emotionele kanten van het scheidingsproces bij mij in vertrouwde handen. Als mediator kan ik een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Graag help ik u op weg naar een nieuw begin!

Wat anderen over Mediator Uden zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Weloverwogen afspraken voor een nieuw begin

Wanneer er op alle gebieden afspraken afspraken zijn gemaakt die voor beide partijen acceptabel zijn, worden deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier vastgelegd. Als uw scheidingsmediator in Uden zorg ik ervoor dat deze afspraken waterdicht zijn en worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Als ervaren en professionele scheidingsmediator kan ik u garanderen dat er weloverwogen, duidelijke en eerlijke afspraken worden gemaakt waarmee een goede basis wordt gelegd voor de toekomst en we het verleden op een nette manier afsluiten. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Uden

Ik help u graag op weg naar een gelukkigere levensfase. Voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met uw scheidingsmediator in Uden. Belt u mij of vul het contactformulier in. Zodra u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, zullen we een verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.