Chris van Gompel

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

T 040 218 2690
E [email protected]

Mediator Uden

Chris van Gompel

  • Torenallee 20
  • 5617BC Eindhoven
040 218 2690 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Eindhoven (26km)
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
Valkenswaard (35km)
Schotelmansstraat 2, 5553CN Valkenswaard
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Chris van Gompel

Wat mag u van Chris van Gompel - professionele scheidingsmediator regio Uden - verwachten?

Als scheidingsmediator is het voor mij de taak om de belangen van beide partijen te behartigen en samen te zoeken naar oplossingen die voor u en uw (ex-)partner acceptabel zijn. Maar om een oplossing te kunnen vinden is het eerst nodig om de verschillende mogelijkheden in kaart te brengen. Met mijn financiële achtergrond weet ik exact welke opties mogelijk zijn en tot op welke hoogte deze zullen bijdragen aan uw belangen. Voorts is het mijn kwaliteit om financiële onderwerpen op een zodanig begrijpelijke manier uit te leggen, waardoor ook mensen met minder ervaring met financiële zaken mijn adviezen kunnen begrijpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Chris van Gompel

Uw mediator in Uden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Chris van Gompel zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig goede begeleiding
De begeleiding van Chris is me zeer goed bevallen omdat: - er veel tijd genomen wordt om zaken uit te leggen - Chris flexibel is - er rekening gehouden wordt met beider belangen - duidelijkheid geboden wordt tijdens de sessies Fred, Son en Breugel 14-09-2020

Tevens behoren de emotionele kanten van het scheidingsproces tot mijn expertise. Daarnaast zijn uiteraard de belangen van uw (eventuele) kinderen bij mij in goede handen. Als mediator in Uden help ik u graag na de scheiding op weg naar een gelukkigere levensfase waarbij uw (eventuele) kinderen zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen en waarbij de belangen van u en uw (ex-)partner worden behartigd.

Mijn naam is Chris van Gompel

Nadat ik mijn juridische opleiding beëindigd had, ben ik eerst als financieel adviseur/planner werkzaam geweest. In de praktijk merkte ik dat mensen in een scheiding lang niet altijd de juiste voorlichting krijgen over hun financiën, hypotheek en alimentatie. Met mijn financiële en juridische ervaring en deskundigheid begon ik ruim 10 jaar geleden als scheidingsmediator in omgeving Uden. Door mijn opgedane ervaring en expertise zijn zowel de juridische en financiële aspecten van scheiden, alsook de emotionele kanten van het scheidingsproces bij mij in vertrouwde handen. Als mediator kan ik een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor mijn cliënten. Graag help ik u op weg naar een nieuw begin!

Weloverwogen afspraken voor een nieuw begin

Wanneer er op alle gebieden afspraken afspraken zijn gemaakt die voor beide partijen acceptabel zijn, worden deze afspraken op een juridisch verantwoorde en zorgvuldige manier vastgelegd. Als uw scheidingsmediator in Uden zorg ik ervoor dat deze afspraken waterdicht zijn en worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan. Als ervaren en professionele scheidingsmediator kan ik u garanderen dat er weloverwogen, duidelijke en eerlijke afspraken worden gemaakt waarmee een goede basis wordt gelegd voor de toekomst en we het verleden op een nette manier afsluiten. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator Uden

Ik help u graag op weg naar een gelukkigere levensfase. Voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met uw scheidingsmediator in Uden. Belt u mij of vul het contactformulier in. Zodra u ervan bent overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, zullen we een verdere planning voor het scheidingsproces opstellen.

Contact opnemen 040 218 2690
Interessante artikelen
040 218 2690 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Chris van Gompel