Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Groningen (16km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Marum (29km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat mag u van Arold Boersma, uw scheidingsmediator regio Zuidlaren, verwachten?

Wanneer u en uw partner samen hebben besloten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een onzekere periode aan. U zult over onder andere de inboedel, woning, alimentatie en zorg voor de kinderen beslissingen moeten nemen. Als ervaren MfN familiemediator kan ik u gedurende deze moeilijke periode begeleiden bij het maken van afspraken op zowel juridisch als relationeel gebied. Ik zorg er als mediator in Zuidlaren voor dat de afspraken tot stand komen op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen en dat deze pas worden vastgelegd als er volledige overeenstemming is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Zuidlaren

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Arold Boersma: mediator bij scheiding

Mijn werkwijze wordt als mediator met een ICT achtergrond gekenmerkt door efficiëntie, betrokkenheid, transparantie en deskundigheid. Als scheidingsmediator in Zuidlaren ben ik er voor alle betrokken partijen, dus ook voor uw eventuele kinderen. Ik vind het belangrijk dat er tijdens de scheiding ook voldoende ruimte en aandacht voor de gevoelens van de kinderen is. Daarom kan ik desgewenst ook met hen praten zodat zij hun wensen kenbaar kunnen maken.

Begeleiding van A-Z

Het belang van goede begeleiding is uiterst belangrijk en dient dan ook hoge prioriteit te hebben.

U en uw partner zullen te allen tijde de regie in handen hebben, maar krijgen gedurende het gehele traject zoveel begeleiding als jullie nodig achten.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Zuidlaren

Wilt u uw scheiding op professionele wijze regelen en bent u op zoek naar een deskundige scheidingsbemiddelaar? Neem dan gerust contact op voor een eerste kennismaking. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator Zuidlaren voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van meer informatie.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma