mr. Astrid Staal

Raadhuisplein 7
9641AW Veendam

T +31598203521
E astrid.staal@descheidingsmediator.nl

Mediator Zuidlaren

mr. Astrid Staal

  • Raadhuisplein 7
  • 9641AW Veendam
  •  
+31598203521 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator Ombudsman
Gesprekslocaties in de buurt
Veendam (12km) Toon adres
Raadhuisplein 7
9641AW Veendam
Groningen (15km) Toon adres
Herestraat 106
9711LM Groningen
Scheidingsbemiddelaar mr. Astrid Staal

Wat mag u van mr. Astrid Staal, uw scheidingsmediator regio Zuidlaren, verwachten?

Wanneer u en uw partner samen hebben besloten om de partnerrelatie te beëindigen, breekt er een onzekere periode aan. U zult over onder andere de inboedel, woning, alimentatie en zorg voor de kinderen beslissingen moeten nemen. Als ervaren MfN-mediator kan ik u gedurende deze moeilijke periode begeleiden bij het maken van afspraken op zowel juridisch als relationeel gebied. Ik zorg er als mediator in Zuidlaren voor dat de afspraken tot stand komen op basis van de wensen en belangen van alle betrokkenen en dat deze pas worden vastgelegd als er volledige overeenstemming is.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Astrid Staal

Uw mediator in Zuidlaren

mr. Astrid Staal: mediator bij scheiding

Mijn werkwijze wordt als mediator met een juridische achtergrond gekenmerkt door efficiëntie, betrokkenheid, transparantie en deskundigheid. Als scheidingsmediator in Zuidlaren ben ik er voor alle betrokken partijen, dus ook voor uw eventuele kinderen. Ik vind het belangrijk dat er tijdens de scheiding ook voldoende ruimte en aandacht voor de gevoelens van de kinderen is. Daarom kan ik desgewenst ook met hen praten zodat zij hun wensen kenbaar kunnen maken.

Begeleiding van A-Z

Indien u of uw partner een laag inkomen en geen eigen vermogen heeft, komt u wellicht in aanmerking voor gesubsidieerde mediation.

Voor de gehele mediation betaalt u dan slechts een kleine eenmalige bijdrage. Ik kan als scheidingsmediator in Zuidlaren deze zogenaamde toevoeging voor u aanvragen.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Zuidlaren

Wilt u uw scheiding op professionele wijze regelen en bent u op zoek naar een deskundige scheidingsbemiddelaar? Neem dan gerust contact op voor een eerste kennismaking. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator Zuidlaren voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van meer informatie.

Interessante artikelen