Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Groningen (16km)
Martinikerkhof 29
9712 JH Groningen
Mediator Marum (29km)
Westerweg 28A
9824 PH Noordwijk

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Arold Boersma: mediator bij scheiding

Mijn werkwijze wordt als mediator met een ICT achtergrond gekenmerkt door efficiëntie, betrokkenheid, transparantie en deskundigheid. Als scheidingsmediator in Zuidlaren ben ik er voor alle betrokken partijen, dus ook voor uw eventuele kinderen. Ik vind het belangrijk dat er tijdens de scheiding ook voldoende ruimte en aandacht voor de gevoelens van de kinderen is. Daarom kan ik desgewenst ook met hen praten zodat zij hun wensen kenbaar kunnen maken.

Begeleiding van A-Z

Het belang van goede begeleiding is uiterst belangrijk en dient dan ook hoge prioriteit te hebben.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

U en uw partner zullen te allen tijde de regie in handen hebben, maar krijgen gedurende het gehele traject zoveel begeleiding als jullie nodig achten.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Zuidlaren

Wilt u uw scheiding op professionele wijze regelen en bent u op zoek naar een deskundige scheidingsbemiddelaar? Neem dan gerust contact op voor een eerste kennismaking. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator Zuidlaren voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van meer informatie.