Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Assen

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (0km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Emmen (34km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Zuidwolde (36km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kunt u van mij, Ivette Folkers, verwachten als mediator regio Assen?

Uw wensen en belangen staan in het scheidingsproces bij mij centraal. Ik ben een ervaren, deskundige en absoluut neutrale familiemediator en zorg voor zeer persoonlijke, duidelijke en rustige begeleiding gedurende uw scheiding. Als scheidingsmediator in Assen is het voor mij van groot belang dat u zich in de huidige omstandigheden prettig voelt.

Het is mijn taak om de partnerrelatie op een waardige manier af te sluiten en de ouderrelatie in belang van uw kinderen in stand te houden, hoe veel emoties en weerstanden daar af en toe ook mee gepaard gaan. Samen geven we het ouderschap opnieuw invulling. U mag op mij rekenen als een scheidingsmediator die in alle financiële, pedagogische, psychologische en juridische aspecten van een scheiding ervaren, deskundig en zeer betrokken is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Assen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Wie is Ivette Folkers?

Ruim 10 jaar geleden heb ik vanuit mijn pedagogische achtergrond ervoor gekozen om mediator te worden, met als specialisatie echtscheidingsmediation. Aangezien ik ingeschreven sta bij de Raad voor de Rechtsbijstand maakt u, indien u hiervoor in aanmerking komt, aanspraak op gesubsidieerde rechtsbijstand. Verder ben ik MfN erkend familiemediator, secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) en rechtbankmediator. Uw scheiding is bij mij dan ook in goede handen.

Gelukkige kinderen als belangrijkste motivatie

In mijn vorige baan als leerkracht heb ik in mijn werkkring vaak ervaren hoe snel kinderen in de knel komen te zitten door een scheiding. Het geeft mij dan ook heel veel voldoening wanneer ik zie dat kinderen zich na een scheidingsproces weer happy voelen.

Dit was ook de voornaamste reden om te starten met mijn mediatorschap. Bovendien geeft een goed einde mij energie om in het volgende scheidingsproces wederom succes te boeken. U komt terecht bij een professionele scheidingsmediator in Assen met veel praktijkervaring.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Assen?

Net als u werk ik het liefst overdag. Ik heb er echter alle begrip voor wanneer dit in uw situatie niet mogelijk is. Ik ben dan ook bereid om in uiterste gevallen in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af te spreken.

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Assen voor een eerste en natuurlijk kosteloze kennismaking. Bent u ervan overtuigd dat er een klik is tussen u en mij, dan plannen we samen het vervolg van het scheidingsproces.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers