Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 0591 203 547
E [email protected]

Mediator Zuidwolde

Ivette Folkers

  • Reuvenkamp 23
  • 7921HV Zuidwolde
  •  
0591 203 547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zuidwolde (0km) Toon adres
Reuvenkamp 23
7921HV Zuidwolde
Emmen (36km) Toon adres
Ullevi 13
7825SC Emmen
Assen (36km) Toon adres
Overcingellaan 17
9401LA Assen
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat mag u van mij, Ivette Folkers, als mediator regio Zuidwolde verwachten?

Ik ben een deskundige, ervaren en neutrale familiemediator en daardoor in staat u op een duidelijke, rustige en geheel persoonlijke wijze tijdens het scheidingsproces te begeleiden. Het is voor mij als scheidingsmediator in Zuidwolde erg belangrijk dat u zich in de gegeven omstandigheden prettig voelt en daarom staan uw wensen en belangen bij mij als mediator centraal. U mag van mij een scheidingsmediator verwachten die in alle pedagogische, financiële, juridische en psychologische aspecten die bij scheiding ter zake komen zeer deskundig, ervaren en betrokken is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Zuidwolde

Een goede afronding van het verleden helpt u om verder te kunnen in het leven. Ondanks de emoties en weerstanden help ik u het verleden op een waardige manier af te sluiten en de ouderrelatie in het belang van uw eventuele kinderen in stand te houden. Als scheidingsmediator in Zuidwolde zal ik u helpen het ouderschap samen opnieuw invulling te geven.

Wat zijn mijn drijfveren?

In mijn vorige werkkring als leerkracht heb ik te vaak ervaren dat kinderen in de knel komen als gevolg van een scheiding. Vanaf het begin van mijn mediatorschap wilde ik hier mij al direct voor inzetten en ligt daarin dan ook mijn belangrijkste motivatie. Telkens als ik waarneem dat kinderen zich na de scheiding weer gelukkig voelen, geeft mij dat veel voldoening en krijg ik veel nieuwe energie om dit succes in volgende scheidingsprocessen opnieuw te behalen.

Beschikbaarheid en bereikbaarheid van Dé ScheidingsMediator Zuidwolde

Graag werk ik net als u overdag, maar ik begrijp ook dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik bereid om ook in de avonden (met uitzondering van de vrijdagavond) met u af te spreken, indien u niet anders kunt.

Bel of mail Dé ScheidingsMediator Zuidwolde voor een eerste vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Zodra u ervan bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, zullen we samen een planning voor het scheidingsproces maken.

Contact opnemen 0591 203 547
Interessante artikelen
+31 591 203 547 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info