Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Beilen

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (14km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (21km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Emmen (30km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kunt u van Ivette Folkers - uw scheidingsmediator regio Beilen - verwachten?

In de periode van scheiding moet u veel praktische zaken regelen. Als mediator ben ik zeer deskundig, neutraal en ervaren en kan ik u gedurende het scheidingsproces op een duidelijke, rustige en persoonlijke wijze begeleiden. De belangen van u en uw eventuele kinderen staan bij mij centraal. Ondanks de vele emoties die een scheiding met zich meebrengt, kan ik u helpen om het verleden op een weloverwogen manier af te sluiten en de (eventuele) ouderrelatie in belang van de kinderen in stand te houden. U mag van mij verwachten dat ik een scheidingsmediator in Beilen ben die in alle psychologische, pedagogische, financiële en juridische elementen van scheiding zeer betrokken, ervaren en deskundig is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Beilen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Ivette Folkers

Met mijn pedagogische achtergrond heb ik ruim 10 jaar geleden besloten om mediator in Beilen met specialisatie in echtscheidingsmediation te worden. Tevens ben ik MfN erkend familiemediator, rechtbankmediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en zal ik, indien u in aanmerking komt, gesubsidieerde rechtsbijstand voor u aanvragen. Als uw scheidingsmediator in Beilen help ik u het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Afsluiting van het verleden voor een nieuw begin

In mijn vorige baan als leerkracht heb ik vaak gemerkt hoe kinderen als gevolg van een scheiding in de knel kunnen komen te zitten. Vanaf het begin van mijn mediatorschap wil ik mij er dan ook voor inzetten dat kinderen zich na de scheiding weer gelukkig voelen.

Als uw scheidingsmediator in Beilen zorg ik ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van u en uw eventuele kinderen. Op deze manier kunnen zij zich in de toekomst ongestoord verder ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Beilen

Mail of bel Dé ScheidingsMediator en het kennismakingsgesprek wordt zo snel als mogelijk gepland. Dit is uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan zal ik de planning betreffende het scheidingsproces verder opstellen.

Het liefst werk ik overdag, maar vanwege werk en eventuele kinderen begrijp ik ook dat het regelen van uw scheiding voor u niet altijd overdag mogelijk is. Vandaar ben ik ook bereid om in de avonden (behalve de vrijdagavond) met u af te spreken als u niet anders kunt.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers