Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Assen (16km)
Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Mediator Emmen (19km)
Ullevi 13
7825 SC Emmen
Mediator Zuidwolde (37km)
Reuvenkamp 23
7921 HV Zuidwolde

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Ivette Folkers – uw scheidingsmediator

Vanuit mijn pedagogische achtergrond heb ik ruim 10 jaar geleden de overstap gemaakt tot scheidingsmediator in Borger. Ik ben erkend MfN familiemediator, rechtbankmediator, secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Wanneer u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, kan ik die subsidie voor u aanvragen. Uw scheiding en eventueel bijbehorende kindproblematieken zijn bij mij als mediator in goede handen.

Duidelijke afspraken voor een nieuwe toekomst

In mijn vorige werkkring als leerkracht heb ik vaak gemerkt hoe snel kinderen in de knel kunnen raken als gevolg van een scheiding. Om die reden wilde ik mij hier direct vanaf het begin van mijn mediatorschap voor inzetten, aangezien hier mijn

Wat anderen over Mediator Borger zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

belangrijkste motivatie ligt. Wanneer ik zie dat kinderen zich na de scheiding weer gelukkig voelen, geeft mij dat veel voldoening en energie om ook een nieuw scheidingsproces weer succesvol af te ronden. U komt dus terecht bij een zeer ervaren en professionele scheidingsmediator in Borger.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Borger?

Net als u werk ik het liefst overdag. Maar vanwege uw situatie heb ik er alle begrip voor dat een afspraak overdag niet voor u mogelijk is. Vandaar ben ik ook in uiterste gevallen bereid om in de avonden (uitgezonderd de vrijdagavond) met u af te spreken.

Belt of mailt u mij voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen ons, starten we met het opstellen van de planning voor het verdere proces.