Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Borger

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (7967km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (7980km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Emmen (8001km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kunt u van mij, Ivette Folkers, als mediator regio Borger verwachten?

Ondanks alle weerstanden en emoties die een scheiding oproept, doe ik er alles aan om uw partnerrelatie op een waardige manier af te sluiten. Een goede afronding zorgt er immers voor dat u echt verder kunt in het leven. Indien van toepassing, zorg ik ervoor dat de ouderrelatie in stand wordt gehouden en geven we samen opnieuw invulling aan het ouderschap. U mag in mij een deskundige, ervaren en neutrale scheidingsmediator in Borger verwachten. Ik ben in staat om op een zeer rustige, persoonlijke en duidelijke manier uw scheidingsproces te begeleiden. Uiteraard staan uw wensen en belangen centraal.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Borger

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Ivette Folkers - uw scheidingsmediator

Vanuit mijn pedagogische achtergrond heb ik ruim 10 jaar geleden de overstap gemaakt tot scheidingsmediator in Borger. Ik ben erkend MfN familiemediator, rechtbankmediator, secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Wanneer u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, kan ik die subsidie voor u aanvragen. Uw scheiding en eventueel bijbehorende kindproblematieken zijn bij mij als mediator in goede handen.

Duidelijke afspraken voor een nieuwe toekomst

In mijn vorige werkkring als leerkracht heb ik vaak gemerkt hoe snel kinderen in de knel kunnen raken als gevolg van een scheiding. Om die reden wilde ik mij hier direct vanaf het begin van mijn mediatorschap voor inzetten, aangezien hier mijn

belangrijkste motivatie ligt. Wanneer ik zie dat kinderen zich na de scheiding weer gelukkig voelen, geeft mij dat veel voldoening en energie om ook een nieuw scheidingsproces weer succesvol af te ronden. U komt dus terecht bij een zeer ervaren en professionele scheidingsmediator in Borger.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Borger?

Net als u werk ik het liefst overdag. Maar vanwege uw situatie heb ik er alle begrip voor dat een afspraak overdag niet voor u mogelijk is. Vandaar ben ik ook in uiterste gevallen bereid om in de avonden (uitgezonderd de vrijdagavond) met u af te spreken.

Belt of mailt u mij voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen ons, starten we met het opstellen van de planning voor het verdere proces.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers