Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Emmen (18km)
Ullevi 13
7825 SC Emmen
Mediator Zuidwolde (21km)
Reuvenkamp 23
7921 HV Zuidwolde
Mediator Assen (38km)
Overcingellaan 17
9401 LA Assen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Ivette Folkers

Als erkend MfN familiemediator en scretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) is uw scheiding bij mij als scheidingmediator in Coevorden in vertrouwde handen. Ruim 10 jaar geleden heb ik vanuit mijn pedagogische achtergrond de stap gemaakt om mediator te worden, met de specialisatie echtscheidingsmediation. Tevens ben ik een rechtbankmediator en ben ik bij de Raad van Rechtsbijstand ingeschreven. Als u in aanraking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, zal ik er alles aan doen om deze voor u te bemiddelen.

Gelukkige kinderen zijn mijn drijfveer

Door mijn pedagogische achtergrond heb ik te vaak gemerkt hoe kinderen door een scheiding in de knel kunnen komen. Ik heb bij aanvang van mijn mediatorschap mij daar

Wat anderen over Ivette Folkers zeggen

Daar zijn we trots op

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Deskundigheid ten top.

Met lood in mijn schoenen, zeer hard hoofd en weinig vertrouwen in het ‘goed/herstellen’ van de relatie met mijn ex-man, vader van mijn kinderen, heeft Ivette naar mij, ons geluisterd. Waar het voor ons troebel, zelfs heel donker was heeft zij laten zien waar we nog steeds als team voor moeten staan, en dat is Team-kinderen. De deskundigheid, ervaring maar voornamelijk de warmte die deze vrouw meegeeft kan je alleen maar omarmen en alle adviezen ten harte nemen. Ik , mijn ex-man maar ik denk voornamelijk de kinderen zijn haar enorm dankbaar want door haar zien wij weer toekomst , als goed samenwerkende ouders. 1000 x dank lieve Ivette.
R uit Emmen
10 december 2023

Ivette was zeer prettig om mee te werken.

Ze heeft echt in ons beider belang gehandeld. Op momenten dat we het even niet meer wisten, gaf ze ons de ruimte om er nog weer over na te denken. Ondanks dat de reden niet zo leuk is om naar een mediator te gaan, ben ik wel heel blij met hoe het gegaan is. Daarnaast is het supersnel gegaan, binnen 5 gesprekken hadden we het convenant en het ouderschapsplan op papier.
Antje uit TER APEL
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum
10 december 2023

Fantastisch!

Ik ben enorm tevreden. Ontspannen sfeer. Uitstraling van rust. Fijne gesprekken, goede adviezen.
Mariska uit Brakels
10 december 2023

Perfect

In een periode van scheiding heb je geen idee wat je allemaal op papier moet zetten voor je kind(eren). Ik ben blij dat we daar hulp bij gezocht en gekregen hebben en nu alles goed besproken hebben. De manier waarop dit ging was effectief en efficiënt, open en eerlijk. We konden altijd terecht aan het einde van de middag, waardoor het goed te regelen was met werk en opvang. We hadden weinig sessies nodig, konden al dingen “voor” bespreken omdat we wisten wat de opzet van het plan ging worden etc. Een hele prettige ervaring al met al.
Anandi uit Emmen
10 december 2023

meteen voor in willen zetten. Ik zal er alles aan doen om het ouderschap samen met u opnieuw invulling te geven. Een kind dat zich gelukkig voelt na een scheiding geeft mij erg veel veedoening, hieraan ontleen ik mijn energie om elk scheidingsproces naar een duurzame toekomst te leiden.

Maak een vrijblijvende afspraak met Dé ScheidingsMediator in Coevorden

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Coevorden voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Pas als u merkt dat er een klik is tussen ons, gaan wij samen naar een duurzame toekomst werken.

Ik werk net als u overdag. Daarom heb ik er alle begrip voor dat u overdag niet met uw scheiding bezig kunt zijn. Om in al uw wensen te voorzien, stel ik mij graag in de avonden (m.u.v. vrijdagavond) beschikbaar voor u, indien u niet anders kan.