Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Coevorden

Ivette Folkers

  • Ullevi 13
  • 7825SC Emmen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Emmen (18km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Zuidwolde (21km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Assen (38km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat mag u van Ivette Folkers als uw scheidingsmediator regio Coevorden verwachten?

Een scheidingsproces is een proces dat gepaard gaat met veel emoties en weerstanden. Als uw ervaren, neutrale en deskundige mediator in Coevorden, ben ik in staat uw scheidingsproces op een persoonlijke, rustige en duidelijke wijze te begeleiden. Een goede afronding helpt u om verder te kunnen gaan. Ik zal samen met u, uw relatie naar een goede afronding begeleiden waarbij uw belangen en wensen centraal staan. Het is mij van grootste belang dat u zich ondanks de scheiding in een prettige omgeving kunt bevinden.

U mag van mij als scheidingsmediator verwachten dat ik ervaren, deskundig en uiterst betrokken ben. Ik zal met u al de juridische, financiële, pedagogische en psychologische aspecten in een scheiding doorlopen en behandelen, zodat u zich op een duurzame toekomst met uw eventuele kinderen kunt richten. U komt dus terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Coevorden

Maak kennis met Ivette Folkers

Als erkend MfN familiemediator en scretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) is uw scheiding bij mij als scheidingmediator in Coevorden in vertrouwde handen. Ruim 10 jaar geleden heb ik vanuit mijn pedagogische achtergrond de stap gemaakt om mediator te worden, met de specialisatie echtscheidingsmediation. Tevens ben ik een rechtbankmediator en ben ik bij de Raad van Rechtsbijstand ingeschreven. Als u in aanraking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, zal ik er alles aan doen om deze voor u te bemiddelen.

Gelukkige kinderen zijn mijn drijfveer

Door mijn pedagogische achtergrond heb ik te vaak gemerkt hoe kinderen door een scheiding in de knel kunnen komen. Ik heb bij aanvang van mijn mediatorschap mij daar

meteen voor in willen zetten. Ik zal er alles aan doen om het ouderschap samen met u opnieuw invulling te geven. Een kind dat zich gelukkig voelt na een scheiding geeft mij erg veel veedoening, hieraan ontleen ik mijn energie om elk scheidingsproces naar een duurzame toekomst te leiden.

Maak een vrijblijvende afspraak met Dé ScheidingsMediator in Coevorden

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Coevorden voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Pas als u merkt dat er een klik is tussen ons, gaan wij samen naar een duurzame toekomst werken.

Ik werk net als u overdag. Daarom heb ik er alle begrip voor dat u overdag niet met uw scheiding bezig kunt zijn. Om in al uw wensen te voorzien, stel ik mij graag in de avonden (m.u.v. vrijdagavond) beschikbaar voor u, indien u niet anders kan.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers