Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Diepenveen

Hans Fibbe

  • Dortmundstraat 30
  • 7418BH Deventer
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (6km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Apeldoorn (15km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat kunt u van Hans Fibbe, scheidingsmediator regio Diepenveen, verwachten?

Heeft u (al dan niet samen met uw partner) besloten om uw relatie te beëindigen, zijn er problemen in uw relatie of heeft u problemen in de relatie met uw ex, dan help ik u graag als mediator in Diepenveen. Door u zoveel mogelijk zelf te laten doen, kan ik u (beiden) zo goed mogelijk helpen: het draait immers om uw oplossing. Indien gewenst kan ik u voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze voor u opstellen, hulp bieden bij de contactregeling en de partner- en eventuele kinderalimentatie voor u uitrekenen. Komen jullie er niet aan uit, dan zal ik oplossingen voorstellen. Ik help u het verleden graag op een gepaste wijze af te sluiten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Diepenveen

Maak kennis met uw mediator

Als gespecialiseerd familiemediator en erkend MFN register family-mediator neem ik al uw wensen en vragen zeer serieus. Uw scheiding is daarom bij mij als scheidingsmediator in Diepenveen in goede handen.

De mens en zijn zorgen en problemen stel ik gedurende mijn carrière centraal. Als scheidingsbemiddelaar heb ik vroeg in mijn carrière al de keuze gemaakt voor het vak van conflictbemiddeling en daardoor heb ik al vele familiekwesties succesvol mogen begeleiden.

Uw scheiding regelen? Professionele hulp van begin tot eind

Het betekent voor mij als scheidingsmediator in Diepenveen veel als ik iets voor mensen kan betekenen. Ik ben dan ook een echt mensenmens. Indien u daarvoor in aanmerking komt, kan ik gesubsidieerde rechtsbijstand voor u aanvragen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de kosten van scheiding. 

Als bemiddelaar bij scheiding kan ik u daarnaast ook gedurende het traject te allen tijde inzicht geven in de kosten. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Diepenveen

Aangezien mijn kantoor gevestigd is naast een bedrijventerrein, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw privacy. Niemand zal namelijk weten voor welk kantoor u het gebouw binnenstapt. Het kantoor is tevens goed te bereiken en biedt voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Wilt u een echtscheiding aanvragen of heeft u problemen in uw relatie? Dan is de kennismaking geheel vrijblijvend.

Een klik tussen u en mij is erg belangrijk. Ervaart u geen klik, dan is het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek gratis en kan ik u desgewenst doorverwijzen. Ervaart u wel een klik, dan wordt de kennismaking wel in rekening gebracht en zullen we het traject starten. Mailt of belt u Dé ScheidingsMediator Diepenveen gerust voor het maken van een afspraak.

Interessante artikelen