Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Mediator Diepenveen

Roel Pieterse

  • Bruijnssteeg 28
  • 7411LT Deventer
055 203 3960 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (4km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Apeldoorn (16km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Wat kunt u van Roel Pieterse, scheidingsmediator regio Diepenveen, verwachten?

Heeft u (al dan niet samen met uw partner) besloten om uw relatie te beëindigen, zijn er problemen in uw relatie of heeft u problemen in de relatie met uw ex, dan help ik u graag als mediator in Diepenveen. Door u zoveel mogelijk zelf te laten doen, kan ik u (beiden) zo goed mogelijk helpen: het draait immers om uw oplossing. Indien gewenst kan ik u voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze voor u opstellen, hulp bieden bij de contactregeling en de partner- en eventuele kinderalimentatie voor u uitrekenen. Komen jullie er niet aan uit, dan zal ik oplossingen voorstellen. Ik help u het verleden graag op een gepaste wijze af te sluiten.

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Diepenveen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator

Als gespecialiseerd familiemediator en erkend MFN register family-mediator neem ik al uw wensen en vragen zeer serieus. Uw scheiding is daarom bij mij als scheidingsmediator in Diepenveen in goede handen.

De mens en zijn zorgen en problemen stel ik gedurende mijn carrière centraal. Als scheidingsbemiddelaar heb ik inn 2010 besloten het bedrijfsleven te verlaten en mijn hart te volgen: het oplossen van conflicten en de dynamiek tussen mensen. Na het afronden van een mediation opleiding, ben ik mij al snel gaan specialiseren in echtscheiding, ouderschapsplannen, alimentatie én herstelmediation

Uw scheiding regelen? Professionele hulp van begin tot eind

Het betekent voor mij als mediator in Diepenveen veel als ik iets voor mensen kan betekenen. Ik ben dan ook een echt mensenmens. Indien u daarvoor in aanmerking komt, kan ik gesubsidieerde rechtsbijstand voor u aanvragen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de kosten van scheiding. 

Als bemiddelaar bij scheiding kan ik u daarnaast ook gedurende het traject te allen tijde inzicht geven in de kosten. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Diepenveen

Wilt u een echtscheiding aanvragen of heeft u problemen in uw relatie? Dan is de kennismaking met mij als scheidingsmediator geheel vrijblijvend.

Een klik tussen u en mij is erg belangrijk. Ervaart u geen klik, dan is het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek gratis en kan ik u desgewenst doorverwijzen. Ervaart u wel een klik, dan wordt de kennismaking wel in rekening gebracht en zullen we het traject starten. Mailt of belt u Dé ScheidingsMediator Diepenveen gerust voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse