André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator Diepenveen

André Tolman

  • Pikeursbaan 6
  • 7411GV Deventer
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Deventer (4km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Apeldoorn (14km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

Wat kunt u van André Tolman, scheidingsmediator regio Diepenveen, verwachten?

Heeft u (al dan niet samen met uw partner) besloten om uw relatie te beëindigen, zijn er problemen in uw relatie of heeft u problemen in de relatie met uw ex, dan help ik u graag als mediator in Diepenveen. Door u zoveel mogelijk zelf te laten doen, kan ik u (beiden) zo goed mogelijk helpen: het draait immers om uw oplossing. Indien gewenst kan ik u voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze voor u opstellen, hulp bieden bij de contactregeling en de partner- en eventuele kinderalimentatie voor u uitrekenen. Komen jullie er niet aan uit, dan zal ik oplossingen voorstellen. Ik help u het verleden graag op een gepaste wijze af te sluiten.

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Diepenveen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator

Als gespecialiseerd familiemediator en erkend MFN register family-mediator neem ik al uw wensen en vragen zeer serieus. Uw scheiding is daarom bij mij als scheidingsmediator in Diepenveen in goede handen.

De mens en zijn zorgen en problemen stel ik gedurende mijn carrière centraal. Als scheidingsbemiddelaar heb ik vroeg in mijn carrière al de keuze gemaakt voor het vak van conflictbemiddeling en daardoor heb ik al vele familiekwesties succesvol mogen begeleiden.

Uw scheiding regelen? Professionele hulp van begin tot eind

Het betekent voor mij als mediator in Diepenveen veel als ik iets voor mensen kan betekenen. Ik ben dan ook een echt mensenmens. Indien u daarvoor in aanmerking komt, kan ik gesubsidieerde rechtsbijstand voor u aanvragen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de kosten van scheiding. 

Als bemiddelaar bij scheiding kan ik u daarnaast ook gedurende het traject te allen tijde inzicht geven in de kosten. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Diepenveen

Wilt u een echtscheiding aanvragen of heeft u problemen in uw relatie? Dan is de kennismaking met mij als scheidingsmediator geheel vrijblijvend.

Een klik tussen u en mij is erg belangrijk. Ervaart u geen klik, dan is het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek gratis en kan ik u desgewenst doorverwijzen. Ervaart u wel een klik, dan wordt de kennismaking wel in rekening gebracht en zullen we het traject starten. Mailt of belt u Dé ScheidingsMediator Diepenveen gerust voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman