Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Dongen

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
  •  
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (12km) Toon adres
Saal van Zwanenbergweg 11
5026RM Tilburg
Boxtel (26km) Toon adres
Bosscheweg 157
5282WV Boxtel
Den Bosch (28km) Toon adres
Victorialaan 15
5213JG Den Bosch
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat kunt u van Hans Verbruggen als mediator regio Dongen verwachten?

In de periode van scheiding komen u en uw (ex-)partner dikwijls voor een aantal vragen te staan. Dankzij mijn ruime ervaring en deskundigheid in de financiële sector kan ik u alle belangrijke informatie omtrent alimentatie, pensioen en hypotheken geven. Het voelt voor mij als scheidingsmediator in Dongen altijd weer goed om mensen die duidelijkheid te geven, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen. Tevens ben ik mede door mijn rustige en geduldige karakter goed in staat om een duidelijke volgorde in het scheidingsproces aan te brengen, zodat u voortdurend overzicht houdt en dat geeft u rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Dongen

Kennis maken met Hans Verbruggen

Sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Dongen en kan ik met mijn ervaring als financieel adviseur mensen uitleg geven over de ingewikkelde onderwerpen rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Ik ben tevens een erkend Family-mediator en MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hiermee zorg ik ervoor dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand.

Inzicht in de oplossingen na scheiding

Als mediator in Dongen geef ik u graag inzicht in de oplossingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen krijgt. Ik zorg ervoor dat er weloverwogen afspraken worden gemaakt die acceptabel zijn voor beide partijen. Zodra er overeenstemming over onder andere alimentatie, wonen en verdeling van bezittingen is bereikt, zorg ik ervoor dat al deze afspraken waterdicht zijn

en op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd. Zo worden eventuele conflicten in de toekomst voorkomen en leggen we een goede basis voor een nieuw begin.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Dongen?

Het liefst werk ik net als u overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding overdag niet altijd mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Dongen? Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info