Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Zuidwolde (18km)
Reuvenkamp 23
7921 HV Zuidwolde
Mediator Assen (21km)
Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Mediator Emmen (39km)
Ullevi 13
7825 SC Emmen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Ivette Folkers?

Vanuit mijn passie om mensen te helpen, heb ik ruim 10 jaar geleden gekozen om mediator in Dwingeloo met de specialisatie echtscheidingsmediator te worden. Door mijn pedagogische achtergrond ben ik secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Ik sta eveneens ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand, dus als u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand zal ik die voor u aanvragen. Tevens ben ik rechtbankmediator. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Dwingeloo in goede handen.

Uw ouderschap opnieuw invulling geven

Het is in belang van u en uw kinderen dat uw ouderrelatie op een goede manier afgerond wordt. Ik heb tijdens mijn vorige baan als leerkracht te vaak ervaren hoe kinderen door een scheiding in de knel kunnen raken. Dat was dan ook de reden dat ik mij als mediator hier meteen voor in heb willen zetten.

Wat anderen over Ivette Folkers zeggen

Daar zijn we trots op

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Deskundigheid ten top.

Met lood in mijn schoenen, zeer hard hoofd en weinig vertrouwen in het ‘goed/herstellen’ van de relatie met mijn ex-man, vader van mijn kinderen, heeft Ivette naar mij, ons geluisterd. Waar het voor ons troebel, zelfs heel donker was heeft zij laten zien waar we nog steeds als team voor moeten staan, en dat is Team-kinderen. De deskundigheid, ervaring maar voornamelijk de warmte die deze vrouw meegeeft kan je alleen maar omarmen en alle adviezen ten harte nemen. Ik , mijn ex-man maar ik denk voornamelijk de kinderen zijn haar enorm dankbaar want door haar zien wij weer toekomst , als goed samenwerkende ouders. 1000 x dank lieve Ivette.
R uit Emmen
10 december 2023

Ivette was zeer prettig om mee te werken.

Ze heeft echt in ons beider belang gehandeld. Op momenten dat we het even niet meer wisten, gaf ze ons de ruimte om er nog weer over na te denken. Ondanks dat de reden niet zo leuk is om naar een mediator te gaan, ben ik wel heel blij met hoe het gegaan is. Daarnaast is het supersnel gegaan, binnen 5 gesprekken hadden we het convenant en het ouderschapsplan op papier.
Antje uit TER APEL
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum
10 december 2023

Fantastisch!

Ik ben enorm tevreden. Ontspannen sfeer. Uitstraling van rust. Fijne gesprekken, goede adviezen.
Mariska uit Brakels
10 december 2023

Perfect

In een periode van scheiding heb je geen idee wat je allemaal op papier moet zetten voor je kind(eren). Ik ben blij dat we daar hulp bij gezocht en gekregen hebben en nu alles goed besproken hebben. De manier waarop dit ging was effectief en efficiënt, open en eerlijk. We konden altijd terecht aan het einde van de middag, waardoor het goed te regelen was met werk en opvang. We hadden weinig sessies nodig, konden al dingen “voor” bespreken omdat we wisten wat de opzet van het plan ging worden etc. Een hele prettige ervaring al met al.
Anandi uit Emmen
10 december 2023

Ik help u om uw ouderschap opnieuw invulling te geven, zodat u en uw kinderen zich kunnen richten op een duurzame toekomst. Kinderen die zich na een scheidingsproces happy voelen, geven mij voldoening en hieraan ontleen ik mijn energie om elk scheidingsproces op een uiterst betrokken en professionele wijze te begeleiden. U mag in mij als uw scheidingsmediator in Dwingeloo verwachten dat ik betrokken en professioneel ben en er alles aan zal doen om uw relatie naar een goede afronding te begeleiden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Dwingeloo

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervan overtuigd bent dat er een klik is, zullen wij de planning maken voor uw scheidingsproces. Ik heb er alle begrip voor dat u overdag uw scheiding niet kunt regelen. Ik werk net als u het liefst overdag. Indien niet anders mogelijk, ben ik ook bereid om in de avonden (met uitzondering van de vrijdagavond) af te spreken.