Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 0591 203 547
E Ivette.folkers@descheidingsmediator.nl

Mediator Dwingeloo

Ivette Folkers

  • Reuvenkamp 23
  • 7921HV Zuidwolde
  •  
0591 203 547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zuidwolde (5887km) Toon adres
Reuvenkamp 23
7921HV Zuidwolde
Emmen (5904km) Toon adres
Ullevi 13
7825SC Emmen
Assen (5923km) Toon adres
Overcingellaan 17
9401LA Assen
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kunt u van mij, Ivette Folkers, als scheidingsmediator regio Dwingeloo verwachten?

Een scheidingsproces gaat vaak gepaard met veel emoties en weerstanden. Door mijn jarenlange ervaring en deskundigheid ben ik in staat om uw scheidingsproces op een rustige, betrokken en persoonlijke wijze te begeleiden. Het staat voorop dat u zich, ondanks de scheiding, in een omgeving bevindt waar u zich prettig voelt. Het is belangrijk dat uw relatie op een goede manier afgerond wordt, dit helpt u om samen met uw kinderen te kunnen richten op een duurzame toekomst. In een scheidingsproces komen vaak veel psychologische, pedagogische, financiële en juridische vraagstukken aan de orde. U mag van mij als scheidingsmediator in Dwingeloo verwachten dat ik deze vraagstukken met u op een duidelijke en professionele wijze doorloop en behandel.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Dwingeloo

Wie is Ivette Folkers?

Vanuit mijn passie om mensen te helpen, heb ik ruim 10 jaar geleden gekozen om mediator in Dwingeloo met de specialisatie echtscheidingsmediator te worden. Door mijn pedagogische achtergrond ben ik secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Ik sta eveneens ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand, dus als u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand zal ik die voor u aanvragen. Tevens ben ik rechtbankmediator. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Dwingeloo in goede handen.

Uw ouderschap opnieuw invulling geven

Het is in belang van u en uw kinderen dat uw ouderrelatie op een goede manier afgerond wordt. Ik heb tijdens mijn vorige baan als leerkracht te vaak ervaren hoe kinderen door een scheiding in de knel kunnen raken. Dat was dan ook de reden dat ik mij als mediator hier meteen voor in heb willen zetten.

Ik help u om uw ouderschap opnieuw invulling te geven, zodat u en uw kinderen zich kunnen richten op een duurzame toekomst. Kinderen die zich na een scheidingsproces happy voelen, geven mij voldoening en hieraan ontleen ik mijn energie om elk scheidingsproces op een uiterst betrokken en professionele wijze te begeleiden. U mag in mij als uw scheidingsmediator in Dwingeloo verwachten dat ik betrokken en professioneel ben en er alles aan zal doen om uw relatie naar een goede afronding te begeleiden.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Dwingeloo

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervan overtuigd bent dat er een klik is, zullen wij de planning maken voor uw scheidingsproces. Ik heb er alle begrip voor dat u overdag uw scheiding niet kunt regelen. Ik werk net als u het liefst overdag. Indien niet anders mogelijk, ben ik ook bereid om in de avonden (met uitzondering van de vrijdagavond) af te spreken.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info