Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Diane van Heeswijk

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Haaren. Voordat ik werkzaam was als mediator, was ik vele jaren werkzaam als financieel adviseur. Met mijn financiële achtergrond kan ik mensen in een scheiding voorzien van de juiste informatie rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik ervoor zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en MfN-registermediator.

Afsluiting van het verleden voor een nieuw begin

Graag help ik als uw scheidingsmediator in Haaren u weer een een positieve kijk op de toekomst te krijgen. Ik zorg ervoor dat er afspraken worden gemaakt waarbij de belangen van beide partijen worden behartigd en er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag
10 december 2023

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Hebben u en uw (ex-)partner overeenstemming bereikt over afspraken op het gebied van onder andere pensioenverdeling, wonen en alimentatie? Dan zorg ik voor een juridische vastlegging van deze afspraken in het scheidingsconvenant. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Haaren?

Contact opnemen met uw scheidingsmediator in Haaren kan vrijblijvend via e-mail en telefoon. Het kennismakingsgesprek is tevens kosteloos en vrijblijvend. Pas wanneer u bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, stel ik een planning op voor het verdere scheidingsproces.

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden en op zaterdag te werken, mits u niet anders kunt.