Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Haaren

Hans Verbruggen

  • Nieuwland 1
  • 5283AJ Boxtel
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Boxtel (8km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (13km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Tilburg (13km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Hans Verbruggen - Scheidingsmediatior regio Haaren. Wat mag u van mij verwachten?

In de periode van scheiding komen partijen dikwijls voor een groot aantal vragen te staan. Wat dient u allemaal te regelen? Welke afspraken dienen er te worden gemaakt? Als mediator in Haaren kan ik een duidelijke volgorde aanbrengen in het scheidingsproces en zorg ik ervoor dat er op alle gebieden afspraken worden gemaakt. Dankzij mijn financiële achtergrond kan ik al uw vraagstukken op het gebied van alimentatie, pensioen en hypotheek beantwoorden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Haaren

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Hans Verbruggen

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Haaren. Voordat ik werkzaam was als mediator, was ik vele jaren werkzaam als financieel adviseur. Met mijn financiële achtergrond kan ik mensen in een scheiding voorzien van de juiste informatie rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik ervoor zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en MfN-registermediator.

Afsluiting van het verleden voor een nieuw begin

Graag help ik als uw scheidingsmediator in Haaren u weer een een positieve kijk op de toekomst te krijgen. Ik zorg ervoor dat er afspraken worden gemaakt waarbij de belangen van beide partijen worden behartigd en er een goede basis wordt gelegd voor de toekomst.

Hebben u en uw (ex-)partner overeenstemming bereikt over afspraken op het gebied van onder andere pensioenverdeling, wonen en alimentatie? Dan zorg ik voor een juridische vastlegging van deze afspraken in het scheidingsconvenant. De afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Vrijblijvend contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Haaren?

Contact opnemen met uw scheidingsmediator in Haaren kan vrijblijvend via e-mail en telefoon. Het kennismakingsgesprek is tevens kosteloos en vrijblijvend. Pas wanneer u bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, stel ik een planning op voor het verdere scheidingsproces.

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden en op zaterdag te werken, mits u niet anders kunt.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen