Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Boxtel

Hans Verbruggen

  • Nieuwland 1
  • 5283AJ Boxtel
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Boxtel (2km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (11km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Tilburg (19km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Hans Verbruggen - Mediator regio Boxtel. Wat kunt u van mij verwachten?

In de beweeglijke situatie van een scheiding komen partijen vaak voor veel vragen te staan. Wat moet er exact geregeld worden en op welke manier kunt u dit het beste aanpakken? Mede dankzij mijn financiële achtergrond kan ik u alle relevante informatie geven over alimentatie-, hypotheek- en pensioenvraagstukken. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen en maken we duidelijke afspraken waarmee er een nieuwe basis wordt gelegd voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Boxtel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Als scheidingsmediator in Boxtel voelt het voor mij goed om mensen in een scheiding duidelijkheid te geven. Ik ben, mede door mijn rustige en geduldige karakter, in staat om een duidelijke volgorde aan te brengen in de vele onderwerpen die bij het scheidingsproces aan de orde komen. Zo houdt u tijdens de scheiding overzicht en dat geeft u rust.

Ik zal mij even voorstellen: Hans Verbruggen

Sinds 2009 ben ik als scheidingsmediator in omgeving Boxtel werkzaam en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding adviseren over pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Eveneens ben ik een erkend Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik ervoor zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde rechtsbijstand. Het doet mij als mediator telkens weer goed als mensen mij vertellen dat zij uiteindelijk begrijpen hoe alles in elkaar steekt. Als uw scheidingsmediator in Boxtel help ik u graag het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Duidelijke afspraken voor de toekomst

Als uw scheidingsmediator in Boxtel help ik u graag een positieve kijk op de toekomst van u en uw eventuele kinderen te geven. Ik houd bij het maken van afspraken niet enkel rekening met de belangen van u en uw (ex-)partner, maar ook met die van uw eventuele kinderen. Zodra er door beide partijen overeenstemming is bereikt over onder andere pensioenverdeling, alimentatie en wonen zorg ik ervoor dat al deze afspraken waterdicht zijn en op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd. Zo worden toekomstige conflicten voorkomen en leggen we een goede basis voor een nieuw begin.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Boxtel

Voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking kunt u contact met mij opnemen. Belt of mailt u mij en het kennismakingsgesprek wordt zo snel als mogelijk gepland. Pas wanneer u bent overtuigd dat er sprake is van een klik tussen u en mij, start ik met het opstellen van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen