Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Meer over Diane van Heeswijk, mediator in Boxtel

Ik werk sinds 2009 als mediator in Boxtel en omgeving. Gedurende deze periode heb ik talloze stellen op een goede manier door het scheidingsproces geloodst. Kwaliteit staat bij mij voorop en daarom vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van actualiteiten op juridisch en fiscaal vlak. Dit doe ik door mijzelf te blijven scholen. Zo heb ik de laatste jaren onder meer een mediationopleiding met ‘familiemediation’ als specialisatie, de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur, een opleiding geweldloze communicatie, een coachingsopleiding en allerlei bijscholingscursussen gevolgd. Hierdoor kan ik ook jullie bijstaan als jullie gaan scheiden in Boxtel.

Professionele begeleiding op alle vlakken

Gaan jullie scheiden? Dan moeten jullie het vermogen verdelen en afspraken maken over zaken als pensioenen, alimentatie, verrekeningen van vermogen en de fiscaliteit rondom een scheiding. Als scheidingsmediator in Boxtel zorg ik dat alles op juridische en financieel gebied goed geregeld wordt. Een scheiding gaat alleen verder dan de genoemde twee vlakken, want emoties spelen ook een grote rol. Vandaar dat ik bij mediation in Boxtel ook aandacht besteed aan het emotionele vlak. Jullie verbreken immers een (jarenlang) huwelijk en dat gaat niemand in de koude kleren zitten.

Het gebeurt helaas maar al te vaak dat mensen blijven hangen in verwijten tijdens een scheiding. Zo beschuldigen mensen elkaar vaak van fouten, terwijl ze niet inzien dat ze zelf ook fout zijn. Ik breng de gezamenlijke doelen in kaart en stel vast wat er nodig is om deze te bereiken. Dit leidt tot beweging. Door deze aanpak gaat het niet langer om welke van de twee partijen gelijk heeft, maar om het vinden van een oplossing die voor iedereen acceptabel is. 

Het emotionele aspect blijft helaas vaak onderbelicht bij een scheiding. Doen jullie een beroep op mij als scheidingsmediator in Boxtel? Dan is dit niet het geval. Door mijn ervaring weet ik inmiddels dat een scheiding vaak soepeler verloopt als er ook aandacht wordt besteed aan de emotionele kant. Dit biedt ruimte en perspectief voor beide partijen om hun leven weer op te pakken. 

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden
10 december 2023

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Volledig en doordacht ouderschapsplan opstellen met een scheidingsmediator in Boxtel

Een scheiding heeft niet alleen impact op jullie eigen leven, maar ook op dat van de kinderen. Wat veel ouders niet weten, is dat zij zelf een grote rol spelen in de mate waarin kinderen ‘last’ hebben van scheiden in Boxtel. Blijven jullie op een respectvolle manier met elkaar omgaan en gunnen jullie elkaar het ouderschap? Dan is de impact van de scheiding op kinderen minder groot.

Als scheidingsmediator in Boxtel leg ik ouders uit hoe zij hun kinderen zo goed mogelijk door een scheiding heen loodsen. Hier houdt het niet bij op, want ik help bovendien bij het opstellen van een volledig en doordacht ouderschapsplan. Ik laat jullie overal goed over nadenken, zodat alles met betrekking tot de opvoeding en verzorging van de kinderen geregeld is. 

Plan een kennismakingsgesprek in

Zijn jullie op zoek naar een mediator in Boxtel en willen jullie weten of ik de juiste persoon ben? Plan dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in via Dé Scheidingsmediator. Tijdens dit gesprek vertel ik jullie alles over mediation in Boxtel en de manier waarop ik te werk ga. Zo kunnen jullie goed bepalen of ik de beste scheidingsmediator in Boxtel ben om jullie bij te staan.