Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Hoogeveen

Ivette Folkers

  • Reuvenkamp 23
  • 7921HV Zuidwolde
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zuidwolde (7km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Assen (29km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Emmen (31km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kunt u van mij, Ivette Folkers, als uw scheidingsmediator regio Hoogeveen verwachten?

U bent ervan verzekerd dat u in mij een professionele en betrokken scheidingsmediator in Hoogeveen heeft. Door mijn deskundigheid, jarenlange ervaring en neutrale staat kan ik uw scheidingsproces op een duidelijke, persoonlijke en rustige wijze begeleiden. Het is mij van grootste belang als uw mediator dat u zich ondanks de gegeven omstandigheden, in een prettige omgeving begeeft. Het scheidingsproces gaat gepaard met veel emoties en omstandigheden, ik zal dit proces samen met u als uw scheidingsmediator in Hoogeveen doorlopen. Het is in belang van u en uw kinderen om de relatie op een waardige manier af te sluiten. Ik help u om uw ouderschap nieuwe invulling te geven.

Er zijn in een scheidingsproces meerdere aspecten waar u geen grip op heeft. Ik zal samen met u alle financiële, juridische en pedagogische aspecten van een scheidingsproces doorlopen, zodat uw relatie op een goede manier afgesloten wordt en u zicht heeft op een duurzame toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Hoogeveen

Maak kennis met Ivette Folkers

Door mijn passie om mensen te helpen, heb ik 10 jaar geleden de keuze gemaakt om mediator in Hoogeveen met specialisatie in echtscheidingsmediation te worden. Ik ben een rechbankmediator en een erkend MfN familiemediator. Door mijn pedagogische achtergrond ben ik secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) geworden. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator in goede handen. Ik ben eveneens rechtbankmediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Indien u in aanmerking komt voor de gesubsidieerde rechtsbijstand, zal ik er alles aan doen om deze voor u te bemiddelen.

De succesverhalen geven mij energie

In mijn vorige baan als leerkracht heb ik te vaak gemerkt wat voor invloed een echtscheiding kan hebben op kinderen. Het is mijn drijfveer om mij voor u, maar ook uw kinderen in te zetten. Bij mij als familiemediator komt het opnieuw invulling geven aan uw ouderschap tot leven.

Samen zullen wij afspraken maken voor een duurzame toekomst, waar de belangen van u en uw kinderen gewaarborgd worden. Een kind dat zich na de scheiding gelukkig voelt, geeft mij erg veel voldoening en hieraan ontleen ik mijn energie. Samen met u zullen wij de relatie op een goede manier afronden, zodat u zich kan richten op een duurzame toekomst.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Hoogeveen

Maak een afspraak met Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek. Bent u overtuigd van de klik tussen u en mij? Dan zullen wij samen afspraken maken voor een duurzame toekomst.

Dat u de scheiding niet overdag kunt regelen omdat u overdag werkt is zeer begrijpelijk. Net als u werk ik overdag. Maar om in al uw wensen te voorzien, wil ik mij graag in de avonden met uitzondering van vrijdagavond, voor u beschikbaar stellen.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers