Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Klazienaveen

Ivette Folkers

  • Ullevi 13
  • 7825SC Emmen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Emmen (6km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Zuidwolde (38km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Assen (40km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat mag u van mij, Ivette Folkers, als scheidingsmediator regio Klazienaveen verwachten?

Een scheiding is een proces dat vanuit verschillende belangen en opzichten bekeken moet worden. Door mijn vakkundige en deskundige achtergrond, wil ik u als uw neutrale familiemediator graag die mogelijkheid kunnen bieden. Ik wil u graag in het scheidingsproces, die gepaard gaat met emoties en weerstanden, begeleiden: u staat niet alleen. Het is mij van groot belang om uw scheidingsproces op een duidelijke en rustige manier te doorlopen, zodat u zich ondanks de scheiding in een omgeving kunt bevinden waar u zich prettig voelt.

Uw financiële, pedagogische en juridische vraagstukken zal ik samen met u op een vakkundige en betrokken manier beantwoorden. U komt terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Klazienaveen, die u helpt naar een goede afronding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Klazienaveen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Ivette Folkers

Om mensen in emotionele en moeilijke tijden te helpen, heb ik de keuze gemaakt om mediator in Klazienaveen te worden. Ik ben MfN erkend familiemediator en door mijn pedagogische achtergrond ben ik secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) geworden. Om in al uw wensen te voorzien ben ik tevens een rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U kunt bij mij terecht als u recht heeft op gesubsidieerde bijstand. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator In Klazienaveen in vertrouwde handen.

Een goede afronding van de relatie

Het is belangrijk om de relatie tot een goede afronding te leiden, dit helpt u om verder te kunnen in het leven. Ik help u als uw mediator om uw relatie in het belang van uw kinderen op een waardige manier af te sluiten, zodat wij samen nieuwe invulling geven in het ouderschap. Kinderen die zich na de scheiding in een prettige omgeving bevinden, ontlenen mij de energie om het scheidingsproces samen met u succesvol af te sluiten.

Beschikbaarheid van uw scheidingsmediator in Klazienaveen

Dat u overdag niet beschikbaar bent om uw scheiding te regelen, is voor mij zeer begrijpelijk. Net als u werk ik het liefst overdag. Om in al uw wensen te voorzien, ben ik voor u in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) beschikbaar, indien u niet anders kunt.

Neem contact op met uw scheidingsmediator in Klazienaveen voor een gratis kennismakingsgesprek. U kunt vrijblijvend kennis met mij maken. Pas als u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen ons, zullen wij samen een planning maken om uw relatie tot een goede afronding te leiden.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers