Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Emmen (6km)
Ullevi 13
7825 SC Emmen
Mediator Zuidwolde (38km)
Reuvenkamp 23
7921 HV Zuidwolde
Mediator Assen (40km)
Overcingellaan 17
9401 LA Assen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Ivette Folkers

Om mensen in emotionele en moeilijke tijden te helpen, heb ik de keuze gemaakt om mediator in Klazienaveen te worden. Ik ben MfN erkend familiemediator en door mijn pedagogische achtergrond ben ik secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) geworden. Om in al uw wensen te voorzien ben ik tevens een rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U kunt bij mij terecht als u recht heeft op gesubsidieerde bijstand. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator In Klazienaveen in vertrouwde handen.

Een goede afronding van de relatie

Het is belangrijk om de relatie tot een goede afronding te leiden, dit helpt u om verder te kunnen in het leven. Ik help u als uw mediator om uw relatie in het belang van uw kinderen op een waardige manier af te sluiten, zodat wij samen nieuwe invulling geven in het ouderschap. Kinderen die zich na de scheiding in een prettige omgeving bevinden, ontlenen mij de energie om het scheidingsproces samen met u succesvol af te sluiten.

Wat anderen over Ivette Folkers zeggen

Daar zijn we trots op

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Deskundigheid ten top.

Met lood in mijn schoenen, zeer hard hoofd en weinig vertrouwen in het ‘goed/herstellen’ van de relatie met mijn ex-man, vader van mijn kinderen, heeft Ivette naar mij, ons geluisterd. Waar het voor ons troebel, zelfs heel donker was heeft zij laten zien waar we nog steeds als team voor moeten staan, en dat is Team-kinderen. De deskundigheid, ervaring maar voornamelijk de warmte die deze vrouw meegeeft kan je alleen maar omarmen en alle adviezen ten harte nemen. Ik , mijn ex-man maar ik denk voornamelijk de kinderen zijn haar enorm dankbaar want door haar zien wij weer toekomst , als goed samenwerkende ouders. 1000 x dank lieve Ivette.
R uit Emmen
10 december 2023

Ivette was zeer prettig om mee te werken.

Ze heeft echt in ons beider belang gehandeld. Op momenten dat we het even niet meer wisten, gaf ze ons de ruimte om er nog weer over na te denken. Ondanks dat de reden niet zo leuk is om naar een mediator te gaan, ben ik wel heel blij met hoe het gegaan is. Daarnaast is het supersnel gegaan, binnen 5 gesprekken hadden we het convenant en het ouderschapsplan op papier.
Antje uit TER APEL
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum
10 december 2023

Fantastisch!

Ik ben enorm tevreden. Ontspannen sfeer. Uitstraling van rust. Fijne gesprekken, goede adviezen.
Mariska uit Brakels
10 december 2023

Perfect

In een periode van scheiding heb je geen idee wat je allemaal op papier moet zetten voor je kind(eren). Ik ben blij dat we daar hulp bij gezocht en gekregen hebben en nu alles goed besproken hebben. De manier waarop dit ging was effectief en efficiënt, open en eerlijk. We konden altijd terecht aan het einde van de middag, waardoor het goed te regelen was met werk en opvang. We hadden weinig sessies nodig, konden al dingen “voor” bespreken omdat we wisten wat de opzet van het plan ging worden etc. Een hele prettige ervaring al met al.
Anandi uit Emmen
10 december 2023

Beschikbaarheid van uw scheidingsmediator in Klazienaveen

Dat u overdag niet beschikbaar bent om uw scheiding te regelen, is voor mij zeer begrijpelijk. Net als u werk ik het liefst overdag. Om in al uw wensen te voorzien, ben ik voor u in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) beschikbaar, indien u niet anders kunt.

Neem contact op met uw scheidingsmediator in Klazienaveen voor een gratis kennismakingsgesprek. U kunt vrijblijvend kennis met mij maken. Pas als u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen ons, zullen wij samen een planning maken om uw relatie tot een goede afronding te leiden.