Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Emmen (6km)
Ullevi 13
7825 SC Emmen
Mediator Zuidwolde (38km)
Reuvenkamp 23
7921 HV Zuidwolde
Mediator Assen (40km)
Overcingellaan 17
9401 LA Assen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Ivette Folkers

Om mensen in emotionele en moeilijke tijden te helpen, heb ik de keuze gemaakt om mediator in Klazienaveen te worden. Ik ben MfN erkend familiemediator en door mijn pedagogische achtergrond ben ik secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) geworden. Om in al uw wensen te voorzien ben ik tevens een rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U kunt bij mij terecht als u recht heeft op gesubsidieerde bijstand. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator In Klazienaveen in vertrouwde handen.

Een goede afronding van de relatie

Het is belangrijk om de relatie tot een goede afronding te leiden, dit helpt u om verder te kunnen in het leven. Ik help u als uw mediator om uw relatie in het belang van uw kinderen op een waardige manier af te sluiten, zodat wij samen nieuwe invulling geven in het ouderschap. Kinderen die zich na de scheiding in een prettige omgeving bevinden, ontlenen mij de energie om het scheidingsproces samen met u succesvol af te sluiten.

Wat anderen over Mediator Klazienaveen zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Beschikbaarheid van uw scheidingsmediator in Klazienaveen

Dat u overdag niet beschikbaar bent om uw scheiding te regelen, is voor mij zeer begrijpelijk. Net als u werk ik het liefst overdag. Om in al uw wensen te voorzien, ben ik voor u in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) beschikbaar, indien u niet anders kunt.

Neem contact op met uw scheidingsmediator in Klazienaveen voor een gratis kennismakingsgesprek. U kunt vrijblijvend kennis met mij maken. Pas als u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen ons, zullen wij samen een planning maken om uw relatie tot een goede afronding te leiden.