Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Capelle aan den IJssel (2km)
Kanaalweg 33-35
2903 LR Capelle aan den IJssel

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Petra Broere

Al tientallen jaren lang staat de omgang met mensen centraal in mijn werk. Dat was al zo toen ik zorgcoördinator in het onderwijs en persoonlijk assistent van een bestuursvoorzitter in het internationale bedrijfsleven was, maar zeker als mediator in Krimpen aan den IJssel is dat natuurlijk het geval. Van nature ben ik een bemiddelaar en ik geniet ervan wanneer ik kan helpen om mensen weer nader tot elkaar te brengen. Tijdens mijn werk als mediator maak ik niet alleen gebruik van theoretische kennis, maar ook van mijn levenservaring. Als gescheiden moeder van drie kinderen weet ik immers wat een scheiding voor een gezin kan betekenen. 

Aandacht voor emoties bij scheiding in Krimpen aan den IJssel

Een scheiding is in eerste instantie vaak een erg emotionele gebeurtenis, die het leven van meerdere mensen compleet op zijn kop kan zetten. Boosheid, teleurstelling, frustratie en onzekerheid vechten vaak om voorrang. Tijdens de mediation is daar aandacht voor. Dat is niet alleen belangrijk om de scheiding goed te kunnen verwerken, maar ook om het proces soepeler te laten verlopen. Het praat immers makkelijker wanneer de heftigste emoties niet meer tussen jullie in staan. 

Daarnaast is een scheiding ook een financiële, juridische en praktische aangelegenheid, waarbij er van alles geregeld dient te worden.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Met mijn hulp gaan jullie in gesprek om afspraken te maken over alles wat er bij een scheiding hoort: de (eigen) woning, bezittingen, alimentatie en alles wat er verder nog besproken moet worden. Ik ondersteun jullie door de juiste vragen te stellen, informatie te geven en de voortgang te bewaken. De afspraken die jullie samen maken, leg ik vast in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen centraal bij scheiding in Krimpen aan den IJssel

‘Hoe willen jullie dat jullie kinderen terugkijken op deze periode en wat moeten we daar nu voor doen?’ Wanneer mijn cliënten kinderen hebben, is dat een van de eerste vragen die ik stel tijdens de mediation. Mede dankzij mijn ervaringen met kinderen en echtscheiding, weet ik hoe belangrijk het is om hun belangen voorop te zetten. Tijdens de mediation in Krimpen aan den IJssel gaan we dan ook aan de slag om duidelijke en werkbare afspraken te maken over jullie toekomstige rol als ouders. Die leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Ga in gesprek met Petra Broere

Mediation kent geen winnaar, maar ook zeker geen verliezer. De methode maakt het mogelijk om het huwelijk samen op een goede manier af te sluiten. En dat is iets waar jullie – zeker als ouders – een leven lang voordeel van hebben. Kunnen jullie hulp bij scheiding in Krimpen aan den IJssel gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.