Petra Broere

Vissersdijk beneden 70
3319GW Dordrecht

T 010 321 1741
E [email protected]

Mediator Krimpen aan den IJssel

Petra Broere

  • Kanaalweg 33-35
  • 2903LR Capelle aan den IJssel
010 321 1741 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator
Gesprekslocaties in de buurt
Capelle aan den IJssel (2km)
Kanaalweg 33-35, 2903LR Capelle aan den IJssel
Dordrecht (14km)
Vissersdijk beneden 70, 3319GW Dordrecht
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator
Scheidingsbemiddelaar Petra Broere

Wat u van mediator Petra Broere mag verwachten

Rust en verbinding. Dat is waar veel mensen naar op zoek zijn tijdens hun scheiding. Rust in alle hectiek die een scheiding meebrengt en verbinding om (weer) fatsoenlijk met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Als scheidingsmediator in Krimpen aan den IJssel help ik om die aspecten te vinden. Onder mijn leiding gaan jullie samen in gesprek om jullie huwelijk op alle fronten goed af te sluiten. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Ik ga graag met jullie in gesprek voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Maak een afspraak via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Petra Broere

Uw mediator in Krimpen aan den IJssel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Petra Broere

Al tientallen jaren lang staat de omgang met mensen centraal in mijn werk. Dat was al zo toen ik zorgcoördinator in het onderwijs en persoonlijk assistent van een bestuursvoorzitter in het internationale bedrijfsleven was, maar zeker als mediator in Krimpen aan den IJssel is dat natuurlijk het geval. Van nature ben ik een bemiddelaar en ik geniet ervan wanneer ik kan helpen om mensen weer nader tot elkaar te brengen. Tijdens mijn werk als mediator maak ik niet alleen gebruik van theoretische kennis, maar ook van mijn levenservaring. Als gescheiden moeder van drie kinderen weet ik immers wat een scheiding voor een gezin kan betekenen. 

Aandacht voor emoties bij scheiding in Krimpen aan den IJssel

Een scheiding is in eerste instantie vaak een erg emotionele gebeurtenis, die het leven van meerdere mensen compleet op zijn kop kan zetten. Boosheid, teleurstelling, frustratie en onzekerheid vechten vaak om voorrang. Tijdens de mediation is daar aandacht voor. Dat is niet alleen belangrijk om de scheiding goed te kunnen verwerken, maar ook om het proces soepeler te laten verlopen. Het praat immers makkelijker wanneer de heftigste emoties niet meer tussen jullie in staan. 

Daarnaast is een scheiding ook een financiële, juridische en praktische aangelegenheid, waarbij er van alles geregeld dient te worden.

Met mijn hulp gaan jullie in gesprek om afspraken te maken over alles wat er bij een scheiding hoort: de (eigen) woning, bezittingen, alimentatie en alles wat er verder nog besproken moet worden. Ik ondersteun jullie door de juiste vragen te stellen, informatie te geven en de voortgang te bewaken. De afspraken die jullie samen maken, leg ik vast in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen centraal bij scheiding in Krimpen aan den IJssel

‘Hoe willen jullie dat jullie kinderen terugkijken op deze periode en wat moeten we daar nu voor doen?’ Wanneer mijn cliënten kinderen hebben, is dat een van de eerste vragen die ik stel tijdens de mediation. Mede dankzij mijn ervaringen met kinderen en echtscheiding, weet ik hoe belangrijk het is om hun belangen voorop te zetten. Tijdens de mediation in Krimpen aan den IJssel gaan we dan ook aan de slag om duidelijke en werkbare afspraken te maken over jullie toekomstige rol als ouders. Die leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan. 

Ga in gesprek met Petra Broere

Mediation kent geen winnaar, maar ook zeker geen verliezer. De methode maakt het mogelijk om het huwelijk samen op een goede manier af te sluiten. En dat is iets waar jullie – zeker als ouders – een leven lang voordeel van hebben. Kunnen jullie hulp bij scheiding in Krimpen aan den IJssel gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 010 321 1741
Interessante artikelen
010 321 1741 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Petra Broere