Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Petra Broere

Alle functies die ik gedurende mijn loopbaan heb gehad, draaiden om het werken met mensen. Zo heb ik als zorgcoördinator in het onderwijs gewerkt en als persoonlijk assistent van een bestuursvoorzitter in het internationale bedrijfsleven. Op een bepaald moment heb ik gekozen voor het vak van mediator, een overstap die goed past bij mijn persoonlijkheid en voor mij vanaf moment één heel natuurlijk aanvoelde. Tijdens mijn werk als mediator word ik niet alleen geholpen door een gedegen opleiding, maar put ik ook uit mijn persoonlijke ervaringen met scheiding.

Meer over Petra Broere →

Structuur in uw scheiding in Dordrecht

Een scheiding is een hectische periode en het kan gebeuren dat jullie overweldigd raken door alles wat er op jullie afkomt. Mijn toegevoegde waarde als scheidingsmediator in Dordrecht zit onder meer in de structuur die ik aanbreng in het proces. Ik begeleid jullie bij het nemen van alle stappen die nodig zijn om uiteindelijk tot een goed geregelde echtscheiding te komen. Ik zorg op een natuurlijke manier voor (nieuwe) verbinding tussen jullie en brengt rust in de situatie. Van de eigen woning tot aan pensioenen en alimentatie: alles komt vervolgens aan de orde. En mocht ik het antwoord op een van jullie vragen niet hebben, dan beschik ik over diverse professionals in mijn netwerk die kunnen helpen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Kinderen bij echtscheiding in Dordrecht

Als alleenstaande moeder van drie kinderen weet ik wat een scheiding kan doen met kinderen en hoe belangrijk het is om de zaken voor hen goed te regelen. Tijdens de scheiding bewaak ik dan ook de belangen van jullie kinderen. Regelmatig vraag ik aan cliënten in Dordrecht om te proberen de situatie door de ogen van hun kinderen te zien. De vraag hoe jullie willen dat jullie kinderen later op de scheiding terugkijken, staat bij mij voorop. Vrijwel alle ouders vinden het belangrijk dat hun scheiding zo min mogelijk impact heeft op de kinderen. Samen gaan we dan ook aan de slag om dat te realiseren. Ik help jullie om goede afspraken te maken over de zorg voor de kinderen.

Ga aan de slag voor een positieve nieuwe start

Mediation helpt om jullie gezamenlijke verleden af te sluiten en – indien jullie kinderen hebben – de verbinding als ouders voor de toekomst goed te regelen. Zodoende is ieder van jullie in staat om een positieve nieuwe start te kunnen maken. Ik help jullie daar graag bij. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een kosteloos kennismakingsgesprek.