Petra Broere

Vissersdijk beneden 70
3319GW Dordrecht

T 010 321 1741
E [email protected]

Mediator Dordrecht

Petra Broere

  • Vissersdijk beneden 70
  • 3319GW Dordrecht
010 321 1741 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator
Gesprekslocaties in de buurt
Dordrecht (0km)
Vissersdijk beneden 70, 3319GW Dordrecht
Capelle aan den IJssel (17km)
Kanaalweg 33-35, 2903LR Capelle aan den IJssel
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator
Scheidingsbemiddelaar Petra Broere

Wat mediator Petra Broere voor u kan betekenen

Een scheiding brengt veel emoties en vaak ook ruzie mee. Dat is niet vreemd, jullie hebben immers niet voor niets besloten om te gaan scheiden. De kunst is om te voorkomen dat ruzie ontaardt in een vechtscheiding, met alle gevolgen van dien. Mijn naam is Petra Broere en als scheidingsmediator in Dordrecht help ik stellen om hun periode als partners op een goede manier af te sluiten. Tijdens de mediation is er aandacht voor de bijbehorende emoties en gaan we stap voor stap alle financiële, juridische en praktische zaken bij langs. En hebben jullie kinderen, dan staan hun belangen tijdens de mediation bovenaan. Kunnen jullie hulp bij echtscheiding in Dordrecht gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Petra Broere

Uw mediator in Dordrecht

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Petra Broere

Alle functies die ik gedurende mijn loopbaan heb gehad, draaiden om het werken met mensen. Zo heb ik als zorgcoördinator in het onderwijs gewerkt en als persoonlijk assistent van een bestuursvoorzitter in het internationale bedrijfsleven. Op een bepaald moment heb ik gekozen voor het vak van mediator, een overstap die goed past bij mijn persoonlijkheid en voor mij vanaf moment één heel natuurlijk aanvoelde. Tijdens mijn werk als mediator word ik niet alleen geholpen door een gedegen opleiding, maar put ik ook uit mijn persoonlijke ervaringen met scheiding.

Structuur in uw scheiding in Dordrecht

Een scheiding is een hectische periode en het kan gebeuren dat jullie overweldigd raken door alles wat er op jullie afkomt. Mijn toegevoegde waarde als scheidingsmediator in Dordrecht zit onder meer in de structuur die ik aanbreng in het proces. Ik begeleid jullie bij het nemen van alle stappen die nodig zijn om uiteindelijk tot een goed geregelde echtscheiding te komen. Ik zorg op een natuurlijke manier voor (nieuwe) verbinding tussen jullie en brengt rust in de situatie. Van de eigen woning tot aan pensioenen en alimentatie: alles komt vervolgens aan de orde. En mocht ik het antwoord op een van jullie vragen niet hebben, dan beschik ik over diverse professionals in mijn netwerk die kunnen helpen.

Kinderen bij echtscheiding in Dordrecht

Als alleenstaande moeder van drie kinderen weet ik wat een scheiding kan doen met kinderen en hoe belangrijk het is om de zaken voor hen goed te regelen. Tijdens de scheiding bewaak ik dan ook de belangen van jullie kinderen. Regelmatig vraag ik aan cliënten in Dordrecht om te proberen de situatie door de ogen van hun kinderen te zien. De vraag hoe jullie willen dat jullie kinderen later op de scheiding terugkijken, staat bij mij voorop. Vrijwel alle ouders vinden het belangrijk dat hun scheiding zo min mogelijk impact heeft op de kinderen. Samen gaan we dan ook aan de slag om dat te realiseren. Ik help jullie om goede afspraken te maken over de zorg voor de kinderen.

Ga aan de slag voor een positieve nieuwe start

Mediation helpt om jullie gezamenlijke verleden af te sluiten en – indien jullie kinderen hebben – de verbinding als ouders voor de toekomst goed te regelen. Zodoende is ieder van jullie in staat om een positieve nieuwe start te kunnen maken. Ik help jullie daar graag bij. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 010 321 1741
Interessante artikelen
010 321 1741 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Petra Broere