Anouk van der Jagt

Provincialeweg 302
1506MJ Zaandam

T 020 290 3711
E [email protected]

Mediator Landsmeer

Anouk van der Jagt

  • Noordeinde 8a
  • 1121AD Landsmeer
020 290 3711 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Landsmeer (1km)
Noordeinde 8a, 1121AD Landsmeer
Zaandam (7km)
Provincialeweg 302, 1506MJ Zaandam
Purmerend (10km)
Kwadijkerkoogweg 16, 1442LA Purmerend
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Anouk van der Jagt

Wat u van Anouk van der Jagt als scheidingsmediator in Landsmeer mag verwachten 

De-escalatie van het conflict en het herstellen van de communicatie tussen beide partijen. In de onrust die een echtscheiding vaak met zich meebrengt, is dat het eerste wat u van mij mag verwachten. Als scheidingsmediator in Landsmeer geloof ik dat mensen pas duurzame afspraken met elkaar kunnen maken als er een vorm van rust is bij beide partners. Ik help stellen die besloten hebben om te gaan scheiden bij het creëren van die rust en het maken van goede afspraken voor de toekomst. Daarbij vind ik het erg belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de kinderen. Wilt u uw huwelijk zorgvuldig afsluiten en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Anouk van der Jagt

Uw mediator in Landsmeer

Maak kennis met Anouk van der Jagt 

Zowel in mijn persoonlijke als werkzame leven is het zoeken naar en leggen van verbinding de rode draad. Na jarenlang in diverse functies bij de publieke omroep en een non-profitorganisatie voor jongeren te hebben gewerkt, heb ik besloten een nieuwe richting in te slaan en mediator te worden. Daarvoor heb ik verschillende trajecten gevolgd en sinds 2016 mag ik mijzelf gespecialiseerd familiemediator noemen.  

Als mediator sta ik tussen cliënten in. Gelijkwaardigheid is voor mij het basisprincipe. Van cliënten hoor ik regelmatig dat ik een goede luisteraar ben en over een prettige nieuwsgierigheid beschik. Ik geloof dat mensen het vermogen hebben om zelf hun problemen op te lossen, maar ik snap het ook wanneer dat tijdelijk even niet lukt. Tijdens een scheiding kan dat natuurlijk het geval zijn. Als scheidingsmediator in Landsmeer zie ik het als mijn rol om cliënten in die kwetsbare en onzekere periode vertrouwen en veiligheid te bieden. Dat hebben de meeste mensen nodig om hun verhaal te kunnen doen en met elkaar tot overeenstemming te komen. Ik help mensen om weer grip te krijgen op hun leven, zodat ze na een moeilijke fase weer verder kunnen richting de toekomst.

Uw echtscheiding in Landsmeer goed geregeld 

Ik ben gespecialiseerd familiemediator, geen jurist, fiscalist of financieel specialist. Wel beschik ik over voldoende basiskennis om cliënten te informeren over alle juridische, fiscale en/of financiële gevolgen van de echtscheiding. Zo kan ik – volgens algemeen geldende normen – de kinder- en partneralimentatie voor u berekenen en u vertellen over de (on)mogelijkheden met betrekking tot de woning.

Ook zorg ik dat ik op de hoogte blijf van actuele ontwikkelingen in het personen- en familierecht. Mocht er desondanks een vraagstuk zijn dat meer specialistische kennis vereist, dan kan ik u doorverwijzen naar de juiste persoon. In mijn netwerk heb ik diverse specialisten op bijvoorbeeld juridisch en financieel gebied.

Kinderen bij echtscheiding in Landsmeer 

Wanneer er kinderen bij een echtscheiding betrokken zijn, ben ik als mediator nadrukkelijk partijdig. Ik ben namelijk altijd vóór de kinderen en dat maak ik ook meteen aan de ouders duidelijk. Ik vind het belangrijk dat ouders stilstaan bij de gevolgen van hun scheiding voor de kinderen en daar, als het even kan, met elkaar duidelijke afspraken over maken. Hoewel er geen kind op de scheiding van zijn of haar ouders zit te wachten, is het namelijk wel goed mogelijk om de schade voor hen te beperken. Als ouders in staat zijn om het welzijn van hun kinderen écht op de eerste plaats te zetten, is de impact van de scheiding meestal goed op te vangen. Ouders die dat kunnen, bewijzen hun kinderen en zichzelf daarmee een enorme dienst. De verantwoordelijkheid voor een volwassen opstelling ten opzichte van de kinderen leg ik nadrukkelijk bij de ouders neer.  

Kennismakingsgesprek met scheidingsmediator Anouk van der Jagt 

Bij mediation draait het niet om gelijk of ongelijk, winnen of verliezen. Mediation bij scheiding in Landsmeer biedt juist kansen om een huwelijk zorgvuldig af te sluiten en – wanneer er kinderen zijn – de relatie als ‘partners in ouderschap’ goed vorm te geven. Wilt u dat ook en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 020 290 3711
Interessante artikelen
020 290 3711 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Anouk van der Jagt