Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Diane van Heeswijk

Na werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur ben ik in 2009 begonnen als scheidingsmediator in omgeving Loon op Zand. Dankzij mijn ervaring en expertise binnen de financiële sector kan ik mensen in een scheiding informeren over ingewikkelde zaken rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ik ben een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Ik help u graag met mijn expertise het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding

Graag geef ik u als mediator in Loon op Zand inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat  u weer een positieve kijk op uw toekomst alsmede die van uw eventuele kinderen krijgt. Ik zorg ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die zowel voor u alsook voor uw (ex-)partner aannemelijk zijn.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden
10 december 2023

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Wanneer beide partijen overeenstemming hebben bereikt over onder andere wonen, pensioenverdeling en alimentatie zorg ik er als scheidingsmediator in Loon op Zand voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd. De afspraken met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Loon op Zand

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Loon op Zand? Mailt of belt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Pas zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij wordt er een planning voor het verdere scheidingsproces opgesteld.

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden en op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.