Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Diane van Heeswijk

Na werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur ben ik in 2009 begonnen als scheidingsmediator in omgeving Loon op Zand. Dankzij mijn ervaring en expertise binnen de financiële sector kan ik mensen in een scheiding informeren over ingewikkelde zaken rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ik ben een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Ik help u graag met mijn expertise het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding

Graag geef ik u als mediator in Loon op Zand inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat  u weer een positieve kijk op uw toekomst alsmede die van uw eventuele kinderen krijgt. Ik zorg ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die zowel voor u alsook voor uw (ex-)partner aannemelijk zijn.

Wat anderen over Mediator Loon op Zand zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Wanneer beide partijen overeenstemming hebben bereikt over onder andere wonen, pensioenverdeling en alimentatie zorg ik er als scheidingsmediator in Loon op Zand voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd. De afspraken met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Loon op Zand

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Loon op Zand? Mailt of belt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Pas zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij wordt er een planning voor het verdere scheidingsproces opgesteld.

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden en op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.