Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Loon op Zand

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (9km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Den Bosch (19km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (19km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat mag u van Hans Verbruggen als mediator Loon op Zand verwachten?

U en uw (ex-)partner komen in de periode van scheiding voor een groot aantal vragen te staan. Wat dient er allemaal geregeld te worden en op welke wijze kunt u dit het beste aanpakken? Als mediator is het voor mij de taak om de belangen van beide partijen te behartigen en uiteindelijk tot weloverwogen afspraken te komen die acceptabel zijn voor beide partijen. Ik kan u dankzij mijn ruime ervaring voorzien van antwoorden op uw vragen op het gebied van alimentatie, hypotheek en pensioen. Tevens ben ik dankzij mijn rustige en geduldige karakter goed in staat om een duidelijke planning in het scheidingsproces aan te brengen, zodat u gedurende de scheiding overzicht houdt en daarmee rust creëert.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Loon op Zand

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Hans Verbruggen

Na werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur ben ik in 2009 begonnen als scheidingsmediator in omgeving Loon op Zand. Dankzij mijn ervaring en expertise binnen de financiële sector kan ik mensen in een scheiding informeren over ingewikkelde zaken rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ik ben een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Ik help u graag met mijn expertise het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding

Graag geef ik u als mediator in Loon op Zand inzicht in de oplossingsrichtingen na scheiding, zodat  u weer een positieve kijk op uw toekomst alsmede die van uw eventuele kinderen krijgt. Ik zorg ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt die zowel voor u alsook voor uw (ex-)partner aannemelijk zijn.

Wanneer beide partijen overeenstemming hebben bereikt over onder andere wonen, pensioenverdeling en alimentatie zorg ik er als scheidingsmediator in Loon op Zand voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd. De afspraken met betrekking tot uw eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Loon op Zand

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Loon op Zand? Mailt of belt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Pas zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij wordt er een planning voor het verdere scheidingsproces opgesteld.

Het liefst werk ik overdag, maar ik begrijp ook dat het vanwege werk en eventuele kinderen niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden en op zaterdag af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen