Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 0591 203 547
E Ivette.folkers@descheidingsmediator.nl

Mediator Nieuw-Amsterdam

Ivette Folkers

  • Ullevi 13
  • 7825SC Emmen
  •  
0591 203 547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Emmen (8km) Toon adres
Ullevi 13
7825SC Emmen
Zuidwolde (30km) Toon adres
Reuvenkamp 23
7921HV Zuidwolde
Assen (36km) Toon adres
Overcingellaan 17
9401LA Assen
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat kan ik, Ivette Folkers, voor u doen als scheidingsmediator regio Nieuw-Amsterdam?

Om verder te kunnen in het leven, is een goede afronding van uw relatie een vereiste. Als ervaren, deskundige en absoluut neutrale familiemediator begeleid ik u op een persoonlijke, duidelijke en rustige wijze gedurende uw scheidingsproces. Uw wensen en belangen staan bij mij als scheidingsmediator in Nieuw-Amsterdam centraal, want het is van belang dat u zich ondanks de omstandigheden zo prettig mogelijk voelt.

Ik help u om de partnerrelatie op een waardige manier af te sluiten. De eventuele ouderrelatie voor uw kinderen wordt in het belang van uw kinderen in stand gehouden, hoe veel emoties en weerstanden dit in eerste instantie vaak ook mag oproepen. Samen geven we opnieuw invulling aan het ouderschap. U mag verwachten van mij als scheidingsmediator in Nieuw-Amsterdam dat ik in alle financiële, pedagogische, psychologische en juridische aspecten van een scheiding ervaren, deskundig en betrokken ben.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Nieuw-Amsterdam

Maak kennis met uw mediator - Ivette Folkers

Als MfN erkend familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) is uw scheidingsproces bij mij in goede handen. Ik heb ruim 10 jaar geleden gekozen om vanuit mijn pedagogische achtergrond mediator te worden, met als specialisatie echtscheidingsmediation. Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde bijstand, dan kan ik deze voor u aanvragen.

Alles voor gelukkige kinderen

In mijn jaren als leerkracht heb ik vaak ervaren hoe kinderen als gevolg van een scheiding in de knel komen. Hierin lag ook mijn motivatie om voor het mediatorschap te kiezen.

Wanneer ik zie dat kinderen na een scheidingsproces weer gelukkig zijn, geeft dit mij veel voldoening. Hieruit ontleen ik als scheidingsmediator in Nieuw-Amsterdam de energie om er alles aan te doen om eenzelfde resultaat te behalen bij een nieuw proces.

Contact leggen met Dé ScheidingsMediator Nieuw-Amsterdam

Bel of mail Dé ScheidingsMediator Nieuw-Amsterdam voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas wanneer u overtuigd bent dat er een klik is tussen u en mij, zullen we de verdere planning van uw scheidingsproces opstellen.

Ik geef er de voorkeur aan om overdag te werken, maar ik kan begrijpen dat dit in uw situatie niet altijd mogelijk is. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af te spreken.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info