Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 0591 203 547
E [email protected]

Mediator Norg

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
0591 203 547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (11km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (43km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Emmen (45km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Waar kunt u bij Ivette Folkers, uw mediator regio Norg, op rekenen?

Een goede afronding van uw relatie zorgt ervoor dat u ook écht verder kunt in het leven. Ondanks alle emoties en weerstanden die het oproept, doe ik er alles aan om de partnerrelatie op een waardige manier af te kunnen sluiten. Indien van toepassing, zorg ik er wel voor dat de ouderrelatie in stand wordt gehouden. Samen geven we opnieuw invulling aan het ouderschap.

Als scheidingsmediator in Norg mag u een ervaren, deskundige en absoluut neutrale familiemediator verwachten die in staat is om op een zeer persoonlijke, duidelijke en rustige manier uw scheidingsproces te begeleiden. Uw wensen en belangen staan uiteraard centraal. Verder ben ik ervaren met alle financiële, pedagogische, psychologische en juridische aspecten van een scheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Norg

Wie is Ivette Folkers?

Het is ruim 10 jaar geleden dat ik vanuit mijn pedagogische achtergrond de overstap heb gemaakt tot scheidingsmediator in Norg. Ik ben rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Komt u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan zal ik voor u deze subsidie aanvragen. Verder ben ik erkend MfN familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Uw scheiding en bijbehorende eventuele kindproblematieken zijn bij mij in goede handen.

Gelukkige kinderen als drijfveer

Als leerkracht heb ik vaak opgemerkt dat kinderen snel in de knel raken als gevolg van een scheiding. Vandaar dat ik mij direct vanaf de aanvang van mijn mediatorschap hiervoor wilde inzetten,

aangezien hier mijn belangrijkste motivatie ligt. Telkens als ik zie dat de kinderen zich na een scheidingsproces gelukkig voelen, haal ik hier voldoening uit. Aan deze voldoening ontleen ik energie om eenzelfde succes bij een nieuw scheidingsproces wederom te bewerkstelligen. U komt kortom terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Norg.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Norg?

Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik heb er alle begrip voor als dit niet mogelijk is gezien uw omstandigheden. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af te spreken.

Bel of mail Dé ScheidingsMediator Norg voor een eerste kennismaking, die uiteraard gratis is. Bent u ervan overtuigd dat uw scheidingsproces in goede handen is bij mij, dan regelen we samen het vervolg van uw scheiding.

Contact opnemen 0591 203 547
Interessante artikelen
+31 591 203 547 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers