Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Assen (11km)
Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Mediator Zuidwolde (43km)
Reuvenkamp 23
7921 HV Zuidwolde
Mediator Emmen (45km)
Ullevi 13
7825 SC Emmen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Ivette Folkers?

Het is ruim 10 jaar geleden dat ik vanuit mijn pedagogische achtergrond de overstap heb gemaakt tot scheidingsmediator in Norg. Ik ben rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Komt u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan zal ik voor u deze subsidie aanvragen. Verder ben ik erkend MfN familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Uw scheiding en bijbehorende eventuele kindproblematieken zijn bij mij in goede handen.

Gelukkige kinderen als drijfveer

Als leerkracht heb ik vaak opgemerkt dat kinderen snel in de knel raken als gevolg van een scheiding. Vandaar dat ik mij direct vanaf de aanvang van mijn mediatorschap hiervoor wilde inzetten,

Wat anderen over Ivette Folkers zeggen

Daar zijn we trots op

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Deskundigheid ten top.

Met lood in mijn schoenen, zeer hard hoofd en weinig vertrouwen in het ‘goed/herstellen’ van de relatie met mijn ex-man, vader van mijn kinderen, heeft Ivette naar mij, ons geluisterd. Waar het voor ons troebel, zelfs heel donker was heeft zij laten zien waar we nog steeds als team voor moeten staan, en dat is Team-kinderen. De deskundigheid, ervaring maar voornamelijk de warmte die deze vrouw meegeeft kan je alleen maar omarmen en alle adviezen ten harte nemen. Ik , mijn ex-man maar ik denk voornamelijk de kinderen zijn haar enorm dankbaar want door haar zien wij weer toekomst , als goed samenwerkende ouders. 1000 x dank lieve Ivette.
R uit Emmen
10 december 2023

Ivette was zeer prettig om mee te werken.

Ze heeft echt in ons beider belang gehandeld. Op momenten dat we het even niet meer wisten, gaf ze ons de ruimte om er nog weer over na te denken. Ondanks dat de reden niet zo leuk is om naar een mediator te gaan, ben ik wel heel blij met hoe het gegaan is. Daarnaast is het supersnel gegaan, binnen 5 gesprekken hadden we het convenant en het ouderschapsplan op papier.
Antje uit TER APEL
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum
10 december 2023

Fantastisch!

Ik ben enorm tevreden. Ontspannen sfeer. Uitstraling van rust. Fijne gesprekken, goede adviezen.
Mariska uit Brakels
10 december 2023

Perfect

In een periode van scheiding heb je geen idee wat je allemaal op papier moet zetten voor je kind(eren). Ik ben blij dat we daar hulp bij gezocht en gekregen hebben en nu alles goed besproken hebben. De manier waarop dit ging was effectief en efficiënt, open en eerlijk. We konden altijd terecht aan het einde van de middag, waardoor het goed te regelen was met werk en opvang. We hadden weinig sessies nodig, konden al dingen “voor” bespreken omdat we wisten wat de opzet van het plan ging worden etc. Een hele prettige ervaring al met al.
Anandi uit Emmen
10 december 2023

aangezien hier mijn belangrijkste motivatie ligt. Telkens als ik zie dat de kinderen zich na een scheidingsproces gelukkig voelen, haal ik hier voldoening uit. Aan deze voldoening ontleen ik energie om eenzelfde succes bij een nieuw scheidingsproces wederom te bewerkstelligen. U komt kortom terecht bij een ervaren en professionele scheidingsmediator in Norg.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Norg?

Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik heb er alle begrip voor als dit niet mogelijk is gezien uw omstandigheden. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af te spreken.

Bel of mail Dé ScheidingsMediator Norg voor een eerste kennismaking, die uiteraard gratis is. Bent u ervan overtuigd dat uw scheidingsproces in goede handen is bij mij, dan regelen we samen het vervolg van uw scheiding.