Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Oosterwolde

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (18km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (36km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Emmen (49km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat mag u van Ivette Folkers als scheidingsmediator regio Oosterwolde verwachten?

Door mijn jarenlange ervaring en deskundigheid ben ik in staat uw scheidingsproces op een duidelijke, persoonlijke en rustige wijze te begeleiden waarbij uw wensen en belangen centraal staan. Het is mij van grootste belang dat u zich, ondanks de gegeven omstandigheden, in een prettige omgeving voelt. Een scheidingsproces gaat gepaard met veel emoties en weerstanden. Ik zal dit proces samen met u als mediator doorlopen, zodat u zich op een duurzame toekomst kunt richten. Het is van belang dat uw relatie op een goede manier afgerond wordt.

U kunt in mij als uw mediator in Oosterwolde verwachten dat ik betrokken, ervaren en deskundig ben. Al uw financiële, juridische, pedagogische en psychologische vraagstukken zal ik samen met u doorlopen en beantwoorden. U komt dus terecht bij een betrokken en professionele scheidingsmediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Oosterwolde

Wie is Ivette Folkers?

Ik ben MfN erkend familiemediator, rechtbankmediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Vanuit mijn pedagogische achtergrond heb ik 10 jaar geleden de keuze gemaakt om scheidingsmediator in Oosterwolde te worden. Eveneens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan zal ik deze voor u aanvragen. U bent bij mij als uw scheidingsmediator in Oosterwolde in vertrouwde handen.

Samen naar een duurzame toekomst

Het is van belang voor u en uw kinderen om de relatie naar een goede afronding te leiden, zodat u en uw kinderen zich kunnen richten op een duurzame toekomst. Door mijn pedagogische achtergrond heb ik te vaak gezien dat kinderen door de scheiding in de knel komen. Vanaf de aanvang van mijn mediatorschap wil ik mij

inzetten voor kinderen, zodat zij zich na de scheiding weer gelukkig voelen. Kinderen die zich na een scheiding happy voelen geven mij veel voldoening, ik ontleen mijn energie hieraan. Ik zal u helpen om uw ouderschap opnieuw invulling te geven, zodat u en uw kinderen zich kunnen richten op een duurzame toekomst.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Oosterwolde

Het liefst werk ik, net als u, overdag. Ik heb er alle begrip voor dat u overdag niet de scheiding kan regelen. Daarom stel ik mij graag in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) beschikbaar voor u.

Neem contact op met Dé Scheidingsmediator in Oosterwolde voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervaren heeft dat er een klik is tussen ons, zullen wij samen naar een duurzame toekomst werken.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers