Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Zuidwolde (30km)
Reuvenkamp 23
7921 HV Zuidwolde
Mediator Emmen (38km)
Ullevi 13
7825 SC Emmen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Ivette Folkers

Ruim 10 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om mediator te worden vanuit mijn pedagogische achtergrond, met als specialisatie echtscheidingsmediation. Als erkend MfN familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) is uw scheiding bij mij als mediator in Smilde in goede handen. Tevens ben ik rechtbankmediator en ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik subsidie voor u kan aanvragen, mits u hiervoor in aanmerking komt.

Gelukkige kinderen als motivatie

In mijn vorige baan als leerkracht heb ik vaak ervaren hoe kinderen in de knel komen als gevolg van een scheiding. Dit was dan ook de voornaamste reden om mij vanaf de aanvang voor mijn mediatorschap in te zetten.

Wat anderen over Ivette Folkers zeggen

Daar zijn we trots op

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Deskundigheid ten top.

Met lood in mijn schoenen, zeer hard hoofd en weinig vertrouwen in het ‘goed/herstellen’ van de relatie met mijn ex-man, vader van mijn kinderen, heeft Ivette naar mij, ons geluisterd. Waar het voor ons troebel, zelfs heel donker was heeft zij laten zien waar we nog steeds als team voor moeten staan, en dat is Team-kinderen. De deskundigheid, ervaring maar voornamelijk de warmte die deze vrouw meegeeft kan je alleen maar omarmen en alle adviezen ten harte nemen. Ik , mijn ex-man maar ik denk voornamelijk de kinderen zijn haar enorm dankbaar want door haar zien wij weer toekomst , als goed samenwerkende ouders. 1000 x dank lieve Ivette.
R uit Emmen
10 december 2023

Ivette was zeer prettig om mee te werken.

Ze heeft echt in ons beider belang gehandeld. Op momenten dat we het even niet meer wisten, gaf ze ons de ruimte om er nog weer over na te denken. Ondanks dat de reden niet zo leuk is om naar een mediator te gaan, ben ik wel heel blij met hoe het gegaan is. Daarnaast is het supersnel gegaan, binnen 5 gesprekken hadden we het convenant en het ouderschapsplan op papier.
Antje uit TER APEL
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum
10 december 2023

Fantastisch!

Ik ben enorm tevreden. Ontspannen sfeer. Uitstraling van rust. Fijne gesprekken, goede adviezen.
Mariska uit Brakels
10 december 2023

Perfect

In een periode van scheiding heb je geen idee wat je allemaal op papier moet zetten voor je kind(eren). Ik ben blij dat we daar hulp bij gezocht en gekregen hebben en nu alles goed besproken hebben. De manier waarop dit ging was effectief en efficiënt, open en eerlijk. We konden altijd terecht aan het einde van de middag, waardoor het goed te regelen was met werk en opvang. We hadden weinig sessies nodig, konden al dingen “voor” bespreken omdat we wisten wat de opzet van het plan ging worden etc. Een hele prettige ervaring al met al.
Anandi uit Emmen
10 december 2023

Telkens wanneer ik zie dat kinderen na een scheidingsproces weer goed in hun vel zitten, haal ik hier voldoening uit. Met de energie die ik hieruit ontleen, zorg ik dat ik er weer klaar voor ben om het volgende scheidingsproces met succes te laten verlopen als scheidingsmediator in Smilde.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Smilde?

Bel of stuurt u een mail naar Dé ScheidingsMediator Smilde voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien u er zeker van bent dat er een klik is tussen u en mij, stellen we samen de verdere planning voor het scheidingsproces op.

Het liefst werk ik natuurlijk overdag. Ik heb er echter alle begrip voor wanneer het in uw situatie niet mogelijk is om overdag af te spreken. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af te spreken.