Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Smilde

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (9km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (30km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Emmen (38km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Waar mag u bij Ivette Folkers - uw scheidingsmediator regio Smilde - op rekenen?

Als ervaren, deskundige en absoluut neutrale familiemediator staan uw wensen en belangen bij mij centraal. Door op een zeer persoonlijke, duidelijke en rustige manier u door het scheidingsproces te begeleiden, zorg ik ervoor dat u zich in de gegeven omstandigheden prettig voelt. Als scheidingsmediator in Smilde weet ik dat een goede afronding van de relatie helpt om door te kunnen gaan in het leven.

Ondanks alle emoties en weerstanden help ik u dan ook om de partnerrelatie op een waardige manier te beëindigen en de ouderrelatie voor uw kinderen in stand te houden, mits dit van toepassing is op uw situatie. U mag van mij als scheidingsmediator verwachten dat ik op alle financiële, pedagogische, psychologische en juridische vlakken van een scheiding ervaren, deskundig en uiterst betrokken ben.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Smilde

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Ivette Folkers

Ruim 10 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om mediator te worden vanuit mijn pedagogische achtergrond, met als specialisatie echtscheidingsmediation. Als erkend MfN familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) is uw scheiding bij mij als mediator in Smilde in goede handen. Tevens ben ik rechtbankmediator en ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik subsidie voor u kan aanvragen, mits u hiervoor in aanmerking komt.

Gelukkige kinderen als motivatie

In mijn vorige baan als leerkracht heb ik vaak ervaren hoe kinderen in de knel komen als gevolg van een scheiding. Dit was dan ook de voornaamste reden om mij vanaf de aanvang voor mijn mediatorschap in te zetten.

Telkens wanneer ik zie dat kinderen na een scheidingsproces weer goed in hun vel zitten, haal ik hier voldoening uit. Met de energie die ik hieruit ontleen, zorg ik dat ik er weer klaar voor ben om het volgende scheidingsproces met succes te laten verlopen als scheidingsmediator in Smilde.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Smilde?

Bel of stuurt u een mail naar Dé ScheidingsMediator Smilde voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien u er zeker van bent dat er een klik is tussen u en mij, stellen we samen de verdere planning voor het scheidingsproces op.

Het liefst werk ik natuurlijk overdag. Ik heb er echter alle begrip voor wanneer het in uw situatie niet mogelijk is om overdag af te spreken. Vandaar dat ik in uiterste gevallen bereid ben om in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af te spreken.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers