Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Apeldoorn (23km)
Wapenrustlaan 11
7321 DL Apeldoorn
Mediator Deventer (25km)
Bruynssteeg 28
7411 LT Deventer
Mediator Raalte (28km)
Boeierstraat 10
8102 HS Raalte

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Peter Wesche

Ik ben een oplossingsgerichte en faciliterende mediator met veel ervaring in ’t Harde en omgeving. In 2010 besloot ik mijn baan in het bedrijfsleven op te geven en mijn hart te volgen, namelijk het oplossen van conflicten en het herstellen van de de dynamiek tussen mensen. Toch leer ik bij elke echtscheiding nog weer iets nieuws, elk stel is immers uniek. Ik laat mij daarom ook graag verrassen door cliënten. Ik stel mijzelf onpartijdig en daadkrachtig op en door informatie en kennis te delen zorg ik ervoor dat beide partijen gedurende het proces gelijkwaardig aan elkaar blijven. De moeilijke vragen ga ik daarbij niet uit de weg. Ik straal rust uit en biedt ruimte aan de emoties die bij een echtscheiding horen. Als het kan en nodig is, gebruik ik een vleugje humor om de situatie te relativeren en te verlichten.

Financieel gespecialiseerd scheidingsmediator in ‘t Harde

Ik ben onder andere MfN erkend familiemediator. Ook ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Wanneer u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, dan kan ik deze subsidie voor u aanvragen. Door het jaarlijks volgens van trainingsdagen, seminars en relevante media houd ik mijn kennis op zowel juridisch als financieel vlak actueel.

Wat anderen over Peter Wesche zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!
Charissa uit Deventer
10 december 2023

Duidelijke afspraken en financiële nazorg bij echtscheiding

Zijn de keuzes gemaakt en beslissingen genomen, dan is het tijd om de afspraken netjes vast te leggen. De verdeling van het vermogen en de goederen komt samen met de afspraken over partner- en kinderalimentatie in een echtscheidingsconvenant. De regelingen omtrent de kinderen komen in een ouderschapsplan. Dat wordt vervolgens aan de rechtbank voorgelegd, zodat de formaliteiten afgehandeld kunnen worden. Zodoende kunnen mijn cliënten elkaar als partners op een waardige manier loslaten en – uiteraard indien van toepassing – als ouders de toekomst in.

Maak kennis in een vrijblijvend eerste gesprek

In de chaos die een echtscheiding vaak met zich meebrengt, zorg ik voor structuur, overzicht en bovenal rust. Heeft u daar ook behoefte aan? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met mediator in ’t Harde.