Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Apeldoorn (23km)
Wapenrustlaan 11
7321 DL Apeldoorn
Mediator Deventer (25km)
Bruynssteeg 28
7411 LT Deventer
Mediator Raalte (28km)
Boeierstraat 10
8102 HS Raalte

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Peter Wesche

Ik ben een oplossingsgerichte en faciliterende mediator met veel ervaring in ’t Harde en omgeving. In 2010 besloot ik mijn baan in het bedrijfsleven op te geven en mijn hart te volgen, namelijk het oplossen van conflicten en het herstellen van de de dynamiek tussen mensen. Toch leer ik bij elke echtscheiding nog weer iets nieuws, elk stel is immers uniek. Ik laat mij daarom ook graag verrassen door cliënten. Ik stel mijzelf onpartijdig en daadkrachtig op en door informatie en kennis te delen zorg ik ervoor dat beide partijen gedurende het proces gelijkwaardig aan elkaar blijven. De moeilijke vragen ga ik daarbij niet uit de weg. Ik straal rust uit en biedt ruimte aan de emoties die bij een echtscheiding horen. Als het kan en nodig is, gebruik ik een vleugje humor om de situatie te relativeren en te verlichten.

Financieel gespecialiseerd scheidingsmediator in ‘t Harde

Ik ben onder andere MfN erkend familiemediator. Ook ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Wanneer u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, dan kan ik deze subsidie voor u aanvragen. Door het jaarlijks volgens van trainingsdagen, seminars en relevante media houd ik mijn kennis op zowel juridisch als financieel vlak actueel.

Wat anderen over Mediator ’t Harde zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Duidelijke afspraken en financiële nazorg bij echtscheiding

Zijn de keuzes gemaakt en beslissingen genomen, dan is het tijd om de afspraken netjes vast te leggen. De verdeling van het vermogen en de goederen komt samen met de afspraken over partner- en kinderalimentatie in een echtscheidingsconvenant. De regelingen omtrent de kinderen komen in een ouderschapsplan. Dat wordt vervolgens aan de rechtbank voorgelegd, zodat de formaliteiten afgehandeld kunnen worden. Zodoende kunnen mijn cliënten elkaar als partners op een waardige manier loslaten en – uiteraard indien van toepassing – als ouders de toekomst in.

Maak kennis in een vrijblijvend eerste gesprek

In de chaos die een echtscheiding vaak met zich meebrengt, zorg ik voor structuur, overzicht en bovenal rust. Heeft u daar ook behoefte aan? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met mediator in ’t Harde.