André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator 't Harde

André Tolman

  • Violierenplein 101
  • 7329DR Apeldoorn
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (25km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Deventer (25km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

Wat u van André Tolman als scheidingsmediator in ’t Harde mag verwachten

‘André is betrouwbaar en deskundig. De rust die je weet te brengen heeft ons veel goed gedaan in de hectische periode die een scheiding met zich meebrengt’. Zo luidde een mooi compliment dat ik onlangs van een cliënt kreeg. Mijn naam is André Tolman en ik werk als scheidingsmediator in ’t Harde. Stellen die besloten hebben om hun huwelijk te beëindigen begeleid ik stap voor stap en in hun eigen tempo door het echtscheidingsproces. Dat doe ik met oog en oor voor de emoties, wensen en behoeften van alle betrokkenen. Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige en ben gespecialiseerd in de financiële aspecten van de ontbinding van een huwelijk. Daarmee ben ik bij uitstek een geschikte gesprekspartner voor ondernemers die gaan scheiden. Kunt u mijn hulp gebruiken voor een goed geregelde echtscheiding? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek in ‘t Harde. 

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in 't Harde

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met André Tolman

Ik ben een oplossingsgerichte en faciliterende mediator met ruim 20 jaar ervaring in ’t Harde en omgeving. Mijn ervaring met bemiddelen gaat echter terug tot in mijn jeugd, want het mediaten zit mij in het bloed. Toch leer ik bij elke echtscheiding nog weer iets nieuws, elk stel is immers uniek. Ik laat mij daarom ook graag verrassen door cliënten. Ik stel mijzelf onpartijdig en daadkrachtig op en door informatie en kennis te delen zorg ik ervoor dat beide partijen gedurende het proces gelijkwaardig aan elkaar blijven. De moeilijke vragen ga ik daarbij niet uit de weg. Ik straal rust uit en biedt ruimte aan de emoties die bij een echtscheiding horen. Als het kan en nodig is, gebruik ik een vleugje humor om de situatie te relativeren en te verlichten. 

Financieel gespecialiseerd scheidingsmediator in ‘t Harde

Ik heb onder meer een opleiding over financiële planning afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn specialiteit ligt dan ook in de financiële, fiscale en juridische aspecten van echtscheidingen. Daarmee ben ik een geschikte partner bij gesprekken over de verdeling van het vermogen, de spullen en de pensioenen. Heel belangrijk bij een goed geregelde echtscheiding is dat beide partijen hun verhaal kunnen doen en voor hun belangen en wensen op kunnen komen.

Ik help om het financiële plaatje duidelijk te maken, zodat de cliënten weten waar ze na de scheiding van kunnen leven. Daar kunnen de betrokkenen vervolgens hun gezamenlijke en individuele keuzes op afstemmen. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige ben ik een prettige mediator voor scheidende ondernemers in ‘t Harde. 

Duidelijke afspraken en financiële nazorg bij echtscheiding

Zijn de keuzes gemaakt en beslissingen genomen, dan is het tijd om de afspraken netjes vast te leggen. De verdeling van het vermogen en de goederen komt samen met de afspraken over partner- en kinderalimentatie in een echtscheidingsconvenant. De regelingen omtrent de kinderen komen in een ouderschapsplan. Dat wordt vervolgens aan de rechtbank voorgelegd, zodat de formaliteiten afgehandeld kunnen worden. Zodoende kunnen mijn cliënten elkaar als partners op een waardige manier loslaten en – uiteraard indien van toepassing – als ouders de toekomst in. 

Maak kennis in een vrijblijvend eerste gesprek

In de chaos die een echtscheiding vaak met zich meebrengt, zorg ik voor structuur, overzicht en bovenal rust. Heeft u daar ook behoefte aan? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met mediator in ’t Harde. 

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman