Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Mediator 't Harde

Roel Pieterse

  • Jean Monnetpark 43
  • 7336BB Apeldoorn
055 203 3960 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (24km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Deventer (25km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Wat u van Roel Pieterse als scheidingsmediator in ’t Harde mag verwachten

Mijn naam is Roel Pieterse en ik werk als scheidingsmediator in ’t Harde. Stellen die besloten hebben om hun huwelijk te beëindigen begeleid ik stap voor stap en in hun eigen tempo door het echtscheidingsproces. Dat doe ik met oog en oor voor de emoties, wensen en behoeften van alle betrokkenen. Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige en ben gespecialiseerd in de financiële aspecten van de ontbinding van een huwelijk. Daarmee ben ik bij uitstek een geschikte gesprekspartner voor ondernemers die gaan scheiden. Kunt u mijn hulp gebruiken voor een goed geregelde echtscheiding? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek in ‘t Harde. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in 't Harde

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

Ik ben een oplossingsgerichte en faciliterende mediator met veel ervaring in ’t Harde en omgeving. In 2010 besloot ik mijn baan in het bedrijfsleven op te geven en mijn hart te volgen, namelijk het oplossen van conflicten en het herstellen van de de dynamiek tussen mensen. Toch leer ik bij elke echtscheiding nog weer iets nieuws, elk stel is immers uniek. Ik laat mij daarom ook graag verrassen door cliënten. Ik stel mijzelf onpartijdig en daadkrachtig op en door informatie en kennis te delen zorg ik ervoor dat beide partijen gedurende het proces gelijkwaardig aan elkaar blijven. De moeilijke vragen ga ik daarbij niet uit de weg. Ik straal rust uit en biedt ruimte aan de emoties die bij een echtscheiding horen. Als het kan en nodig is, gebruik ik een vleugje humor om de situatie te relativeren en te verlichten. 

Financieel gespecialiseerd scheidingsmediator in ‘t Harde

Ik ben onder andere MfN erkend familiemediator. Ook ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Wanneer u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, dan kan ik deze subsidie voor u aanvragen. Door het jaarlijks volgens van trainingsdagen, seminars en relevante media houd ik mijn kennis op zowel juridisch als financieel vlak actueel.

Duidelijke afspraken en financiële nazorg bij echtscheiding

Zijn de keuzes gemaakt en beslissingen genomen, dan is het tijd om de afspraken netjes vast te leggen. De verdeling van het vermogen en de goederen komt samen met de afspraken over partner- en kinderalimentatie in een echtscheidingsconvenant. De regelingen omtrent de kinderen komen in een ouderschapsplan. Dat wordt vervolgens aan de rechtbank voorgelegd, zodat de formaliteiten afgehandeld kunnen worden. Zodoende kunnen mijn cliënten elkaar als partners op een waardige manier loslaten en – uiteraard indien van toepassing – als ouders de toekomst in. 

Maak kennis in een vrijblijvend eerste gesprek

In de chaos die een echtscheiding vaak met zich meebrengt, zorg ik voor structuur, overzicht en bovenal rust. Heeft u daar ook behoefte aan? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met mediator in ’t Harde. 

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse