Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator 't Harde

Hans Fibbe

  • Prins Willem-Alexanderlaan 705
  • 7311ST Apeldoorn
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (23km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Deventer (28km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat u van Hans Fibbe als mediator regio 't Harde mag verwachten

Wanneer u zich in een probleemsituatie begeeft met uw huidige partner of een probleem heeft in uw relatie met uw ex, kan ik u als scheidingsmediator in 't Harde hiermee helpen. Ik ondersteun u te allen tijde om zoveel mogelijk zelf proberen op te lossen. U bent namelijk op zoek naar de oplossing van uw probleem, waardoor u het beste zoveel mogelijk zelf kunt bewerkstelligen. Uiteraard begeleid ik u tijdens dit proces en kom ik met suggesties wanneer u er zelf niet aan uitkomt. Tevens ben ik in staat om de kinder- en partneralimentatie voor u uit te rekenen, begeleiding te geven bij de contactregeling en voorlichting te geven over de scheidingsovereenkomst en deze invulling te geven op basis van uw eigen inbreng. Ik geef u altijd de ruimte om zoveel mogelijk zelf te doen, zodat u geen onnodige extra kosten maakt.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in 't Harde

Maak kennis met Hans Fibbe

Als mensenmens betekent het veel voor mij dat ik iets kan betekenen voor u als scheidingsmediator in 't Harde. Het is natuurlijk prettig wanneer u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten die een echtscheiding met zich meebrengt. Als mediator kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, mits u hiervoor in aanmerking komt. Is dit niet zo, dan zal ik alsnog altijd duidelijk zijn over de kosten en is het altijd mogelijk een gedetailleerd kostenplaatje op te vragen.

Gedurende mijn carrière staat de mens met al zijn zorgen en problemen bij mij centraal. Als professional in mediation heb ik in het begin van mijn loopbaan al snel gekozen voor het vak van conflictbemiddeling, met daarin een specialisatie in scheidingsmediation. Na al die jaren als scheidingsmediator in 't Harde en omstreken kan ik met gepaste trots melden dat ik al honderden familiekwesties met succes heb mogen begeleiden.

Gespecialiseerde familiemediator

Ik zorg als gespecialiseerd familiemediator en erkend MFN register family-mediator altijd voor een gepaste oplossing, hoe complex uw gezinssituatie ook is. De betrokkenheid van partijen blijkt vaak groot gedurende mijn sessies, 

want er staat veel op het spel. Als scheidingsbemiddelaar neem ik al uw wensen en vragen serieus en sluit mijn betrokkenheid daar volledig bij aan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator 't Harde

Mijn kantoor is gelegen op een goed bereikbare plek. Er is dan ook meer dan voldoende parkeerruimte aanwezig. Daarnaast bent u zo goed als anoniem, aangezien het pand zich rondom een bedrijventerrein bevindt. Niemand weet voor welk kantoor u binnenstapt, wat de nodige privacy met zich meebrengt.

Wilt u een scheiding aanvragen en heeft u behoefte aan een scheidingsbemiddelaar? Mail of bel dan gerust naar Dé ScheidingsMediator 't Harde voor meer informatie of advies. Het kennismaken is geheel vrijblijvend. Is er geen klik en besluit u om af te zien van mediation, dan reken ik niets voor het eerste halfuur en stuur ik u indien gewenst door.

Interessante artikelen