Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Ter Apel

Ivette Folkers

  • Ullevi 13
  • 7825SC Emmen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Emmen (13km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Assen (35km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (48km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat mag u van mij - Ivette Folkers - als mediator regio Ter Apel verwachten?

Als scheidingsmediator ben ik deskundig, ervaren en volkomen neutraal en daardoor in staat om u op een rustige, duidelijke en persoonlijke wijze gedurende het scheidingsproces te begeleiden. Het is voor mij als mediator in Ter Apel van belang dat u zich prettig voelt in de gegeven omstandigheden. Daarom staan uw wensen en belangen tijdens het scheidingsproces centraal. Ondanks de vele emoties kan ik u helpen om uw partnerrelatie op een waardige manier af te sluiten en de eventuele ouderrelatie in belang van uw kinderen in stand te houden.

Ik help u als scheidingsmediator in Ter Apel het ouderschap opnieuw invulling te geven en houd bij het maken van afspraken uiteraard rekening met uw persoonlijke belangen. In mij mag u een scheidingsmediator verwachten die in alle pedagogische, juridische, financiële en psychologische aspecten van scheiding zeer deskundig, ervaren en betrokken is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Ter Apel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Ivette Folkers: uw scheidingsmediator

Ruim 10 jaar geleden heb ik vanuit mijn pedagogische achtergrond gekozen om scheidingsmediator in Ter Apel te worden. Ik ben rechtbankmediator, MfN erkend familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Eveneens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Professionele en ervaren scheidingsmediator

In mijn vorige werkkring heb ik als leerkracht vaak ervaren hoe kinderen in de knel kunnen komen als gevolg van een scheiding. Vanaf de start van mijn mediatorschap wilde ik mij hier dan ook direct voor inzetten. Ik zorg er als uw scheidingsmediator in Ter Apel voor dat er afspraken worden gemaakt waarbij rekening is gehouden met de

persoonlijke belangen van beide partijen, alsook die van uw eventuele kinderen. Zo kunnen zij zich ongestoord verder ontwikkelen in de toekomst. Iedere keer wanneer ik zie dat kinderen zich na de scheiding weer gelukkig voelen, geeft mij dat veel voldoening.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Ter Apel?

Het liefst werk ik net als u overdag, maar ik begrijp ook dat uw scheiding overdag regelen voor u niet altijd mogelijk is. Om die reden ben ik dan ook bereid om in de avonden (uitgezonderd de vrijdagavond) met u af te spreken, indien u niet anders kunt.

Belt of mailt u mij voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Bent u overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan starten we samen met het maken van een planning voor het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers