Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 0591 203 547
E Ivette.folkers@descheidingsmediator.nl

Mediator Westerbork

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
  •  
0591 203 547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (15km) Toon adres
Overcingellaan 17
9401LA Assen
Zuidwolde (23km) Toon adres
Reuvenkamp 23
7921HV Zuidwolde
Emmen (24km) Toon adres
Ullevi 13
7825SC Emmen
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat u van uw mediator regio Westerbork, Ivette Folkers, mag verwachten

Ik ben als deskundige, ervaren en neutrale scheidingsmediator in staat om het scheidingsproces op een duidelijke, rustige en persoonlijke wijze te laten verlopen. Het is voor mij als scheidingsmediator in Westerbork van grootste belang dat u zich in de gegeven omstandigheden prettig voelt. Het op een correcte manier afronden van uw relatie geeft u de mogelijkheid om daadwerkelijk verder te kunnen in het leven.

Ondanks de vaak extreme emoties die gepaard gaan met scheiding, help ik u als mediator het ouderschap opnieuw invulling te geven en uw partnerrelatie op een nette manier af te sluiten. Samen leggen we de basis voor een nieuw begin.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Westerbork

Wie is Ivette Folkers?

Als secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) en MfN erkend familiemediator is uw scheiding bij mij als scheidingsmediator in Westerbork in goede handen. Ruim 10 jaar geleden heb ik vanuit mijn pedagogische achtergrond de overstap gemaakt om mediator te worden, met specialisatie in echtscheiding. Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u dankzij mijn inschrijving aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Betrokken, ervaren en deskundig

In mijn vorige werkkring als leerkracht heb ik vaak ervaren hoe kinderen in de knel kunnen komen te zitten ten gevolge van een scheiding. Het is voor mij dan ook vanaf de aanvang van mijn mediatorschap de belangrijkste motivatie om kinderen na de scheiding weer gelukkig te laten voelen. Dit geeft mij telkens weer bijzonder veel

energie en motivatie om ook bij een volgend scheidingsproces hetzelfde succes te behalen. U mag van mij een scheidingsmediator in Westerbork verwachten die in alle aspecten die bij scheiding aan de orde komen zeer ervaren, deskundig en betrokken is.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Westerbork?

Net als u waarschijnlijk, werk ik het liefst overdag. Echter begrijp ik ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden (met uitzondering van de vrijdagavond) met u af te spreken als u niet anders kunt.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Westerbork voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning aangaande het scheidingsproces opstellen.

Interessante artikelen