Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Westerbork

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (15km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (23km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Emmen (24km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat u van uw mediator regio Westerbork, Ivette Folkers, mag verwachten

Ik ben als deskundige, ervaren en neutrale scheidingsmediator in staat om het scheidingsproces op een duidelijke, rustige en persoonlijke wijze te laten verlopen. Het is voor mij als scheidingsmediator in Westerbork van grootste belang dat u zich in de gegeven omstandigheden prettig voelt. Het op een correcte manier afronden van uw relatie geeft u de mogelijkheid om daadwerkelijk verder te kunnen in het leven.

Ondanks de vaak extreme emoties die gepaard gaan met scheiding, help ik u als mediator het ouderschap opnieuw invulling te geven en uw partnerrelatie op een nette manier af te sluiten. Samen leggen we de basis voor een nieuw begin.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Westerbork

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Wie is Ivette Folkers?

Als secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) en MfN erkend familiemediator is uw scheiding bij mij als scheidingsmediator in Westerbork in goede handen. Ruim 10 jaar geleden heb ik vanuit mijn pedagogische achtergrond de overstap gemaakt om mediator te worden, met specialisatie in echtscheiding. Tevens sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u dankzij mijn inschrijving aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt.

Betrokken, ervaren en deskundig

In mijn vorige werkkring als leerkracht heb ik vaak ervaren hoe kinderen in de knel kunnen komen te zitten ten gevolge van een scheiding. Het is voor mij dan ook vanaf de aanvang van mijn mediatorschap de belangrijkste motivatie om kinderen na de scheiding weer gelukkig te laten voelen. Dit geeft mij telkens weer bijzonder veel

energie en motivatie om ook bij een volgend scheidingsproces hetzelfde succes te behalen. U mag van mij een scheidingsmediator in Westerbork verwachten die in alle aspecten die bij scheiding aan de orde komen zeer ervaren, deskundig en betrokken is.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Westerbork?

Net als u waarschijnlijk, werk ik het liefst overdag. Echter begrijp ik ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Daarom ben ik ook bereid om in de avonden (met uitzondering van de vrijdagavond) met u af te spreken als u niet anders kunt.

Mail of bel Dé ScheidingsMediator Westerbork voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning aangaande het scheidingsproces opstellen.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers