mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Alphen aan den Rijn

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Europalaan 16
  • 2408BG Alphen aan den Rijn
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alphen aan den Rijn (1km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
West Gouda (10km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Gouda (12km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van mij, Gabriëlle Gijsberts, als mediator Alphen aan den Rijn verwachten?

Wanneer men besluit om te gaan scheiden, breekt er een emotionele periode aan met zorgen over de toekomst. Als scheidingsbemiddelaar zie ik het als mijn taak om u door deze hectische periode te leiden en ervoor te zorgen dat er juridisch juiste en toekomstbestendige afspraken worden gemaakt. Er wordt eerst aandacht besteed aan het besluit om te gaan scheiden en daarna bied ik ruimte voor de emotionele en psychologische aspecten van scheiding. Als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, zien de meeste ouders wel in dat er goede afspraken gemaakt moeten worden. Maar wat is goed? Wat past bij u én uw kinderen? Bij mij als scheidingsmediator in Alphen aan den Rijn krijgen kinderen een plek in de mediation en, indien gewenst, de ruimte om hun eigen mening en wensen kenbaar te maken in een eventueel kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Alphen aan den Rijn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw mediator

De verdeling van het (huwelijks) vermogen en het pensioen, evenals de fiscale en financiële aspecten komen bij scheiding aan de orde. Bij mij als scheidingsmediator in Alphen aan den Rijn kunt u terecht voor het gehele 'pakket aan afspraken'. Ik stel het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan op en maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling. Als geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Anderen zeggen over mij als echtscheidingsmediator: resultaatgericht, professioneel én betrokken, creatief, empatisch en kan het juridisch en praktische goed combineren.

Scheiding regelen? Hulp bij scheiden

Al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven sta ik mensen in een conflictsituatie bij. Eerst als advocaat en nu als mediator in Alphen aan den Rijn. Ik weet als geen ander wat het met jullie kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er zal gebeuren als jullie

naar de rechter gaan. Ik ben MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie mediator in Alphen aan den Rijn.

Aangezien scheiden veel meer is dan een juridische beslissing en niemand beter wordt van de strijd om 'het eigen gelijk', sta ik als scheidingsbemiddelaar (ex-)partners bij. Hierdoor heeft u grip op de scheiding, is er ruimte voor de mens en emotie en kunnen jullie er samen zonder (juridische) strijd uitkomen.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Alphen aan den Rijn?

Ik kan als mediator bij scheiding afspreken op een locatie vlakbij uw woonplaats. Heeft u liever een afspraak bij u thuis, dan kan dat ook. Mijn werktijden zijn flexibel en het kennismakingsgesprek kan ook 's avonds plaatsvinden. De kennismaking duurt ongeveer 45 minuten en is gratis. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Alphen aan den Rijn voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts