Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Berkel-Enschot

Hans Verbruggen

  • Saal van Zwanenbergweg 11
  • 5026RM Tilburg
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Tilburg (8km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Boxtel (13km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Den Bosch (17km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat kunt u van Hans Verbruggen, mediator regio Berkel-Enschot, verwachten?

U en uw (ex-)partner komen in de situatie van scheiding voor een groot aantal vragen te staan en zaken die u dient te regelen. Dankzij mijn financiële achtergrond kan ik u alle relevante informatie geven over hypotheek-, pensioen- en alimentatievraagstukken. Het voelt voor mij als scheidingsmediator in Berkel-Enschot telkens weer goed om mensen die duidelijkheid te kunnen geven. Daarnaast ben ik dankzij mijn rustige en geduldige karakter goed in staat om een duidelijke volgorde in het scheidingsproces aan te brengen, zodat u gedurende het proces voortdurend overzicht houdt.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Berkel-Enschot

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Kennis maken met Hans Verbruggen

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, begon ik in 2009 als scheidingsmediator in omgeving Berkel-Enschot. Ik kan dankzij mijn ruime ervaring binnen de financiële sector mensen in een scheiding informeren over de ingewikkelde materie rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en MfN-registermediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand zodat u, mits u daarvoor in aanmerking komt, aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand. Als mediator help ik u graag op weg naar een nieuw begin!

Doordachte afspraken voor de toekomst

Als uw mediator in Berkel-Enschot geef ik u graag inzicht in de oplossingen na scheiding. Er worden afspraken gemaakt die voor beide partijen aannemelijk zijn en waarmee we een goede basis leggen voor de toekomst. Zodra u en uw (ex-)partner overeenstemming hebben bereikt over de afspraken, zorg ik ervoor dat deze op een zorgvuldige manier worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, in een ouderschapsplan.

Uiteraard houd ik bij het maken van afspraken ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen. Zo kunnen zij zich in de toekomst op een ongestoorde manier verder ontwikkelen.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Berkel-Enschot

Contact opnemen met uw scheidingsmediator kan via telefoon en e-mail. Het kennismakingsgesprek wordt vervolgens op zo kort mogelijke termijn gepland. Zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, wordt er een verdere planning opgesteld.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Berkel-Enschot is kosteloos en vrijblijvend. Tevens ben ik bereid om ook op zaterdag en in de avonden af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen