Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Diane van Heeswijk, een ervaren scheidingsmediator in Berkel-Enschot

Doordat ik sinds 2009 mediator ben, heb ik inmiddels flink wat ervaring met echtscheidingen. Ik heb bovendien de nodige certificeringen, zoals MfN geaccrediteerd familiemediator, MfN geaccrediteerd registermediator, RvR geregistreerd en RvR geregistreerd High Trust. Hierdoor ben ik de aangewezen mediator in Berkel-Enschot om jullie bij te staan tijdens een scheiding. 

Kwaliteit staat bij mijn mediation in Berkel-Enschot voorop. Om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiding, blijf ik mijzelf continu bijscholen. Naast bijscholingscursussen heb ik de afgelopen jaren de nodige opleidingen gevolgd. Zo heb ik de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur, een mediationopleiding met ‘familiemediation’ als specialisatie, een opleiding geweldloze communicatie en een coachingopleiding afgerond. Dit helpt mij om op de hoogte te blijven van de actualiteiten op juridisch en fiscaal vlak.

Meer dan alleen praktische zaken

Gaan jullie scheiden in Berkel-Enschot? Dan moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het verdelen van spullen en vermogen. Dit is vaak een stuk lastiger dan mensen op voorhand denken. Reden hiervoor is dat emoties een rol spelen. Als scheidingsmediator in Berkel-Enschot houd ik hier rekening mee. Ik zorg dat beide partijen het gesprek (weer) aangaan, zodat er goede afspraken gemaakt worden.

Door mijn ervaring als scheidingsmediator in Berkel-Enschot weet ik dat mensen vaak blijven hangen in verwijten. Ze wijzen elkaar aan als schuldige van het probleem en dat maakt het er vaak niet makkelijker op om afspraken te maken. Daarom kijk ik juist naar wat men wil bereiken en wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen. Wie er gelijk krijgt is dan van ondergeschikt belang, want het draait om het vinden van een oplossing die voor jullie beiden acceptabel is. Hierdoor kunnen beide partijen na mediation in Berkel-Enschot verder met hun leven. 

Wat anderen over Mediator Berkel-Enschot zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Stel een ouderschapsplan op met een mediator in Berkel-Enschot

Als jullie minderjarige kinderen hebben, moeten jullie een ouderschapsplan opstellen. Hierin worden afspraken over de opvoeding en verzorging van de kinderen vastgelegd. Hebben jullie zelf al zo’n plan ingevuld en komen jullie vervolgens bij mij voor mediation in Berkel-Enschot? Grote kans dat ik een aantal zaken op kan noemen waarover jullie niet goed nagedacht hebben. Om dit te voorkomen, begeleid ik jullie zorgvuldig bij het invullen van dit plan. Alles met betrekking tot de kinderen is dan goed geregeld en dat is wel zo prettig.

Ik beperk mij als scheidingsmediator in Berkel-Enschot overigens niet tot begeleiding bij het invullen van een ouderschapsplan. Ik laat jullie namelijk ook inzien hoe belangrijk jullie rol is met betrekking tot de scheiding en kinderen. Een scheiding heeft altijd impact op kinderen, maar de mate waarin hebben jullie als ouders grotendeels zelf in de hand. Is de omgang respectvol en gunnen jullie elkaar het ouderschap? Dan hebben jullie kinderen er minder last van. Ik leg jullie uit wat jullie kunnen doen en hoe jullie de kinderen hierin zo goed mogelijk begeleiden.

Afspraak maken met Diane van Heeswijk

Hebben jullie een scheidingsmediator in Berkel-Enschot nodig om jullie te begeleiden tijdens het proces? Dan ben ik jullie graag van dienst. Omdat ik me goed voor kan stellen dat jullie benieuwd zijn of ik de juiste mediator ben, kunnen jullie gratis en vrijblijvend kennis met mij maken. Het enige wat jullie hiervoor moeten doen, is een afspraak maken via Dé Scheidingsmediator. Ik vertel jullie vervolgens graag meer over mijzelf en mijn werkwijze.