Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Berlicum

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (5km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (10km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (28km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat u van Hans Verbruggen, professionele mediator regio Berlicum, kunt verwachten

U en uw (ex-)partner komen in de hectische situatie van een scheiding vaak voor veel vragen te staan. Wat dient u allemaal te regelen en hoe kunt u dat het beste aanpakken? Dankzij mijn financiële ervaring en deskundigheid kan ik u alle belangrijke informatie geven over vraagstukken op het gebied van hypotheken, alimentatie en pensioen, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor de toekomst.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Berlicum

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

In mijn werk als mediator in Berlicum voelt het telkens weer goed om mensen in een scheiding duidelijkheid te geven. Mede door mijn rustige en geduldige karakter ben ik in staat om een heldere structuur aan te brengen in de vele onderwerpen die bij scheiding aan de orde komen. U houdt zo tijdens het scheidingsproces voortdurend overzicht en dat geeft rust.

Maak kennis met Hans Verbruggen

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Berlicum en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding informeren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik kan zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Als mediator doet het mij telkens weer goed als ik te horen krijg dat mensen eindelijk begrijpen hoe alles in elkaar steekt. Als uw scheidingsmediator in Berlicum help ik u graag het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en maken we duidelijke en weloverwogen afspraken voor een nieuw begin.

Een positieve kijk op de toekomst

Ik help u als uw scheidingsmediator in Berlicum graag weer een positieve kijk op de toekomst te krijgen. Bij het maken van afspraken houd ik niet alleen rekening met de belangen van u en uw (ex-)partner, maar ook met die van uw eventuele kinderen. Zodra beide partijen overeenstemming hebben bereikt over afspraken op het gebied van alimentatie, pensioenverdeling, verdeling van bezittingen, wonen en dergelijke zorg ik er als scheidingsmediator voor dat al deze afspraken waterdicht zijn en op een zorgvuldige manier in het convenant worden vastgelegd. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Berlicum?

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Belt of mailt u mij en het kennismakingsgesprek wordt op zo kort mogelijke termijn gepland. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, stel ik de planning voor het verdere scheidingsproces op.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen