Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


In mijn werk als mediator in Berlicum voelt het telkens weer goed om mensen in een scheiding duidelijkheid te geven. Mede door mijn rustige en geduldige karakter ben ik in staat om een heldere structuur aan te brengen in de vele onderwerpen die bij scheiding aan de orde komen. U houdt zo tijdens het scheidingsproces voortdurend overzicht en dat geeft rust.

Maak kennis met Diane van Heeswijk

Al sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Berlicum en kan ik met mijn achtergrond als financieel adviseur mensen in een scheiding informeren over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Tevens ben ik een erkend Family-mediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik kan zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Als mediator doet het mij telkens weer goed als ik te horen krijg dat mensen eindelijk begrijpen hoe alles in elkaar steekt. Als uw scheidingsmediator in Berlicum help ik u graag het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en maken we duidelijke en weloverwogen afspraken voor een nieuw begin.

Wat anderen over Mediator Berlicum zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Een positieve kijk op de toekomst

Ik help u als uw scheidingsmediator in Berlicum graag weer een positieve kijk op de toekomst te krijgen. Bij het maken van afspraken houd ik niet alleen rekening met de belangen van u en uw (ex-)partner, maar ook met die van uw eventuele kinderen. Zodra beide partijen overeenstemming hebben bereikt over afspraken op het gebied van alimentatie, pensioenverdeling, verdeling van bezittingen, wonen en dergelijke zorg ik er als scheidingsmediator voor dat al deze afspraken waterdicht zijn en op een zorgvuldige manier in het convenant worden vastgelegd. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Berlicum?

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Belt of mailt u mij en het kennismakingsgesprek wordt op zo kort mogelijke termijn gepland. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, stel ik de planning voor het verdere scheidingsproces op.