Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Blaricum

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat kunt u van Wendy Schoegje, scheidingsmediator regio Blaricum, verwachten?

Besluit u om te gaan scheiden, dan komt er veel op u af. Een scheiding is een emotionele periode waarin u veel zaken dient te regelen. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan maakt dat de situatie nog complexer. U dient naast de woonsituatie en diverse financiële aspecten ook afspraken te maken omtrent de omgang en zorg voor de kinderen. Gedurende het proces bied ik als mediator mijn cliënten houvast en structuur door ruimte voor emoties te bieden en het stappenplan waarin alle zaken aan de orde komen te doorlopen. Ik ben naast MfN Registermediator ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA) waardoor ik over ruime kennis van alle juridische, financiële en fiscale aspecten van scheiding beschik.

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Blaricum

Wendy Schoegje - uw mediator in Blaricum

Ik heb na 30 jaar bij een bank gewerkt te hebben de stap naar mediation gezet. Gedurende mijn functie als teamleider ontdekte ik mijn passie voor het coachen en kwam ook mijn cijfermatig inzicht goed van pas. Al deze aspecten komen voor mij als scheidingsmediator in Blaricum bij mediation samen. Bij de afhandeling van hun scheiding bied ik mijn cliënten begeleiding en daardoor benut ik zowel mijn cijfermatig inzicht alsook mijn coachende vaardigheden.

Scheiden, wat nu?

Voor velen is scheiden één van de moeilijkste periodes in hun leven. Ik geloof er als scheidingsmediator in Blaricum in dat mensen gelukkiger zijn wanneer hun scheiding goed wordt afgehandeld en daarom vind ik het prachtig en inspirerend om hen daarbij te helpen.

We maken duidelijke afspraken over de toekomst, zodat de onzekerheid vermindert en er vertrouwen in de toekomst zal ontstaan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Blaricum?

Wil u uw scheiding regelen met behulp van een ervaren en professionele scheidingsbemiddelaar? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek kan ik u meer vertellen over mijn werkwijze en mediation bij scheiding. Ik begeleid u als scheidingsmediator in Blaricum graag naar een goede afronding van de relatie.

Interessante artikelen