Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is uw mediator in Blaricum

Na vele jaren in de advocatuur werkzaam te zijn geweest, besloot ik de stap te maken naar mediation. Aangezien ik als scheidings mediator in Blaricum ook bezig ben met de juridische kant van de scheiding, kan ik mijn opgedane kennis optimaal toepassen. Hierdoor heeft u tijdens uw scheiding geen andere specialisten meer nodig: ik regel alles van A tot Z voor u. Als neutrale tussenpersoon ben ik de bemiddelaar die ervoor zorgt dat het evenwicht tussen de partijen wordt bewaard. Daarnaast zie ik er op toe dat er keuzes worden gemaakt waar alle partijen mee akkoord zijn. Wanneer er kinderen in het spel zijn, dan kan ik eventueel een gratis kindgesprek voeren met uw kind(eren), om hun wensen en zorgen in kaart te brengen. 

Scheiden, wat nu?

Voor velen is scheiden één van de moeilijkste periodes in hun leven. Ik geloof er als scheidingsmediator in Blaricum in dat mensen gelukkiger zijn wanneer hun scheiding goed wordt afgehandeld en daarom vind ik het prachtig en inspirerend om hen daarbij te helpen.

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

We maken duidelijke afspraken over de toekomst, zodat de onzekerheid vermindert en er vertrouwen in de toekomst zal ontstaan. Alle belangrijke onderdelen kom aan bod: de kinderen, het huis, de financiën, het pensioen… niets wordt vergeten. Na afloop van het traject kunt u beiden met een positief gevoel een eigen weg inslaan.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Blaricum?

Wil u uw scheiding regelen met behulp van een ervaren en professionele scheidingsbemiddelaar? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek kan ik u meer vertellen over mijn werkwijze en mediation bij scheiding. Ik begeleid u als scheidingsmediator in Blaricum graag naar een goede afronding van de relatie.