mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Breukelen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Gerard van Nijenrodestraat 154a
  • 3621GM Breukelen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Breukelen (1km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Hilversum (13km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bussum (15km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van mij, mr. Gabriëlle Gijsberts, als uw scheidingsmediator in Breukelen verwachten?

Met het besluit om te gaan scheiden vangt een emotionele periode aan waarin er zorgen zijn om de toekomst. Als mediator zie ik het als mijn taak om u door deze hectische periode heen te leiden en ervoor te zorgen dat u samen toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken maakt. Eerst besteed ik aandacht aan het besluit om te scheiden en is er ruimte voor de emotionele en psychologische aspecten van een scheiding. Als er kinderen zijn, zien de meeste ouders wel in dat er goede afspraken gemaakt moeten worden. Maar wat is goed? Co-ouderschap of een andere omgangsregeling? Wat past bij u, én heel belangrijk, wat bij de kinderen? Kinderen krijgen bij mij een plek in de mediation en zij krijgen - als u en zij dat willen - de ruimte om hun eigen mening te geven en hun wensen kenbaar maken. Dat kan eventueel in een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Breukelen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Uiteraard komen de financiële en de fiscale aspecten, evenals de verdeling van het (huwelijks) vermogen en het pensioen aan de orde. Voor het hele ‘pakket aan afspraken’ kunt u bij mij als mediator in Breukelen terecht. Ik stel het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan op en ik maak de alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling. Als geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk voor u! Anderen zeggen over mij als scheidingsbemiddelaar: professioneel én betrokken, resultaatgericht, kan het juridisch en het praktische goed combineren, creatief en empathisch.

Wat zijn mijn drijfveren?

Al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven sta ik mensen bij die in een conflictsituatie zitten, eerst als advocaat en nu als scheidingsmediator. Als geen ander weet ik wat het met u kan doen als u als partners tegenover elkaar komt te staan en wat er gebeurt als u naar de rechter gaat. Mediation in Breukelen is beslist een betere oplossing.

Omdat scheiden veel meer is dan een juridische beslissing en niemand beter wordt van de strijd om ‘het eigen gelijk’, sta ik alleen nog maar als scheidingsbemiddelaar, ook wel scheidingsmediator genoemd, de (ex-) partners bij. U heeft dan namelijk grip op uw scheiding, er is ruimte voor de mens en de emotie en u kunt er samen uitkomen zonder een (juridische) strijd aan te gaan. Ik ben MfN-registermediator en geaccrediteerd Familie mediator in Breukelen.

Afspraak maken? Gratis kennismaking met uw mediator in Breukelen

Ik werk als mediator in Breukelen in een ruime cirkel rondom de locatie en kan op een locatie afspreken vlakbij uw woonplaats. Heeft u liever dat ik bij u thuis afspreek, dan kan dat ook. Mijn werktijden zijn flexibel en een kennismakingsgesprek kan ook ’s avonds plaatsvinden.

De kennismakingsgesprekken zijn gratis en duren ongeveer 45 minuten. Mail of bel uw scheidingsmediator in Breukelen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts