Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Schagen (27km)
Laan 21
1741 EA Schagen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wat anderen over Mediator Castricum zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Vanzelfsprekend hebben we tijdens de mediation in Castricum voldoende aandacht voor alle financiële, fiscale, juridische en praktische aspecten van de scheiding. Ik help jullie bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld de verdeling van de bezittingen en ik stel het echtscheidingsconvenant voor jullie op. Als het nodig is, kan ik voor de meer specialistische vraagstukken een beroep doen op diverse professionals in mijn netwerk.

Aandacht voor kinderen bij scheiding in Castricum

Gezien mijn voorgeschiedenis zal het geen verrassing zijn dat ik tijdens de scheidingsmediation in Castricum ruimschoots aandacht besteed aan jullie kinderen. Natuurlijk hebben jullie het beste met hen voor, maar de praktijk is soms weerbarstig. Mediation helpt jullie om afspraken te maken waarbij het belang van de kinderen ook daadwerkelijk voorop staat. Daarnaast blijft jullie band als ouders hierdoor beter in stand. De afspraken die jullie samen maken leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan. 

Afspraak met mediator Castricum

Bij mediation draait het er niet om wie in juridisch opzicht gelijk heeft. Het draait juist allemaal om het vinden van oplossingen waar alle betrokkenen achter staan. Mag ik jullie helpen om die te vinden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Castricum voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.