Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Castricum

Annette Lenderink

  • Oude Parklaan 111
  • 1901ZZ Castricum
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Castricum (2km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Alkmaar (11km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Schagen (28km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Wat u bij een scheiding in Castricum van Annette Lenderink mag verwachten

Mensen helpen op belangrijke momenten in hun leven. Dat is wat mij energie geeft als scheidingsmediator in Castricum. Stellen die de moeilijke beslissing hebben genomen om te gaan scheiden, mogen van mij verwachten dat ik hen tijdens de echtscheiding optimaal begeleid. Ik ben gespecialiseerd in de financiële en fiscale aspecten van een scheiding, maar heb ook oog voor de emotionele kant van de zaak. Daarnaast hebben de belangen van eventuele kinderen bij mij hoge prioriteit. Wilt u scheiden met zorg voor elkaar en bent u bereid om daar samen aan te werken? Dan is mediation een ideale manier om dat te bereiken. Ik help u er graag bij. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Castricum

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021

Maak kennis met Annette Lenderink

Als kind van gescheiden ouders kan ik mij als geen ander inleven in de situaties van mijn cliënten. Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren toen mijn vader en moeder gingen scheiden. Ditzelfde geldt voor de daaropvolgende verhuizing met mijn moeder en broers. Ik was toen nog maar 6 jaar oud en begreep niets van de hele situatie. Mijn vader zag ik nog maar amper en het verdriet van mijn moeder was bij mij goed voelbaar. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode. Nu, bijna een halve eeuw later, motiveert die ervaring mij nog altijd om scheidende partners zo goed mogelijk te begeleiden. Je zou me het beste kunnen omschrijven als een nieuwsgierige en gevoelige doorzetter met veel levenservaring. Ik bied graag een luisterend oor en zal een moeilijk gesprek ook niet uit de weg gaan.

Financiële en fiscale kennis bij echtscheiding in Castricum

De financiële en fiscale kennis en ervaring die ik heb, zet ik in bij de begeleiding van stellen in Castricum die besloten hebben om te gaan scheiden. Ik stel mijn cliënten in staat om goed geïnformeerd voor zichzelf de juiste keuzes te maken. Ik hanteer een zakelijke insteek, maar mijn kracht is dat ik snel kan schakelen wanneer de emoties aan de oppervlakte komen. Ik maak de mediation altijd persoonlijk en er is ruimte voor een lach en een traan. 

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik op de hoogte ben van de nieuwste wet- en regelgeving rondom echtscheidingen. Ook volg ik regelmatig cursussen om mijn capaciteiten als mediator verder te ontwikkelen. 

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding

Het behoeft weinig uitleg dat een echtscheiding van hun ouders voor kinderen vaak zeer ingrijpend is. Het is dan ook erg belangrijk dat een ouderschapsplan vanuit het oogpunt van de kinderen opgesteld wordt. Als scheidingsmediator in Castricum probeer ik ouders door de ogen van hun kinderen naar het plan te laten kijken. Is het plan wel praktisch en uitvoerbaar? Ik ben er namelijk van overtuigd dat de emotionele schade van de scheiding zo tot een minimum beperkt kan worden.

Wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn is dat natuurlijk enom belangrijk. Door de onzekere situatie van een echtscheiding is het vaak lastig om in het belang van de kinderen de juiste beslissingen te maken.

Gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink

Bij mediation draait het niet om winnen of verliezen. Het mooie aan scheidingsmediation is dat mensen zelf in staat worden gesteld om afspraken met elkaar te maken en hun toekomst vorm te geven. De nadruk ligt op wat beide partijen nodig hebben om na de scheiding weer verder te kunnen, zowel emotioneel als financieel. Heeft u de intentie om er samen uit te komen, maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator om kennis te maken met Annette Lenderink. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink