Esther van Diepen

Strengweg 34
1969MG Heemskerk

T 023 201 3955
E [email protected]

Mediator Castricum

Esther van Diepen

  • Strengweg 34
  • 1969MG Heemskerk
023 201 3955 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Heemskerk (4km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Haarlem (18km)
Diakenhuisweg 39, 2033AP Haarlem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Esther van Diepen

Wat u bij een scheiding in Castricum van Esther van Diepen mag verwachten

Mensen helpen op belangrijke momenten in hun leven. Dat is wat ik vele jaren gedaan heb bij een van de grote banken in Nederland en sinds enkele jaren doe als scheidingsmediator in Castricum. Stellen die de moeilijke beslissing hebben genomen om te gaan scheiden, mogen van mij verwachten dat ik hen tijdens de echtscheiding optimaal begeleid. Ik ben gespecialiseerd in de financiële en fiscale aspecten van een scheiding, maar heb ook oog voor de emotionele kant van de zaak. Daarnaast hebben de belangen van eventuele kinderen bij mij hoge prioriteit. Wilt u scheiden met zorg voor elkaar en bent u bereid om daar samen aan te werken? Dan is mediation een ideale manier om dat te bereiken. Ik help u er graag bij. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Esther van Diepen

Uw mediator in Castricum

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Esther van Diepen zeggen
Daar zijn we trots op
Prettig en Soepel
Esther is heel rustig, professioneel en neutraal. Maar heel leuk in de omgang. Onne, Haarlem 08-12-2020
Mijn ervaring met Esther als mijn mediator heb ik als heel fijn ervaren.
Esther stond altijd klaar voor mij waar neer ik haar nodig had. Ze maakt haar beloftes waar zodat er een vertrouwensband kon worden opgebouwd. Esther is open, spontaan, direct en toont compassie en begrip. Ze wist mij goed uit te leggen over bepaalde zaken en daar ook eerlijk in te zijn zodat je weet waar je aan toe bent. Esther maakt een deskundige en betrokken indruk zodat je het gevoel hebt dat je in goede handen bent. Zonder haar was het scheidingsproces voor mij nog lastiger en moeilijker geweest. Bedankt Esther voor alles! Groetjes Ellen Ellen Rijnders, Heemskerk 17-11-2020
Respectvol, deskundig en zeer prettig in de afwikkeling!
Ik heb Esther van Diepen als een zeer fijne mediator ervaren. Ze heeft ons uitstekend geholpen, omdat mijn ex-vrouw en ik op bijna alle punten op 1 lijn zaten is het proces soepel verlopen. Esther heeft ons hierbij zeer professioneel geholpen. Behalve dat ze deskundig is, heeft ze ook een een fijne persoonlijkheid. Ik kan haar van harte aanbevelen! Esther bedankt! Herman, Heemskerk 28-12-2020
Keurige werkwijze
Blij met de keuze om met een mediator de scheiding te regelen. Alles is duidelijk op papier gezet en alles is op een nette wijze gegaan. Nick, Beverwijk 31-01-2021

Maak kennis met Esther van Diepen

Jarenlang ben ik financieel planner geweest bij een van de grootbanken in Nederland. Daar hielp ik klanten bij het verkrijgen van inzicht in hun financiële situatie, zowel op het moment zelf als in de toekomst. Tijdens een pilot waarbij ik meedraaide als Vakspecialist Scheiden, ontdekte ik hoe mooi en belangrijk het is om mensen tijdens hun scheidingsproces te helpen. Ik wilde mensen helpen bij het maken van afspraken, waar ze er zelfstandig niet uitkomen. Ik heb daarom de keuze voor het vak van mediator gemaakt en na diverse opleidingen mag ik mijzelf MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen. 

Financiële en fiscale kennis bij echtscheiding in Castricum

De financiële en fiscale kennis en ervaring die ik als financieel planner heb opgedaan, zet ik nu in bij de begeleiding van stellen in Castricum die besloten hebben om te gaan scheiden. Ik stel mijn cliënten in staat om goed geïnformeerd voor zichzelf de juiste keuzes te maken. Ik hanteer een zakelijke insteek, maar mijn kracht is dat ik snel kan schakelen wanneer de emoties aan de oppervlakte komen. Ik maak de mediation altijd persoonlijk en er is ruimte voor een lach en een traan. 

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik op de hoogte ben van de nieuwste wet- en regelgeving rondom echtscheidingen. Ook volg ik regelmatig cursussen om mijn capaciteiten als mediator verder te ontwikkelen. 

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding

Het behoeft weinig uitleg dat een echtscheiding van hun ouders voor kinderen vaak zeer ingrijpend is. Het is dan ook erg belangrijk dat een ouderschapsplan vanuit het oogpunt van de kinderen opgesteld wordt. Als scheidingsmediator in Castricum probeer ik ouders door de ogen van hun kinderen naar het plan te laten kijken. Is het plan wel praktisch en uitvoerbaar? Zo heb ik een stel begeleid dat per week graag vier wisselmomenten wilde plannen, vooral omdat zij zelf hun kinderen niet zo lang wilden missen. Nadat ik ze gevraagd heb om zich in hun kinderen te verplaatsen en zich af te vragen welk gevoel al dat gewissel met zich mee zou brengen, hebben ze het plan aangepast. Op die manier help ik graag om voor alle betrokkenen een werkbare situatie te creëren. 

Gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen

Bij mediation draait het niet om winnen of verliezen. Het mooie aan scheidingsmediation is dat mensen zelf in staat worden gesteld om afspraken met elkaar te maken en hun toekomst vorm te geven. De nadruk ligt op wat beide partijen nodig hebben om na de scheiding weer verder te kunnen, zowel emotioneel als financieel. Heeft u de intentie om er samen uit te komen, maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator om kennis te maken met Esther van Diepen. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

Contact opnemen 023 201 3955
Interessante artikelen
023 201 3955 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen