Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Castricum

Annette Lenderink

  • Oude Parklaan 111
  • 1901ZZ Castricum
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Castricum (2km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Alkmaar (11km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Schagen (28km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Annette Lenderink is uw mediator in Castricum

Willen jullie op een zo prettig mogelijke manier uit elkaar gaan en het belang van de kinderen voorop stellen bij jullie scheiding in Castricum? En hebben jullie daar wat hulp bij nodig? Als mediator kan ik jullie helpen en tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek vertel ik jullie daar graag meer over. Omdat het voor een succesvolle mediation belangrijk is dat we bij elkaar passen, kunnen jullie aan de hand van die kennismaking bepalen of ik voor jullie de juiste mediator ben. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator Castricum. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Castricum

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Top keuze
Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan. Lex van Dijk, HEILOO 06-04-2022
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Snel geregeld
Betrokken , duidelijk en snel geregeld Jolanda , Alkmaar 24-06-2022

Ervaring met echtscheiding in Castricum

Net als veel kinderen van gescheiden ouders, weet ik wat een scheiding met een gezin kan doen. Ik was pas zes jaar oud toen mijn ouders uit elkaar gingen en mijn hele jeugd heeft vervolgens in het teken gestaan van deze periode. Tientallen jaren later heb ik dan ook besloten om mij te gaan inzetten voor mensen die gaan scheiden én hun kinderen. Ik ben elke keer weer gemotiveerd om de scheiding samen met mijn cliënten zo goed mogelijk te regelen. Ik help hen om in gesprek te gaan, samen afspraken te maken en zodoende een stevige basis te leggen voor een nieuwe toekomst zonder elkaar. 

Dat doe ik als mediator in Castricum onder meer door nieuwsgierig te zijn en een luisterend oor te bieden. Ik kan goed omgaan met zware gesprekken en voel mij op mijn best wanneer mijn levenservaring en gevoeligheid optimaal benut kunnen worden. Tegelijk vraag ik ook iets van mijn cliënten. Het is belangrijk dat jullie de wil hebben om er samen uit te komen en ook bereid zijn om op bepaalde punten water bij de wijn te doen. De ervaring leert immers dat een gezamenlijk bedachte oplossing de grootste kans van slagen heeft. 

Echtscheiding in Castricum goed geregeld

Ik weet hoe belangrijk het is dat er tijdens een echtscheiding aandacht is voor de emotionele aspecten daarvan. Het verdriet, de teleurstelling en de frustratie kunnen nog vele jaren lang een rol blijven spelen. Daarom krijgen jullie tijdens de mediation in Castricum allebei de kans om te vertellen wat alle gebeurtenissen rondom de scheiding met jullie gedaan hebben. Daarbij zorg ik ervoor dat jullie ook daadwerkelijk gehoord worden door de ander. Het bespreken van de emoties is belangrijk om het huwelijk waardig af te kunnen ronden. 

Vanzelfsprekend hebben we tijdens de mediation in Castricum voldoende aandacht voor alle financiële, fiscale, juridische en praktische aspecten van de scheiding. Ik help jullie bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld de verdeling van de bezittingen en ik stel het echtscheidingsconvenant voor jullie op. Als het nodig is, kan ik voor de meer specialistische vraagstukken een beroep doen op diverse professionals in mijn netwerk.

Aandacht voor kinderen bij scheiding in Castricum

Gezien mijn voorgeschiedenis zal het geen verrassing zijn dat ik tijdens de scheidingsmediation in Castricum ruimschoots aandacht besteed aan jullie kinderen. Natuurlijk hebben jullie het beste met hen voor, maar de praktijk is soms weerbarstig. Mediation helpt jullie om afspraken te maken waarbij het belang van de kinderen ook daadwerkelijk voorop staat. Daarnaast blijft jullie band als ouders hierdoor beter in stand. De afspraken die jullie samen maken leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan. 

Afspraak met mediator Castricum

Bij mediation draait het er niet om wie in juridisch opzicht gelijk heeft. Het draait juist allemaal om het vinden van oplossingen waar alle betrokkenen achter staan. Mag ik jullie helpen om die te vinden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Castricum voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. 

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink