Richard Gregoire

Overschieseweg 10M
3044 EE Rotterdam

T 010 321 1928
E [email protected]

Mediator Delft

Richard Gregoire

  • Delfgauwseweg 1
  • 2628EG Delft
010 321 1928 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Delft (0km)
Delfgauwseweg 1, 2628EG Delft
Wateringen (4km)
Frij ’s-Gravenzandseweg 2, 2291PE Wateringen
Rotterdam (9km)
Overschieseweg 10M, 3044 EE Rotterdam
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Richard Gregoire

Wat u van scheidingsmediator Richard Gregoire in Delft mag verwachten 

Stelt u zich voor dat u gaat scheiden. Zou u dan – met allebei een advocaat – tegenover uw toekomstige ex-partner willen staan en een rechter laten beslissen over allerlei belangrijke zaken? Of zou u liever, met onpartijdige hulp van een mediator in Delft, in goed overleg samen beslissingen willen nemen over uw toekomst? Mijn naam is Richard Gregoire en volgens mij verdient de tweede optie altijd de voorkeur. Vindt u dat ook en mag ik u hulp bij echtscheiding in Delft bieden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Gregoire

Uw mediator in Delft

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Mediator Delft? Maak kennis met Richard Gregoire 

Een van de belangrijkste dingen die ik als mediator in Delft doe, is zorgen voor rust in het scheidingsproces. Dat doe ik om te beginnen door zelf onder alle omstandigheden rustig te blijven. Vaak hoor ik van cliënten dat ik goed kan luisteren en oprecht ben. Ik laat de betrokkenen hun verhaal doen en mijn open persoonlijkheid maakt het makkelijker om moeilijke dingen te delen. Wat helpt is dat ik zelf ervaringsdeskundige ben. Mede dankzij mijn eigen echtscheiding weet ik welke gevoelens er kunnen spelen en kan ik mij goed inleven in mijn cliënten.  

Ondertussen werk ik ook praktisch en oplossingsgericht. Ik ben geduldig maar zorg er wel voor dat er steeds nieuwe stappen gezet worden. Een goede klik tussen mij als mediator en mijn cliënten is daarbij onmisbaar. Mediation bij echtscheiding draait om vertrouwen. Zonder vertrouwen werkt het niet.  

Financiële, fiscale en juridische kennis bij echtscheiding 

Ik heb een achtergrond in de financiële dienstverlening. Als hypotheekadviseur kwam ik regelmatig convenanten tegen, waarin gescheiden mensen afspraken hadden gemaakt die in de praktijk niet uitvoerbaar bleken te zijn. Dat vond ik vervelend, omdat de ex-partners in dat geval opnieuw om tafel moesten om nieuwe afspraken te maken. Als mediator in Delft kan ik die situaties voorkomen, dankzij mijn financiële, fiscale en juridische kennis en ervaring.

Tijdens de mediation in Delft maak maak ik vaak aan het begin van het proces al een inventarisatie van de financiële situatie. Aan de hand daarvan geef ik mijn cliënten inzicht in hoe het huishoudboekje er na de scheiding uit gaat zien. Zodoende stel ik hen in staat om goede en realistische keuzes voor de toekomst te maken.  

Gestructureerd behandelen we alle aspecten die bij een echtscheiding horen, van de vraag wat er met de eigen woning moet gebeuren tot aan de pensioenen en lijfrentes. Zijn er kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan maak ik samen met de ouders een ouderschapsplan. Zodoende komen we samen tot een pakket aan afspraken met draagvlak onder alle betrokkenen. Om mijn cliënten zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zorg ik tijdens de mediation dat de afspraken netjes op papier komen te staan en juridisch op de juiste manier afgehandeld worden.  

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

‘Zonder hulp van Richard was onze echtscheiding in een vechtscheiding veranderd’. Hoe wrang het ook klinkt, is dat het mooiste compliment dat ik als mediator Delft kan krijgen. Gaat u scheiden, wilt u in goed onderling overleg afspraken maken over de toekomst en mag ik daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 010 321 1928
Interessante artikelen
010 321 1928 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Gregoire