Richard Gregoire

Overschieseweg 10M
3044 EE Rotterdam

T 010 321 1928
E [email protected]

Mediator Wateringen

Richard Gregoire

  • Frij ’s-Gravenzandseweg 2
  • 2291PE Wateringen
010 321 1928 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Wateringen (1km)
Frij ’s-Gravenzandseweg 2, 2291PE Wateringen
Delft (6km)
Delfgauwseweg 1, 2628EG Delft
Rotterdam (13km)
Overschieseweg 10M, 3044 EE Rotterdam
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Richard Gregoire

Wat u van scheidingsmediator Richard Gregoire mag verwachten

‘Zonder hulp van Richard was onze scheiding in een vechtscheiding veranderd’. Hoe wrang het ook klinkt, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen. Als scheidingsmediator in Wateringen help ik stellen om afspraken te maken over de afronding van hun huwelijk en een goede basis te leggen voor de toekomst. Ik behandel de financiële, fiscale en juridische aspecten, maar heb ook oog voor de menselijke kant van de zaak. Kunt u een ervaren mediator gebruiken bij uw scheiding in Wateringen? Neem dan via Dé ScheidingsMediator contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Gregoire

Uw mediator in Wateringen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Richard Gregoire 

Regelmatig hoor ik van cliënten dat ik goed kan luisteren, oprecht ben en onder alle omstandigheden rustig blijf. Mijn open persoonlijkheid maakt het makkelijker om moeilijke dingen te delen. Doordat ik zelf ervaringsdeskundige ben, kan ik mij goed verplaatsen in mijn cliënten. Ik begrijp welke gevoelens er spelen en weet ook dat het mogelijk is om sterker uit de echtscheiding tevoorschijn te komen.  

Ik heb een achtergrond in de financiële dienstverlening. Meer dan een kwart eeuw lang heb ik als hypotheek- en pensioenadviseur mensen geholpen bij het maken van belangrijke financiële beslissing in hun leven. Dat was mooi en belangrijk werk, maar de cijfers hadden de overhand. Toen ik op een bepaald moment besloot dat ik meer met mensen wilde werken, heb ik de keuze gemaakt om scheidingsmediator te worden. Inmiddels mag ik mijzelf onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator en RvR-geregistreerd High Trust mediator noemen. Dat laatste houdt onder meer in dat gesubsidieerde mediation mogelijk is.

Jouw echtscheiding goed geregeld

Uiteraard gebruik ik mijn financiële kennis en ervaring nog dagelijks. Al snel na de start van de mediation kan ik inzicht bieden in hoe de financiële situatie er na de scheiding voor beide partijen uit gaat zien. Dat biedt vaak veel rust.

Verder help ik mijn cliënten in Wateringen bij het afhandelen van alle zaken die bij een echtscheiding horen: van de vraag wat er met de eigen woning gaat gebeuren tot het maken van afspraken over alimentatie. Ook zorg ik ervoor dat de zaken juridisch goed geregeld worden en dat alle afspraken netjes op papier komen.

Bij het zoeken naar oplossingen voor de vraagstukken rondom de scheiding, ga ik creatief te werk. Binnen de kaders en regels is er vaak meer mogelijk dan mensen denken. Het belangrijkste is immers dat er uiteindelijk een pakket afspraken komt waar beide partijen achter staan. Besluiten die de betrokkenen zelf in goed onderling overleg hebben genomen, verdienen in mijn ogen altijd de voorkeur boven een beslissing door de rechter. Ik ben dan ook van mening dat mediation bij echtscheiding op z’n minst geprobeerd moet zijn.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

In de hectiek die een echtscheiding vaak met zich meebrengt, hebben veel mensen behoefte aan zekerheid, rust en houvast. Als scheidingsmediator in Wateringen kan ik dat bieden. Wilt u tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek meer horen over mediation bij echtscheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 010 321 1928
Interessante artikelen
010 321 1928 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Gregoire