Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Wateringen
Plein 2
2291 CC Wateringen
Mediator Rotterdam (18km)
Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Richard Gregoire 

Regelmatig hoor ik van cliënten dat ik goed kan luisteren, oprecht ben en onder alle omstandigheden rustig blijf. Mijn open persoonlijkheid maakt het makkelijker om moeilijke dingen te delen. Doordat ik zelf ervaringsdeskundige ben, kan ik mij goed verplaatsen in mijn cliënten. Ik begrijp welke gevoelens er spelen en weet ook dat het mogelijk is om sterker uit de echtscheiding tevoorschijn te komen.  

Ik heb een achtergrond in de financiële dienstverlening. Meer dan een kwart eeuw lang heb ik als hypotheek- en pensioenadviseur mensen geholpen bij het maken van belangrijke financiële beslissing in hun leven. Dat was mooi en belangrijk werk, maar de cijfers hadden de overhand. Toen ik op een bepaald moment besloot dat ik meer met mensen wilde werken, heb ik de keuze gemaakt om scheidingsmediator te worden. Inmiddels mag ik mijzelf onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator en RvR-geregistreerd High Trust mediator noemen. Dat laatste houdt onder meer in dat gesubsidieerde mediation mogelijk is.

Jouw echtscheiding goed geregeld

Uiteraard gebruik ik mijn financiële kennis en ervaring nog dagelijks. Al snel na de start van de mediation kan ik inzicht bieden in hoe de financiële situatie er na de scheiding voor beide partijen uit gaat zien. Dat biedt vaak veel rust.

Wat anderen over Richard Gregoire zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag
10 december 2023

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Super service!

Super vakkundig en ook top service een aanrader
Sandra uit Den Haag

Structuur en duidelijkheid in roerige tijden

Richard schept structuur en duidelijkheid met zijn nauwkeurige en voortvarende optreden. Zodoende konden wij goede afspraken maken over zaken die geregeld moesten worden. Daarnaast een prettig en toegankelijk persoon.
Peter uit ‘s-Gravenhage

Een betrokken, sympathieke en efficiënte werkwijze.

De gesprekken zijn duidelijk genoeg geweest. Na ontvangst van de documenten vanuit ex-partner en mij werd er snel gehandeld. Zowel telefonisch als per mail werd er ook snelle reacties ontvangen. Fijn dat zo een bedrijf doet wat er wordt gezegd.
Veronique Soekandar uit Capelle aan den IJssel

Verder help ik mijn cliënten in Wateringen bij het afhandelen van alle zaken die bij een echtscheiding horen: van de vraag wat er met de eigen woning gaat gebeuren tot het maken van afspraken over alimentatie. Ook zorg ik ervoor dat de zaken juridisch goed geregeld worden en dat alle afspraken netjes op papier komen.

Bij het zoeken naar oplossingen voor de vraagstukken rondom de scheiding, ga ik creatief te werk. Binnen de kaders en regels is er vaak meer mogelijk dan mensen denken. Het belangrijkste is immers dat er uiteindelijk een pakket afspraken komt waar beide partijen achter staan. Besluiten die de betrokkenen zelf in goed onderling overleg hebben genomen, verdienen in mijn ogen altijd de voorkeur boven een beslissing door de rechter. Ik ben dan ook van mening dat mediation bij echtscheiding op z’n minst geprobeerd moet zijn.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

In de hectiek die een echtscheiding vaak met zich meebrengt, hebben veel mensen behoefte aan zekerheid, rust en houvast. Als scheidingsmediator in Wateringen kan ik dat bieden. Wilt u tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek meer horen over mediation bij echtscheiding? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.