mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Gooi en Vechtstreek

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (0km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (4km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Breukelen (14km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat u van scheidingsmediator Gabriëlle Gijsberts mag verwachten

Wanneer jullie besloten hebben om te gaan scheiden, breekt er een emotionele periode aan met zorgen over de toekomst. Als mediator in de Gooi en Vechtstreek begeleid ik jullie in deze moeilijke tijd. Dankzij de mediation krijgen jullie zelf grip op het proces, is er ruimte voor de mens en de emotie en kunnen jullie er samen uitkomen, zonder een zware juridische strijd aan te gaan. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek maak ik graag met jullie kennis. Neem daarvoor contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Gooi en Vechtstreek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021

Maak kennis met Gabriëlle Gijsberts

Gedurende mijn professionele loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan met mensen die in conflictsituaties zitten. Ik ben jarenlang advocaat geweest en heb zowel particulieren als bedrijven bijgestaan. In die periode was ik al groot voorstander van het onderling oplossen van geschillen. Een juridische oplossing geeft duidelijkheid, maar lost vaak het onderliggende conflict niet op. Het is belangrijk om óók te werken aan begrip, erkenning en herstel van het vertrouwen.

Dat laatste is wat mediation zo mooi maakt. Het biedt mensen die gaan scheiden de kans om hun huwelijk ook op emotioneel en psychologisch gebied goed af te sluiten. Omdat ik cliënten in de Gooi en Vechtstreek ook met die aspecten wil helpen, heb ik gekozen voor het vak van mediator. Dat doe ik – volgens anderen – professioneel én betrokken, resultaatgericht en met creativiteit en empathie. Ik ben onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator.

Scheidingsmediation in Gooi en Vechtstreek

Mediation bij echtscheiding in de Gooi en Vechtstreek begint bij mij met aandacht voor de emotionele en psychologische kanten van jullie breuk. Het is mijn bedoeling om het contact tussen jullie te herstellen en (weer) onderling begrip en respect te kweken. Dat biedt ruimte om aan de slag te gaan met alle zakelijke, financiële, juridische en praktische aspecten van de scheiding. Onder meer de verdeling van het vermogen komt aan de orde. Ik begeleid jullie bij het hele pakket aan afspraken. Die leg ik voor jullie vast in een scheidingsconvenant.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding

Zijn er kinderen betrokken bij jullie echtscheiding in Gooi en Vechtstreek, dan nemen zij een belangrijke plek in tijdens de mediation. Meestal zien ouders wel in dat het belangrijk is om goede afspraken over de kinderen te maken. Maar hoe die afspraken er precies uit moeten zien, is niet altijd even duidelijk. Gaan jullie bijvoorbeeld voor co-ouderschap of een andere omgangsregeling? Het gaat erom dat de afspraken passend zijn, voor jullie zelf én de kinderen. Als het gewenst is, ga ik graag met de kinderen zelf in gesprek om hun wensen en meningen te horen. De gemaakte afspraken leg ik uiteindelijk voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en van een verbeten strijd om het ‘eigen gelijk’ wordt uiteindelijk niemand beter. Dankzij scheidingsmediation in Gooi en Vechtstreek zijn jullie in staat om samen op alle fronten een goede basis te leggen voor een nieuwe toekomst. Niet meer als partners, maar eventueel wel als ouders. Willen jullie meer weten over wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts