Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Hilversum (5825km)
Koninginnelaan 11
3762 DA Soest
Mediator Bussum (5834km)
Lindelaan 10
1405 AK Bussum

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Gabriëlle Gijsberts

Gedurende mijn professionele loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan met mensen die in conflictsituaties zitten. Ik ben jarenlang advocaat geweest en heb zowel particulieren als bedrijven bijgestaan. In die periode was ik al groot voorstander van het onderling oplossen van geschillen. Een juridische oplossing geeft duidelijkheid, maar lost vaak het onderliggende conflict niet op. Het is belangrijk om óók te werken aan begrip, erkenning en herstel van het vertrouwen.

Dat laatste is wat mediation zo mooi maakt. Het biedt mensen die gaan scheiden de kans om hun huwelijk ook op emotioneel en psychologisch gebied goed af te sluiten. Omdat ik cliënten in de Gooi en Vechtstreek ook met die aspecten wil helpen, heb ik gekozen voor het vak van mediator. Dat doe ik – volgens anderen – professioneel én betrokken, resultaatgericht en met creativiteit en empathie. Ik ben onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator.

Scheidingsmediation in Gooi en Vechtstreek

Mediation bij echtscheiding in de Gooi en Vechtstreek begint bij mij met aandacht voor de emotionele en psychologische kanten van jullie breuk. Het is mijn bedoeling om het contact tussen jullie te herstellen en (weer) onderling begrip en respect te kweken. Dat biedt ruimte om aan de slag te gaan met alle zakelijke, financiële, juridische en praktische aspecten van de scheiding. Onder meer de verdeling van het vermogen komt aan de orde. Ik begeleid jullie bij het hele pakket aan afspraken. Die leg ik voor jullie vast in een scheidingsconvenant.

Wat anderen over Mediator Gooi en Vechtstreek zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding

Zijn er kinderen betrokken bij jullie echtscheiding in Gooi en Vechtstreek, dan nemen zij een belangrijke plek in tijdens de mediation. Meestal zien ouders wel in dat het belangrijk is om goede afspraken over de kinderen te maken. Maar hoe die afspraken er precies uit moeten zien, is niet altijd even duidelijk. Gaan jullie bijvoorbeeld voor co-ouderschap of een andere omgangsregeling? Het gaat erom dat de afspraken passend zijn, voor jullie zelf én de kinderen. Als het gewenst is, ga ik graag met de kinderen zelf in gesprek om hun wensen en meningen te horen. De gemaakte afspraken leg ik uiteindelijk voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Scheiden is veel meer dan een juridische beslissing en van een verbeten strijd om het ‘eigen gelijk’ wordt uiteindelijk niemand beter. Dankzij scheidingsmediation in Gooi en Vechtstreek zijn jullie in staat om samen op alle fronten een goede basis te leggen voor een nieuwe toekomst. Niet meer als partners, maar eventueel wel als ouders. Willen jullie meer weten over wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.