Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Heilo

Annette Lenderink

  • Jan Ligthartstraat 1
  • 1817MR Alkmaar
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alkmaar (5km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Castricum (6km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Schagen (21km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Wat u van scheidingsmediator Annette Lenderink mag verwachten

Bij echtscheidingsmediation gaat het niet om winnen of verliezen. Evenmin maakt het veel uit wie er juridisch gezien gelijk heeft. Het gaat erom dat jullie samen oplossingen vinden voor het afronden van jullie huwelijk en het vormgeven van een nieuwe toekomst zonder elkaar. Mijn naam is Annette Lenderink en ik ben scheidingsmediator in Heiloo. Ik zorg ervoor dat de communicatie tussen jullie hersteld wordt en neem de tijd om alles te bespreken wat van belang is in jullie conflict. Ieders behoeften, zorgen en wensen komen op tafel. Ik begeleid jullie gedurende het hele proces en leg de afspraken die jullie samen maken vast in een echtscheidingsconvenant. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Heilo

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Snel geregeld
Betrokken , duidelijk en snel geregeld Jolanda , Alkmaar 24-06-2022
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021
Top keuze
Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan. Lex van Dijk, HEILOO 06-04-2022

Maak kennis met Annette Lenderink

Enkele jaren geleden heb ik besloten om mij toe te leggen op het vak van mediator. Daarvoor heb ik verschillende opleidingen gedaan en heb ik mij gespecialiseerd in familie mediation. Sindsdien ben ik scheidingsmediator in Heiloo. Ik maak niet alleen gebruik van mijn kennis, ook mijn persoonlijke eigenschappen helpen mij bij mijn werk als mediator. Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter, die graag een luisterend oor biedt. Een moeilijk gesprek ga ik niet uit de weg.

Daarnaast is er nog een derde bron waar ik nog dagelijks uit put: levenservaring. Als kind van gescheiden ouders kan ik mij goed inleven in mijn cliënten. De scheiding van mijn ouders, op 6-jarige leeftijd, heeft diepe indruk op mij gemaakt. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode.

Kinderen bij echtscheiding in Heiloo

Die ervaring zorgt er onder meer voor dat ik tijdens het scheidingsproces veel aandacht besteed aan eventuele kinderen. Wanneer er te weinig aandacht is voor hun verdriet en zorgen, kunnen kinderen dat hun hele leven met zich meedragen.

Door goede begeleiding te bieden en aandacht te geven aan hun emoties, ben ik er van overtuigd dat de emotionele schade van een echtscheiding beperkt kan worden. Daar maak ik mij tijdens de scheidingsmediation in Heiloo dan ook sterk voor. Vanzelfsprekend help ik bij het maken van afspraken over de kinderen en leg ik die voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Financiële, juridische en fiscale afwikkeling van het huwelijk

Ook voor de partners zelf gaat een echtscheiding vaak gepaard met een emotionele periode. Die emoties krijgen bij mij ook de ruimte. Beide partijen krijgen de kans om hun verhaal te doen. Dat biedt tevens ruimte om ook afspraken te gaan maken over alle financiële, fiscale en juridische gevolgen van een echtscheiding. Rond bijvoorbeeld de eigen woning, de verdeling van de bezittingen, alimentatie en belastingen moet er van alles besloten en geregeld worden. Samen bespreken we alles wat er bij een echtscheiding hoort. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. De ervaring leert dat gezamenlijk bedachte oplossingen de grootste kans van slagen hebben.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mediation bij echtscheiding in Heiloo vindt plaats op vrijwillige basis. Het is belangrijk dat jullie de wil hebben om jullie problemen op te lossen en allebei bereid zijn om water bij de wijn te doen. Eenvoudig is dat niet altijd, soms zijn er moeilijke gesprekken nodig. Een goede klik met de mediator is dan ook belangrijk, niet alleen voor jullie, maar ook voor mij. Willen jullie tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zien of die klik er is? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink