Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Castricum (6km)
Oude Parklaan 111
1901 ZP Castricum
Mediator Schagen (21km)
Laan 21
1741 EA Schagen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Annette Lenderink

Enkele jaren geleden heb ik besloten om mij toe te leggen op het vak van mediator. Daarvoor heb ik verschillende opleidingen gedaan en heb ik mij gespecialiseerd in familie mediation. Sindsdien ben ik scheidingsmediator in Heiloo. Ik maak niet alleen gebruik van mijn kennis, ook mijn persoonlijke eigenschappen helpen mij bij mijn werk als mediator. Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter, die graag een luisterend oor biedt. Een moeilijk gesprek ga ik niet uit de weg.

Daarnaast is er nog een derde bron waar ik nog dagelijks uit put: levenservaring. Als kind van gescheiden ouders kan ik mij goed inleven in mijn cliënten. De scheiding van mijn ouders, op 6-jarige leeftijd, heeft diepe indruk op mij gemaakt. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode.

Meer over Annette Lenderink →

Kinderen bij echtscheiding in Heiloo

Die ervaring zorgt er onder meer voor dat ik tijdens het scheidingsproces veel aandacht besteed aan eventuele kinderen. Wanneer er te weinig aandacht is voor hun verdriet en zorgen, kunnen kinderen dat hun hele leven met zich meedragen.

Wat komt er kijken bij een scheiding?

Stap 1
Scheidingsmelding
Stap 2
Planning (gratis) informatiegesprek
Stap 3
Mediationsessies
Stap 4
Juridische vastlegging
Stap 5
Bekrachtiging van de scheiding
Stap 6
Nazorg

Wat anderen over Annette Lenderink zeggen

Daar zijn we trots op

Annette heeft ons prima begeleid en geholpen

Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid.
Koen uit Heerhugowaard
10 december 2023

Snel geregeld

Betrokken , duidelijk en snel geregeld
Jolanda uit Alkmaar

Top keuze

Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan.
Lex van Dijk uit HEILOO

Deskundig en goed geholpen

Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang
René uit Obdam

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar
10 december 2023

Door goede begeleiding te bieden en aandacht te geven aan hun emoties, ben ik er van overtuigd dat de emotionele schade van een echtscheiding beperkt kan worden. Daar maak ik mij tijdens de scheidingsmediation in Heiloo dan ook sterk voor. Vanzelfsprekend help ik bij het maken van afspraken over de kinderen en leg ik die voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Financiële, juridische en fiscale afwikkeling van het huwelijk

Ook voor de partners zelf gaat een echtscheiding vaak gepaard met een emotionele periode. Die emoties krijgen bij mij ook de ruimte. Beide partijen krijgen de kans om hun verhaal te doen. Dat biedt tevens ruimte om ook afspraken te gaan maken over alle financiële, fiscale en juridische gevolgen van een echtscheiding. Rond bijvoorbeeld de eigen woning, de verdeling van de bezittingen, alimentatie en belastingen moet er van alles besloten en geregeld worden. Samen bespreken we alles wat er bij een echtscheiding hoort. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. De ervaring leert dat gezamenlijk bedachte oplossingen de grootste kans van slagen hebben.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mediation bij echtscheiding in Heiloo vindt plaats op vrijwillige basis. Het is belangrijk dat jullie de wil hebben om jullie problemen op te lossen en allebei bereid zijn om water bij de wijn te doen. Eenvoudig is dat niet altijd, soms zijn er moeilijke gesprekken nodig. Een goede klik met de mediator is dan ook belangrijk, niet alleen voor jullie, maar ook voor mij. Willen jullie tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zien of die klik er is? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.