Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Castricum (6km)
Oude Parklaan 111
1901 ZP Castricum
Mediator Schagen (21km)
Laan 21
1741 EA Schagen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Annette Lenderink

Enkele jaren geleden heb ik besloten om mij toe te leggen op het vak van mediator. Daarvoor heb ik verschillende opleidingen gedaan en heb ik mij gespecialiseerd in familie mediation. Sindsdien ben ik scheidingsmediator in Heiloo. Ik maak niet alleen gebruik van mijn kennis, ook mijn persoonlijke eigenschappen helpen mij bij mijn werk als mediator. Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter, die graag een luisterend oor biedt. Een moeilijk gesprek ga ik niet uit de weg.

Daarnaast is er nog een derde bron waar ik nog dagelijks uit put: levenservaring. Als kind van gescheiden ouders kan ik mij goed inleven in mijn cliënten. De scheiding van mijn ouders, op 6-jarige leeftijd, heeft diepe indruk op mij gemaakt. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode.

Kinderen bij echtscheiding in Heiloo

Die ervaring zorgt er onder meer voor dat ik tijdens het scheidingsproces veel aandacht besteed aan eventuele kinderen. Wanneer er te weinig aandacht is voor hun verdriet en zorgen, kunnen kinderen dat hun hele leven met zich meedragen.

Wat anderen over Mediator Heiloo zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Door goede begeleiding te bieden en aandacht te geven aan hun emoties, ben ik er van overtuigd dat de emotionele schade van een echtscheiding beperkt kan worden. Daar maak ik mij tijdens de scheidingsmediation in Heiloo dan ook sterk voor. Vanzelfsprekend help ik bij het maken van afspraken over de kinderen en leg ik die voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Financiële, juridische en fiscale afwikkeling van het huwelijk

Ook voor de partners zelf gaat een echtscheiding vaak gepaard met een emotionele periode. Die emoties krijgen bij mij ook de ruimte. Beide partijen krijgen de kans om hun verhaal te doen. Dat biedt tevens ruimte om ook afspraken te gaan maken over alle financiële, fiscale en juridische gevolgen van een echtscheiding. Rond bijvoorbeeld de eigen woning, de verdeling van de bezittingen, alimentatie en belastingen moet er van alles besloten en geregeld worden. Samen bespreken we alles wat er bij een echtscheiding hoort. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. De ervaring leert dat gezamenlijk bedachte oplossingen de grootste kans van slagen hebben.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mediation bij echtscheiding in Heiloo vindt plaats op vrijwillige basis. Het is belangrijk dat jullie de wil hebben om jullie problemen op te lossen en allebei bereid zijn om water bij de wijn te doen. Eenvoudig is dat niet altijd, soms zijn er moeilijke gesprekken nodig. Een goede klik met de mediator is dan ook belangrijk, niet alleen voor jullie, maar ook voor mij. Willen jullie tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zien of die klik er is? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.