Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Venlo (12km)
Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
Mediator Roermond (29km)
Kapellerpoort 1
6041 HZ Roermond
Mediator Geleen (54km)
Transportlaan 1
6163 KW Geleen
Mediator Heerlen (58km)
Brederostraat 19
6414 EM Heerlen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Jo Augustin

Al vele jaren lang ben ik actief als scheidingsmediator in Horst. Ik vind het waardevol om mijn bijdrage te kunnen leveren aan een proces waarin twee mensen op een passende manier uit elkaar gaan en een goede basis leggen voor een toekomst zonder elkaar. Daarbij ga ik vriendelijk én doortastend te werk. Dat zijn twee eigenschappen die naar mijn idee noodzakelijk zijn wanneer er veel emoties zijn en er nog geen helder antwoord is op de vraag ‘hoe nu verder?’. Ik behoud het overzicht, leg uit wat u moet weten en probeer – als het nodig is – uw angsten weg te nemen. Alles is erop gericht dat u elkaar ook na de scheiding nog met een goed gevoel een hand kunt geven.

Uw echtscheiding in Horst goed geregeld

Gaat u scheiden, dan moeten er tal van zaken geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de eigen woning, de verdeling van bezittingen, aanpassingen in de pensioenregelingen en alimentatie. Samen gaan we over al die onderwerpen in gesprek, om afspraken te maken die helder, weloverwogen en voor beide partijen goed zijn. Een echtscheiding draait echter niet alleen om financiële, praktische en juridische zaken. Ook emoties spelen vaak een grote rol en daar is tijdens de scheidingsmediation in Horst dan ook voldoende ruimte voor.

Wat anderen over Mediator Horst zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Goede uitleg, begeleiding en een veilige omgeving

De aanleiding van de samenwerking is natuurlijk niet leuk, maar Esther heeft ons prima begeleid, voors en tegens goed uitgelegd en we zijn in goed overleg tot een bevredigend eindresultaat gekomen.
Menno Klipp uit Koog aan de Zaan

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Horst

Heeft u kinderen, dan zult u het met mij eens zijn dat zij niet de dupe mogen worden van uw echtscheiding. Daarom is er tijdens de echtscheiding in Horst veel aandacht voor de situatie van de kinderen. Ik geef bijvoorbeeld advies over hoe u goed en respectvol kunt omgaan met hun emoties. Daarnaast maken we afspraken over de toekomstige zorg voor de kinderen, die ik vervolgens voor u vastleg in een ouderschapsplan. U zult tijdens het proces doordrongen raken van de plek die uw kinderen in uw leven innemen. Van het respect dat ze verdien, van hun emoties, maar ook van hun blijdschap als de scheiding uiteindelijk goed geregeld is.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kiest u voor scheidingsmediation in Horst, dan gaat u een proces in waarbij u veel persoonlijke informatie en gevoelens gaat delen. Dat doet u natuurlijk niet ‘zomaar’ met iedereen. Een goede klik met uw mediator is dan ook noodzakelijk. Het is belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt en dat er van beide kanten transparantie is over de verwachtingen. Ik bied u dan ook de kans om tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te onderzoeken of de klik er is. Maak daarvoor een afspraak via Dé ScheidingsMediator.