Ton Schmitz

Kaldenkerkerweg 20
5913AE Venlo

T 0475 20 5594
E [email protected]

Mediator Horst

Ton Schmitz

  • Kaldenkerkerweg 20
  • 5913AE Venlo
0475 20 5594 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Venlo (7694km)
Kaldenkerkerweg 20, 5913AE Venlo
Roermond (7694km)
Kapellerpoort 1, 6041HZ Roermond
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ton Schmitz

Wat u van scheidingsmediator Ton Schmitz mag verwachten

Een goede eerste stap in een scheidingsproces is het kiezen van een mediator die bij u past. Mijn naam is Ton Schmitz en als scheidingsmediator in Horst zit ik naast u tijdens de achtbaanrit die een echtscheiding vaak is. Bij het instappen weet u nog niet hoe lang het gaat duren en hoe u er uit gaat komen. U mag van mij verwachten dat ik er alles aan doe om de rit zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen. Ik begeleid u tijdens de gesprekken met begrip en gevoel en deskundigheid op financieel en juridisch gebied. Er is ruimte voor de emoties die bij een scheiding horen en we gaan aan de slag met het maken van goede afspraken voor de afwikkeling van uw huwelijk en de toekomst. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ton Schmitz

Uw mediator in Horst

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Ton Schmitz

Al vele jaren lang ben ik actief als scheidingsmediator in Horst. Ik vind het waardevol om mijn bijdrage te kunnen leveren aan een proces waarin twee mensen op een passende manier uit elkaar gaan en een goede basis leggen voor een toekomst zonder elkaar. Daarbij ga ik vriendelijk én doortastend te werk. Dat zijn twee eigenschappen die naar mijn idee noodzakelijk zijn wanneer er veel emoties zijn en er nog geen helder antwoord is op de vraag ‘hoe nu verder?’. Ik behoud het overzicht, leg uit wat u moet weten en probeer – als het nodig is – uw angsten weg te nemen. Alles is erop gericht dat u elkaar ook na de scheiding nog met een goed gevoel een hand kunt geven.

Uw echtscheiding in Horst goed geregeld

Gaat u scheiden, dan moeten er tal van zaken geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de eigen woning, de verdeling van bezittingen, aanpassingen in de pensioenregelingen en alimentatie. Samen gaan we over al die onderwerpen in gesprek, om afspraken te maken die helder, weloverwogen en voor beide partijen goed zijn. Een echtscheiding draait echter niet alleen om financiële, praktische en juridische zaken. Ook emoties spelen vaak een grote rol en daar is tijdens de scheidingsmediation in Horst dan ook voldoende ruimte voor.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding in Horst

Heeft u kinderen, dan zult u het met mij eens zijn dat zij niet de dupe mogen worden van uw echtscheiding. Daarom is er tijdens de echtscheiding in Horst veel aandacht voor de situatie van de kinderen. Ik geef bijvoorbeeld advies over hoe u goed en respectvol kunt omgaan met hun emoties. Daarnaast maken we afspraken over de toekomstige zorg voor de kinderen, die ik vervolgens voor u vastleg in een ouderschapsplan. U zult tijdens het proces doordrongen raken van de plek die uw kinderen in uw leven innemen. Van het respect dat ze verdien, van hun emoties, maar ook van hun blijdschap als de scheiding uiteindelijk goed geregeld is.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kiest u voor scheidingsmediation in Horst, dan gaat u een proces in waarbij u veel persoonlijke informatie en gevoelens gaat delen. Dat doet u natuurlijk niet ‘zomaar’ met iedereen. Een goede klik met uw mediator is dan ook noodzakelijk. Het is belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt en dat er van beide kanten transparantie is over de verwachtingen. Ik bied u dan ook de kans om tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te onderzoeken of de klik er is. Maak daarvoor een afspraak via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 0475 20 5594
Interessante artikelen
0475 20 5594 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ton Schmitz