Elma Schouten

Hengelosestraat 100
7514AK Enschede

T 0541 201 557
E elma.schouten@descheidingsmediator.nl

Mediator Losser

Elma Schouten

  • Titus Brandsmastraat 7
  • 7572CE Oldenzaal
  •  
0541 201 557 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Geregistreerd Kindbehartiger Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Oldenzaal (7km) Toon adres
Titus Brandsmastraat 7
7572CE Oldenzaal
Enschede (9km) Toon adres
Hengelosestraat 100
7514AK Enschede
Hengelo (13km) Toon adres
Hamerstraat 10
7556MZ Hengelo
Scheidingsbemiddelaar Elma Schouten

Wat u van mij, Elma Schouten, als scheidingsmediator regio Losser kunt verwachten

Een scheiding is geen beslissing die u zomaar neemt. Er gaat namelijk heel wat aan vooraf. Heeft u eenmaal besloten om te gaan scheiden, dan dient er nog veel geregeld te worden. Alle zaken die geregeld moeten worden kan ik als mediator duidelijk in kaart brengen en hierdoor structuur bieden gedurende het proces. Ik kan de echtscheidingsovereenkomst en het ouderschapsplan opstellen en berekeningen maken betreffende de kinderalimentatie, vermogensverdeling en eventuele partneralimentatie. Als scheidingsbegeleider zal ik de gesprekken die we voeren om tot deze afspraken te komen begeleiden. Ik help u beiden graag naar een nieuwe start als ex-partners of collega-ouders.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elma Schouten

Uw mediator in Losser

Maak kennis met uw mediator in Losser

Scheiden kent vele verschillende aspecten en is daarnaast complex. Om die reden heb ik er als scheidingsmediator in Losser voor gekozen om mij in al deze aspecten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Ik ben MfN register mediator en MfN Familiemediator en daardoor vind ik het belangrijk dat ook kinderen tijdens de scheiding een stem krijgen. Als gecertificeerd kindbehartiger kan ik kinderen die stem ook geven.

Om een open en eerlijk gesprek te kunnen voeren, probeer ik als scheidingsbemiddelaar een veilige sfeer te creëren. Mijn doel is dat jullie onderlinge communicatie wordt hersteld, zodat jullie weer samen door één deur kunnen en er duidelijkheid ontstaat over hoe jullie verder willen. Voor mij zijn luisteren, respect, empathie en integriteit de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

Scheiding regelen? Hulp bij scheiden

Naast de juridische en emotionele kant, zijn ook de fiscale en financiële kant van scheiding belangrijk. Ik heb er als scheidingsmediator in Losser voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen, zodat ik u in alle facetten van scheiding goed kan begeleiden.

Wordt de scheiding complex, dan kan ik als SCHIP mediator helpen om de onderlinge communicatie te herstellen en afspraken te maken. Hebben mijn cliënten het gevoel dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en hebben zij daardoor een goede keuze kunnen maken, dan geeft mij dat als echtscheidingsmediator een goed gevoel.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Losser

Wilt u uw scheiding regelen en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Doorgaans vinden de gesprekken bij u thuis plaats, maar indien dat niet mogelijk is kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken.

Gedurende de kennismaking kan ik u mijn werkwijze uitleggen en kunt u bepalen of ik de persoon ben die u gedurende deze lastige periode mag begeleiden. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken circa 2 uur. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Losser voor meer informatie of advies.

Interessante artikelen