Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Oldenzaal (7km)
Nieuwstraat 101
7572 BZ Oldenzaal
Mediator Hengelo (13km)
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw mediator in Losser

Scheiden kent vele verschillende aspecten en is daarnaast complex. Om die reden heb ik er als scheidingsmediator in Losser voor gekozen om mij in al deze aspecten op te laten leiden en in 2015 ben ik mijn scheidingspraktijk gestart. Ik ben MfN register mediator en MfN Familiemediator en daardoor vind ik het belangrijk dat ook kinderen tijdens de scheiding een stem krijgen.

Om een open en eerlijk gesprek te kunnen voeren, probeer ik als scheidingsbemiddelaar een veilige sfeer te creëren. Mijn doel is dat jullie onderlinge communicatie wordt hersteld, zodat jullie weer samen door één deur kunnen en er duidelijkheid ontstaat over hoe jullie verder willen. Voor mij zijn luisteren, respect, empathie en integriteit de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

Scheiding regelen? Hulp bij scheiden

Naast de juridische en emotionele kant, zijn ook de fiscale en financiële kant van scheiding belangrijk. Ik heb er als scheidingsmediator in Losser voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen, zodat ik u in alle facetten van scheiding goed kan begeleiden.

Wat anderen over Mediator Losser zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Wordt de scheiding complex, dan kan ik als SCHIP mediator helpen om de onderlinge communicatie te herstellen en afspraken te maken. Hebben mijn cliënten het gevoel dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en hebben zij daardoor een goede keuze kunnen maken, dan geeft mij dat als echtscheidingsmediator een goed gevoel.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Losser

Wilt u uw scheiding regelen en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Doorgaans vinden de gesprekken bij u thuis plaats, maar indien dat niet mogelijk is kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken.

Gedurende de kennismaking kan ik u mijn werkwijze uitleggen en kunt u bepalen of ik de persoon ben die u gedurende deze lastige periode mag begeleiden. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken circa 2 uur. Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Losser voor meer informatie of advies.