Patricia van der Zande

Oorsprongpark 7
3581ET Utrecht

T 030 207 3714
E [email protected]

Mediator Maarssen

Patricia van der Zande

  • Voreneng 34
  • 3452NL Vleuten
030 207 3714 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Vleuten (4km)
Voreneng 34, 3452NL Vleuten
Utrecht (9km)
Oorsprongpark 7, 3581ET Utrecht
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Patricia van der Zande

Wat u van scheidingsmediatior Patricia van der Zande mag verwachten

Een scheiding is een heftig proces. Alles om je heen verandert en je moet nadenken over zaken waar je misschien nog nooit over nagedacht hebt. Het is niet raar wanneer je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Mijn naam is Patricia van der Zande en ik ben scheidingsmediator in Maarssen. Jullie mogen van mij verwachten dat ik samen met jullie stap voor stap het scheidingsproces doorloop. We doen wat nodig is om jullie allebei de kans te bieden om na de scheiding een goede start te maken. En wanneer jullie kinderen hebben, geldt dat natuurlijk ook voor hen. Zodoende leggen we voor het hele gezin een solide basis voor de toekomst. Is dat ook jullie uitgangspunt? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Patricia van der Zande

Uw mediator in Maarssen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z
Wat anderen over Patricia van der Zande zeggen
Daar zijn we trots op
Geweldig
Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig. Lisa, Breukelen 29-10-2020

Maak kennis met Patricia van der Zande

Een aantal jaren geleden heb ik de overstap gemaakt van het communicatievak naar de mediationbranche. Voor een grote uitgeverij was ik jarenlang druk met tekstschrijvers, fotografen en redacties, nu richt ik mij op een andere manier op mensen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en mag mijzelf onder meer MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen. In 2018 heb ik een eigen praktijk geopend.

Sindsdien help ik stellen in Maarssen die besloten hebben om te gaan scheiden. Een van mijn belangrijkste uitgangspunten is dat de mediation in een veilige sfeer plaatsvindt en dat de betrokkenen zich gehoord en gezien voelen. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel en tijdens onze gesprekken doe ik alles met een doel. Ik ben recht door zee, weet van aanpakken en ga gestructureerd en zorgvuldig te werk.

Echtscheiding in Maarssen goed geregeld

Tijdens een echtscheiding komt er veel op jullie af. Als scheidingsmediator in Maarssen kijk ik samen met jullie naar wat er nodig is om jullie scheiding in goede banen te leiden en op de juiste manier af te ronden. Dat doen we stap voor stap.

Ik informeer jullie over de financiële, fiscale en juridische mogelijkheden en consequenties en na elk gesprek geef ik ‘huiswerk’ mee. Dat kan bijvoorbeeld zijn over de toekomstige huisvesting, de pensioenen, alimentatie of de verdeling van de spullen. Het is belangrijk om de tijd te nemen en goed over beslissingen na te denken. Op die manier kom je, wanneer alles achter de rug is, niet voor verrassingen te staan. Als alle afspraken gemaakt zijn stel ik samen met jullie het echtscheidingsconvenant op.

Kinderen bij echtscheiding

Wanneer jullie kinderen hebben, nemen zij bij mij een belangrijke plaats in. Als coach van De Kinderen Scheiden Mee heb ik veel ervaring met kinderen in een echtscheiding. Tijdens de mediation beslissen jullie niet alleen over jullie eigen toekomst, maar ook hoe die er voor de kinderen uit gaat zien en hoe zij later op deze periode terugkijken. Samen kijken we naar wat er nodig is om als ouders voor de kinderen te kunnen blijven functioneren. De afspraken leggen we vast in een op maat geschreven ouderschapsplan.

Gratis kennismakingsgesprek met Patricia van der Zande

Als scheidingsmediator wil ik jullie graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik dan ook graag meer over mijn werkwijze. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 030 207 3714
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

MaarssenDe MeernVleutenLeidsche Rijn
030 207 3714 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Patricia van der Zande