mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Maarssen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Gerard van Nijenrodestraat 154a
  • 3621GM Breukelen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Breukelen (5km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Hilversum (14km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bussum (18km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat u van scheidingsmediator Gabriëlle Gijsberts mag verwachten

Een scheiding is veel meer dan de financiële en juridische afwikkeling van het huwelijk. Tegelijk wordt niemand beter van de strijd voor ‘het eigen gelijk’. Daarom help ik als scheidingsmediator in Maarssen om jullie huwelijk op een waardige manier af te ronden. De zakelijke aspecten worden goed geregeld, maar ook is er aandacht voor de emoties die met een echtscheiding gepaard gaan. En hebben jullie kinderen, dan nemen zij voor mij een centrale plaats in tijdens de mediation. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Maarssen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021

Maak kennis met Gabriëlle Gijsberts

Al vele jaren lang houd ik mij professioneel bezig met geschillen en sta ik mensen bij die in conflictsituaties zitten. Jarenlang deed ik dat als advocaat, voor zowel bedrijven als particulieren. In die hoedanigheid was ik altijd al voorstander van het onderling oplossen van het geschil. Een juridische uitspaak geeft weliswaar duidelijkheid, maar lost vaak niet het werkelijke, onderliggende conflict op. Zolang er niet aan begrip, erkenning of herstel van het vertrouwen gewerkt wordt, lukt het de betrokkenen vaak niet om op een goede manier verder met elkaar te leven of de relatie op een redelijke manier te beëindigen.

Dat inzicht heeft mij doen besluiten om mensen méér te willen bieden dan een juridische oplossing. Ik heb gekozen voor een carrière als mediator en sindsdien sta ik stellen in onder meer Maarssen bij die besloten hebben om te gaan scheiden. Daarbij ga ik professioneel én betrokken te werk. Ik ben empathisch, resultaatgericht, ik bied rust en vertrouwen en kan het juridische en praktische goed combineren.

Uw echtscheiding in Maarssen goed geregeld

Als scheidingsmediator in Maarssen zie ik het als mijn taak om jullie goed door de moeilijke en emotionele periode van de echtscheiding heen te leiden. Het is mijn doel dat jullie samen toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken maakt. Daarbij komen alle zaken aan bod die bij een echtscheiding horen. Van de vraag wat er met de eigen woning moet gebeuren, tot aan de verdeling van de gezamenlijke spullen. Ik stel het scheidingsconvenant op en maak alimentatieberekeningen en een vermogensopstelling.

Om het huwelijk goed af te ronden, is het echter ook belangrijk dat er ruimte is voor de emotionele en psychologische aspecten van de scheiding. Daarom begin ik de scheidingsmediation in Maarssen vaak met het bespreken van de vraag waarom jullie gaan scheiden en wat dat met jullie doet. Samen proberen we (weer) onderling begrip en respect te kweken en de communicatie te herstellen.

Kinderen bij echtscheiding in Maarssen

Dat laatste is extra belangrijk wanneer jullie kinderen hebben. Jullie blijven immers als ouders aan elkaar verbonden. Meestal zien ouders wel in dat er goede afspraken gemaakt moeten worden over de kinderen. Maar wat zijn ‘goede afspraken?’ Kiezen jullie bijvoorbeeld voor co-ouderschap of een andere omgangsregeling? De antwoorden op dat soort vragen proberen we tijdens de mediaton in Maarssen te vinden. Het gaat erom dat de afspraken bij jullie zelf en bij de kinderen passen. Als het gewenst is, ga ik graag met de kinderen in gesprek om erachter te komen wat zij het liefst zouden willen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met scheidingsmediation in Maarssen hebben jullie grip op jullie scheiding, is er ruimte voor de mens en de emoties en kunnen jullie er samen zonder juridische strijd uit komen. Ik sta jullie graag bij tijdens deze moeilijke periode. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts