mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Maarssen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Gerard van Nijenrodestraat 154a
  • 3621GM Breukelen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Breukelen (5km)
Gerard van Nijenrodestraat 154a, 3621GM Breukelen
Hilversum (14km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bussum (18km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Gabriëlle Gijsberts is uw mediator in Maarssen

Een scheiding is veel meer dan alleen de zakelijke afronding van een huwelijk. Heel vaak is het de uitkomst van een langere periode met veel stress, ruzie, verdriet en zorgen. Om de huwelijksbreuk goed te kunnen verwerken, is aandacht voor die emoties dan ook erg belangrijk. Het mooie van mediation is dat die ruimte er is. Als mediator in Maarssen kan ik de financiële en juridische kant  samen met jullie regelen, maar heb ik ook aandacht voor de mens achter de scheiding. En hebben jullie kinderen, dan is een goed plan voor jullie toekomstige ouderschap natuurlijk onmisbaar. Mag ik daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator Maarssen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Maarssen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen
Daar zijn we trots op
Zeer kundige en betrokken mediator
Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen. marcus, Breukelen 30-03-2021
persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.
Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet. Ingrid Allaart, Maarssen 26-06-2021

Onderlinge oplossing dankzij mediation in Maarssen

Een groot deel van mijn loopbaan ben ik al actief met het helpen van mensen die in een conflictsituatie zijn beland. Lange tijd deed ik dat als advocaat, sinds een aantal jaren als mediator. Maar al te vaak heb ik gezien wat er kan gebeuren wanneer mensen in een juridische strijd verwikkeld raken en voor de rechter tegenover elkaar komen te staan. Op z’n minst wordt het herstellen van de onderlinge relatie daardoor een stuk moeilijker. Als advocaat was ik al groot voorstander van het onderling oplossen van een conflict, als mediator is dat mijn enige doel. 

Hernieuwd begrip en respect bij mediation

Scheidingsmediation in Maarssen begint bij mij vaak met het bespreken van het besluit om te gaan scheiden. Van beide kanten komen vaak de verhalen los en vanzelfsprekend horen daar ook de nodige emoties bij. Ik stimuleer jullie om écht naar elkaar te luisteren en vaak leidt dat tot hernieuwd onderling begrip en respect. Dat is niet alleen belangrijk voor het verwerken van de scheiding, maar biedt ook ruimte om de zakelijke aspecten van de scheiding te behandelen. 

Dat gebeurt op een rustige, gestructureerde manier zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan. Jullie gaan samen in gesprek om oplossingen te bedenken voor diverse vraagstukken en maken samen afspraken. Als mediator ben ik geheel neutraal en onafhankelijk. Ik help jullie door vragen te stellen en algemene informatie te geven, maar ik neem geen inhoudelijke beslissingen. De kracht van mediation is juist dat het jullie eigen beslissingen en afspraken zijn. 

Goed plan voor de kinderen bij scheiding in Maarssen

Hebben jullie kinderen, dan verdienen zij bij mij een speciale plek in de mediation. Ouders weten doorgaans wel dat een goed plan voor de toekomstige zorg voor hun kinderen belangrijk is. Maar hoe dat precies vorm moet krijgen, is vaak minder helder. Daarom help ik jullie bij het maken van afspraken over bijvoorbeeld de omgang met de kinderen (co-ouderschap of omgangsregeling) en de kosten van de opvoeding (kinderalimentatie). Ook hier geldt natuurlijk dat het jullie eigen plan is. Desgewenst kunnen we de kinderen bij dit proces betrekken, door middel van een kindgesprek. 

Maak een afspraak met Gabriëlle Gijsberts

Als mediator in Maarssen zie ik het als mijn taak om jullie op een goede manier door de moeilijke periode van de scheiding heen te loodsen. Daarnaast wil ik dat jullie na afloop van de mediation goed voorbereid zijn op een toekomst zonder elkaar. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op met Dé ScheidingsMediator Maarssen voor een afspraak. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts