Margriet de Greef

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 0346 201 663
E [email protected]

Mediator Nieuwkoop

Margriet de Greef

  • Europalaan
  • 2408BG Alphen aan den Rijn
0346 201 663 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alphen aan den Rijn (9km)
Europalaan, 2408BG Alphen aan den Rijn
Woerden (11km)
Pompmolenlaan 26, 3447GK Woerden
Gouda (16km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
Lopik (24km)
Kerkstraat 7, 3413MP Jaarsveld
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Margriet de Greef

Wat u van scheidingsmediator Margriet de Greef mag verwachten

Tussen mensen die bij mij komen voor scheidingsmediation zijn de emoties vaak hoog opgelopen. Bij binnenkomst zetten ze hun stoelen nog wat verder uit elkaar en tijdens het gesprek praten ze soms alleen via mij. Ze kunnen zich vooraf vaak nauwelijks voorstellen dat de spanning al snel gaat zakken en dat ze er samen uit gaan komen. Toch is dat wat er vrijwel altijd gebeurt tijdens de mediation in Nieuwkoop. Soms wordt er zelfs gelachen tijdens de sessies. Zitten jullie ook in een situatie waarin jullie hulp kunnen gebruiken om jullie huwelijk samen op een nette manier af te ronden? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Margriet de Greef

Uw mediator in Nieuwkoop

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Margriet de Greef

Gedurende mijn loopbaan was ik in diverse functies en beroepen vaak al degene die erbij gehaald werd wanneer er gedoe of ruzie was. Ik ben onbevangen en nuchter en altijd oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Ik vind niet snel iets gek. Die houding helpt mij om de spanning uit de situatie te halen, mensen weer in gesprek te brengen en samen tot een oplossing te komen.

Ik realiseerde mij dat het oplossen van conflicten een echt vak is en heb daarom enkele jaren geleden gekozen voor een carrière als mediator. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd en nog veel meer over mediation en conflictoplossing geleerd. Sindsdien help ik stellen in onder meer Nieuwkoop tijdens hun scheiding. Ik begeleid hen tijdens het complete traject en help hen bij het leggen van een goede basis voor een toekomst zonder elkaar.

Ruimte voor emoties bij echtscheiding in Nieuwkoop

Om een huwelijk op een goede en waardige manier af te ronden, is het in veel gevallen nodig om de communicatie weer op gang te brengen. Vaak worstelen beide partijen met allerlei emoties en is er veel onzekerheid over de toekomst. In die situaties is het belangrijk om de spanning eruit te halen en de rust terug te brengen. Dat gebeurt in een veilige omgeving en op een gestructureerde manier. Beide partijen krijgen de kans om hun kant van het verhaal te vertellen en hun emoties bespreekbaar te maken. Dat is niet alleen belangrijk voor de mentale verwerking van de scheiding, het schept ook ruimte om afspraken te kunnen maken over alle praktische zaken.

Goede afspraken over financiële en praktische zaken

Tijdens een scheiding komt er veel op jullie af. Er moet van alles geregeld worden met betrekking tot financiën, bezittingen, juridische zaken en praktische vraagstukken. Tijdens de mediation in Nieuwkoop gaan we daarom gestructureerd in gesprek om afspraken te maken over alles wat er op tafel komt.

Voor cliënten is het belangrijk om te beseffen dat ik als mediator geen scheidsrechter ben die besluit wat er moet gebeuren. Jullie hebben zelf de regie, maar er is wel inzet van beide kanten nodig om afspraken te kunnen maken. Is dat gelukt, dan leg ik die voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Nieuwkoop

Voor veel ouders is het een heel belangrijke vraag tijdens de scheiding: ‘Hoe gaan we het doen met de kinderen?’ Geen enkele ouder wil dat zijn of haar kinderen de dupe worden van de scheiding, maar toch is het niet altijd makkelijk om een goede omgangsregeling te bedenken. Ik help jullie daarom bij het maken van goede en haalbare afspraken, met draagvlak bij alle betrokkenen. In grote lijnen gaat het daarbij om de zorg voor de kinderen, de financiering daarvan en de manier waarop jullie elkaar gaan informeren over de kinderen. Ik leg die afspraken voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een echtscheiding is hoe dan ook een nare periode die vaak gepaard gaat met veel verdriet. Dankzij mediation kunnen jullie echter zelf de regie houden over jullie scheiding en voor een groot deel zelf bepalen hoe jullie eruit komen. Willen jullie een stevige basis leggen voor een toekomst zonder elkaar en mag ik jullie helpen met scheidingsmediation in Nieuwkoop? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Contact opnemen 0346 201 663
Interessante artikelen
0346 201 663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Margriet de Greef