mr. Gabriëlle Gijsberts

Oosthaven 12
2801PB Gouda

T 034 620 1663
E [email protected]

Mediator Nieuwkoop

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Europalaan 16
  • 2408BG Alphen aan den Rijn
034 620 1663 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alphen aan den Rijn (9km)
Europalaan 16, 2408BG Alphen aan den Rijn
Gouda (16km)
Oosthaven 12, 2801PB Gouda
West Gouda (16km)
Zuidelijk Halfrond 1, 2801DD West Gouda
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat u van mij, Gabriëlle Gijsberts, als scheidingsmediator regio Nieuwkoop mag verwachten

Vanaf het moment dat men besluit om te gaan scheiden, breekt er een emotionele periode met zorgen over de toekomst aan. Ik zie het als scheidingsbegeleider als mijn taak om u te begeleiden door deze hectische periode en ervoor te zorgen dat er toekomstbestendige en juridisch juiste afspraken worden gemaakt. Eerst besteden we aandacht aan het besluit om te gaan scheiden en daarna bied ik ruimte voor de psychologische en emotionele kanten van scheiding. Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding, dan zien ouders meestal wel in dat er goede afspraken gemaakt dienen te worden. Maar wat is goed en wat past bij u én uw kinderen? De kinderen krijgen bij mij als mediator een plek in de mediation en, indien zij dat willen, de ruimte om hun eigen wensen en mening kenbaar te maken. Dit kan eventueel middels een kindgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Nieuwkoop

Maak kennis met uw scheidingsbemiddelaar

Vanzelfsprekend komen de fiscale en financiële aspecten, alsook de verdeling van het (huwelijks)vermogen en het pensioen aan de orde tijdens een echtscheiding. U kunt bij mij als scheidingsmediator in Nieuwkoop terecht voor het gehele 'pakket aan afspraken'. Ik stel het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant op en maak een vermogensopstelling en de alimentatieberekeningen. Als geaccrediteerd Familie-mediator lever ik graag maatwerk. Over mij als scheidingsbegeleider zeggen anderen: professioneel én betrokken, resultaatgericht, creatief, empatisch en kan het juridisch en het praktische goed combineren.

Professionele hulp bij scheiding

Ik sta mensen in conflictsituaties al meer dan 20 jaar van mijn professionele leven bij. Voorheen als advocaat en tegenwoordig als scheidingsmediator in Nieuwkoop en omgeving. Als geen ander weet ik wat het met jullie kan doen als jullie als partners tegenover elkaar komen te staan en wat er gebeurt als jullie naar de rechter gaan.

Scheiden is veel meer dan enkel een juridische beslissing en aangezien niemand beter wordt van de strijd 'om het eigen gelijk', sta ik als scheidingsmediator de (ex-)partners bij. Dit zorgt ervoor dat u grip heeft op uw scheiding, er ruimte is voor de mens én de emotie en u en uw partner er samen zonder een (juridische) strijd uitkomen.

Vrijblijvend kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Nieuwkoop?

Als mediator in Nieuwkoop kan ik zowel bij u thuis alsook ergens op een locatie vlakbij uw woonplaats afspreken. Ik hanteer flexibele werktijden en het kennismakingsgesprek kan daarom ook in de avonden plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Wilt u een scheiding aanvragen? Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Nieuwkoop voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 034 620 1663
Interessante artikelen
034 620 1663 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts