Hans Verbruggen

Victorialaan 15
5213JG Den Bosch

T 073 203 3621
E [email protected]

Mediator Nistelrode

Hans Verbruggen

  • Victorialaan 15
  • 5213JG Den Bosch
073 203 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Den Bosch (15km)
Victorialaan 15, 5213JG Den Bosch
Boxtel (19km)
Nieuwland 1, 5283AJ Boxtel
Tilburg (39km)
Saal van Zwanenbergweg 11, 5026RM Tilburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Hans Verbruggen

Wat kunt u van Hans Verbruggen als mediator in Nistelrode verwachten?

In de hectische periode van scheiding komen u en uw (ex-)partner voor veel vragen te staan. Mede dankzij mijn financiële deskundigheid en ervaring kan ik u alle relevante informatie geven over alimentatie, pensioen en hypotheken. Daarnaast ben ik door mijn rustige en geduldige karakter in staat om ingewikkelde vraagstukken begrijpelijk uit te leggen en kan ik een duidelijke volgorde aanbrengen in het scheidingsproces. Ik zorg er als uw mediator in Nistelrode voor dat u gedurende de scheiding overzicht houdt en dat geeft rust.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Verbruggen

Uw mediator in Nistelrode

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Hans Verbruggen?

Sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Nistelrode. Met mijn achtergrond als financieel adviseur kan ik mensen in een scheiding adviseren over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Ik ben daarnaast een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik ervoor kan zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Ik help u graag het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en houd rekening met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen.

Inzicht in de oplossingen na scheiding

Als uw scheidingsmediator in Nistelrode geef ik u graag een dusdanig inzicht in de oplossingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen krijgt. Niet alleen de belangen u en uw (ex-)partner worden behartigd, maar uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen.

Zodra beide partijen overeenstemming hebben bereikt over afspraken rondom pensioenverdeling, verdeling van bezittingen, wonen en alimentatie zorg ik als mediator voor een juridische vastlegging van deze afspraken in het convenant zodat conflicten in de toekomst worden voorkomen. De afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Dé ScheidingsMediator Nistelrode

Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Ik ben daarom ook bereid om in de avonden of op zaterdag af te spreken. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, wordt er een verdere planning opgesteld.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Nistelrode kan middels e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken. Het kennismakingsgesprek wordt zo snel mogelijk gepland en is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Contact opnemen 073 203 3621
Interessante artikelen
073 203 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Hans Verbruggen