Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Diane van Heeswijk?

Sinds 2009 ben ik werkzaam als scheidingsmediator in omgeving Nistelrode. Met mijn achtergrond als financieel adviseur kan ik mensen in een scheiding adviseren over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Ik ben daarnaast een erkend Family-mediator, MfN-registermediator en sta ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand waardoor ik ervoor kan zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Ik help u graag het scheidingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en houd rekening met uw persoonlijke belangen, alsook die van uw (ex-)partner en eventuele kinderen.

Inzicht in de oplossingen na scheiding

Als uw scheidingsmediator in Nistelrode geef ik u graag een dusdanig inzicht in de oplossingen na scheiding, zodat u weer een positieve kijk op de toekomst van u en uw (eventuele) kinderen krijgt. Niet alleen de belangen u en uw (ex-)partner worden behartigd, maar uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw eventuele kinderen.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Zodra beide partijen overeenstemming hebben bereikt over afspraken rondom pensioenverdeling, verdeling van bezittingen, wonen en alimentatie zorg ik als mediator voor een juridische vastlegging van deze afspraken in het convenant zodat conflicten in de toekomst worden voorkomen. De afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden in een ouderschapsplan vastgelegd.

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Dé ScheidingsMediator Nistelrode

Net als u werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Ik ben daarom ook bereid om in de avonden of op zaterdag af te spreken. Pas wanneer u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, wordt er een verdere planning opgesteld.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Nistelrode kan middels e-mail en ook telefonisch ben ik te bereiken. Het kennismakingsgesprek wordt zo snel mogelijk gepland en is altijd kosteloos en vrijblijvend.